רשימת מרכיבים חצי קילו בשר בקר טחון
חצי כוס שמן
2 בצלים, רצועות
6 גזרים, מגוררים
1 כוס גרגרי חומוס סוגת, מבושלים
4 כוסות מים רותחים
כוס וחצי אורז בסמטי סוגת
10 שיני שום
מלח ופלפל שחור

אופן הכנה הכנה:
1. שימו את האורז בקערה עם מים עד כיסוי. הניחו בצד.
2. טגנו את הבצל בשמן חם עד שקיפות. הוסיפו את הבשר וחצי כפית מלח וטגנו רבע שעה לערך.
3. במחבת נפרדת טגנו גזר, חומוס ומעט פלפל שחור כרבע שעה. הוסיפו את המים הרותחים, את האורז ואת שיני השום.
4. כסו את הסיר והביאו לרתיחה. הנמיכו האש ובשלו עשה ורבע. הסירו מהאש והניחו בצד – בלי להרים את המכסה- עוד חצי שעה.