הגשתי טופס 55 והתייעצתי פה כמה פעמים רציתי קרבי בסוף אני הולך לשיריוןאישרו לי הכל קיבלתי תשובה סופית סתם רציתי שתדעו כי כמה פה עזרו לי בתהליך תודה לכולם בקיצורררר בנוב' יהיה טוב
מפקדים שיהיו צעירים ממני בחודש ה' ישמור
|
|
לך ל401 אחי בתור שירינור לשעבר
כשהראש בתחת החיים מריחים אחרת.
המון בהצלחה,
בתור מפקד בפלוגה מבצעית ב-401 אני כמו תום גם ממליץ לך ללכת על חטיבה 401.
אבל כל הכבוד על ההחלטה.
בתור מפקד,
אתה יכול להגיד לי למה יצא לשריון כזה מוניטין מגעיל בקרב המלשב"ים?
ז"א,
אני נמצא בקבוצת כושר קרבי, ואתה לא תראה מישהו אומר "אני רוצה שיריון",
ואתה לא תראה מאמן שהיה בשיריון, וכמו שיש אימונים בנוסח שייטת\שלדג\669 אתה גם לא תראה אימונים נוסח שיריון.
ואני פשוט לא מביןלמה יצא להם כזה שם.
One Shot - One Kill
לדעתי, זה לא שיש להם שם כזה רע, פשוט כל אחד רוצה להגיע ליחידה טובה, לא למשהו בינוני.
תחשוב על זה ככה, כמה אנשים יגידו שהם רוצים ללכת ללמוד בטכניון, וכמה יגידו שהם רוצים ללמוד באיזה מכללת שקר כלשהי? זה הכל עניין של מיתוג. אנשים רוצים להגיע לתפקידים המובחרים. אף אחד לא אוהב להיות סתם בינוני.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
לשריון יש שם רע כי זה לא סקסי כל אחד מרגיש יותר טוב עם האגו שלו להגיד "עשיתי מסע 70" מאשר "עשיתי מסע 30", כל אחד מעדיף להסתובב עם תבור מארס ולא עם מקוצרר חלק וכמובן שבתור שריונר אתה גם לוחם וגם חימושניק כל העבודות על הטנק זה זין...
זה כמובן רק הצד הריק של הספל אל תדאג יש גם יתרונות לטנק... שיהיה בהצלחה!
בהצלחה אחי !
בשביל להיות בשיריון לא צריך כושר קרבי מטורף, תמיד טוב שיש, אבל אפשר להסתדר גם בלי. בסופו של יום עם כל התיזוזים, הקווי חי"ר ושאר השטויות השיריונר נלחם מהטנק.
איכות האדם בשיריון דווקא די איכותית, השירות מאו מגוון ומעניין (אני מדבר על פלוגה מבצעית, לא הכשרות), ואין כמו לראות חירני"ק מטפס גבעה ביבש, ואז ברטוב שאנחנו נוסעים לידו ולא משנה כמה שהוא ירה, הפגז יעשה בום יותר גדול מה5.56 וכל מי שיהיה ברדיוס של כמה קילומטרים יוכל להגיד "שיריון מתאמנים כאן".
וכמובן שאין לי כוח להכנס למאבקים של חי"ר מול שיריון אבל השיריונרים מבחינת הפעילות, הסיכון, הקווים וכל שאר המובנים לא נופלים מאף חירני"ק, פשוט הפעילות וצורת הלחימה קצת שונה אבל כולם ביחד יהיו שם בקו הראשון של המלחמה.
כשהראש בתחת החיים מריחים אחרת.
פשוט כי המורל בשריון הרבה פעמים נמוך,הרבה הולכים לשם לא מרצון
אחלה בחירה אגב!