רשימת מרכיבים פאפאיה ירוקה בינונית בגודלה
4 שיני שום
3-4 פלפלי צ'יללי אדומים, ללא הגרעינים, חתוכים
חצי כפית מלח
2 עגבניות, חתוכות לקוביות קטנות
3 כפיות רוטב דגים תאילנדי (להשיג בחנויות למוצרים ממזרח אסיה)
2 כפיות סוכר לבן
מיץ מליים אחד או מחצי לימון
2 כפיות בוטנים קצוצים
רבע כוס כוסברה קצוצה

אופן הכנה 1. קילפו את הפאפאיה, חתכו לחצאים, הוציאו אצ כל הגרעינים ואז גררו לרצועות דקיקות.
2. מעכו יחד את השום, הצ'ילי והמלח בקערה.
3. הוסיפו את הפאפאיה בהדרגה והמשיכו לערבב ולמעוך יחד.
4. הוסיפו את העגבניות, רוטב הדגים, מיץ הליים ואת הסוכר. הוסיפו את הכוסברה. העבירו לצלחת הגשה וקשטו עם הבוטנים הקצוצים וכמה גבעולי כוסברה.