טוב מה אפשר להגיד VINDICTUS מתחיל OPEN BETA היום.
http://vindictus.nexoneu.com/NXEU.aspx יורד בשיא המהירות ואם אין IP BLOCK אז אולי אפשר לשחק.אם אין שום הפתעות עוד רבע שעה אני מתחיל לשחק.
טוב מה אפשר להגיד VINDICTUS מתחיל OPEN BETA היום.
http://vindictus.nexoneu.com/NXEU.aspx יורד בשיא המהירות ואם אין IP BLOCK אז אולי אפשר לשחק.אם אין שום הפתעות עוד רבע שעה אני מתחיל לשחק.
|
|
טוב צריך לחכות עוד איזה שעה שעתיים יש להם עבודה בסרברים.
מאוד לא סביר שהם יאפשרו לנו לשחק..
בכל מקרה אני כבר עושה ספאם רענן על האתר כדי לראות אם סיימו XD
נחמד שהם גם עשו חלוקה של צ'אנלים לכל מדינה בשביל דוברי שפה דומה, עבודה מאוד מסודרת.
טוב חברים המשחק עולה (או לפחות ההתחלה שלו) . לצערי יש רק שתי דמויות לבחור - גבר ואישה- לוחמים. הייתי די בטוח שהם יתנו את כל הדמויות שיש בארה"ב הרי זו אותה חברה ,אבל הם מתחילים כמו שהתחילו שם. בינתיים אני מברר בפורום מתי הם יכניסו את הדמויות הבאות. אני אף פעם לא משחק משהו חוץ מקוסם אז עד שלא יביאו את הדמות הזאת מישהו אחר יצתרך לתת ביקורת וסיקור על המשחק. תהנו.
תוספת : חיחיחי - ניכנסתי לפורום וישר ראיתי שגם אחרים שאלו אותה שאלה - למה יש רק שתי דמויות כשיש להם כבר את המשחק גמור בארה"ב. הדבר היחיד שהצלחתי להבין זה התגובה הזאת של נקסון שהם יביאו את השלבים החדשים יותר מהר מזה שהם הביאו אותם בנקסון ארה"ב. למישהו זה מובן??? האם צריך גם פה לחכות כל כך הרבה זמן עד שכל הדמויות יבואו. טוב אם מישהו יודע משהו שירשום. אם אצליח להביא יותר מידע אפרסם את זה.
נערך לאחרונה על ידי oriyellow; 28-09-2011 בשעה 19:51.
חכה , הם רק סיימו את המשחק , להכניס דמויות = הדמויות כבר מוכנות הם פשוט יקחו מארהב אבל זה עלול לקחת זמן מה![]()
קוראים לי מחבוב. בדקתי בשבילך והמשחק כן עולה. יש לזה פורום אבל בקושי בפורום הזה יש איזה שלוש הודעות בשבוע אז תוריד גם את ההודעות על המשחק הזה וכנראה שלא ישאר כלום. SHINX הקטע וידאו עם הסוס הרס אותי. סוס טרואני.
אמורים להיות עוד סוגי לוחמים בקרוב ?? ועוד שאלה אחת-אפשרי לעשות שחקן בן בדמות Fiona ???? תודה ושנה טובה !