ראיתי שיש אנשים עם כמויות שבכלל לא מפעילים את אפשרות ה AutoPay באתר NeoBux.
אבל מה שהם עושים זה מרחיבים את הימים של המופנים שלהם (לעוד חודש חודשיים שלוש חצי שנה, לפי הבחירה שלהם).
וראיתי שאם אני רוצה להרחיב את הימים של 200 מופנים לעוד חודש (ויהיה על זה 5% הנחה), זה יעלה 38$.
ותזכרו שכ-ל המופנים יקבלו עוד חודש, הפעילים ביותר, הלא פעילים, הבינוניים, החדשים הישנים - כולם! או שאתם בכלל יכולים להרחיב את הימים שלהם פעם אחת לעוד 240 יום, עם הנחה של 30% ולשכוח מהזמן של המופנים להרבה מאוד זמן
..
ועכשיו נלך ל AutoPay (כתוב בתקציר מה זה עושה), בדרך כלל הממוצע הוא 2 ושהממוצע הוא כזה (עם 200 מופנים כמובן), יוצא שמשלמים בערך 0.57$ ביום ובחודש 17.67$. עכשיו יש לזה גם חסרונות... בסופו של חודש רק הפעילים ביותר יזכו ליישאר לעוד חודש, הבינונים יישארו לעוד כמה ימים בודדים, אם בכלל.. מי שלא פעיל בכלל "ימות", גם יש מצב שאם מישהו לוחץ רק פעם אחת אתם תצאו בהפסד (אם אתה משתמשים רגילים). ועוד דבר, זה שאם מופנה לוחץ ויש לו פחות מ20 יום אז AutoPay לא יישלם לו, ככה ש.. בסופו של דבר תצטרכו להרחיב את מס' הימים שלו בכל מקרה.
למרות שיש גם יתרונות ב AutoPay, כמו שאפשר לנהל את המופנים ככה שבסופו של דבר רק הפעילים ישארו אתכם ולא תהיו עם סתם מופנים לא פעילים..
אז שאנחנו משתמשים ב AutoPay, יוצא שאנחנו משלמים כמעט 18$ אך עם הרבה חסרונות... ושאנחנו מרחיבים את ימי המופנים, אולי זה עולה יותר, אבל אתה ממש מקבל עוד חודש שלם לכולם, באופן מלא!
--
אז אני קצת צריך ייעוץ, מה יותר כדי להפעיל?
אחרי קריאת האשכול הזה, אתם חושבים שאולי כדי לכם לבטל את ה AutoPay?
כי אחרי ששמתי לב שמשלמים 0.0057$ בAutoPay זה קצת העלה לי את ההתלבטות עם להשאיר או לא.. תחשבו שעם 400 מופנים אתם תשלמו 1.14$ בערך ביום רק על AutoPay! (בלי לחשב את החלפת המופנים, הרחבת הימים שלהם וכו').