רשימת מרכיבים 3 כפות גרעיני חמנייה טבעיים סוגת
3 כפות גרעיני דלעת טבעיים סוגת
2 כפות אגוזי מלך או פקאן קצוצים
2 כפות חמוציות מיובשות
2 כפות חמאת בוטנים
2 כפות סילן (דבש תמרים)
50 גרם שוקולד מריר איכותי (מעל 60% חמאת קקאו)
50 גרם חמאה
50 גרם פרוסות שקדים מולבנים פרוסים

אופן הכנה 1. ערבבו את הגרעינים והאגוזים ואת החמוציות.
2. בקערה נפרדת ערבבו את חמאת הבוטנים והסילן.
3. בסיר קטן, על אש נמוכה, המיסו את החמאה והשוקולד. הסירו מהאש והוסיפו את תערובת הסילן. ערבבו היטב ואז הוסיפו את תערובת הגרעינים.
4. גלגלו לגליל. על מגש פזרו את פרוסות השקדים המולבנים וגלגלו בהן את ה "נקניק".
5. הכניסו למקרר לכמה שעות או למקפיא לשעתיים עד שיתקשה.
6. פרסו לפרוסות בעת ההגשה.