בעבר הוכרז על Explodemon, משחק להורדה ישירה לקונסולות ולמחשב בגרפיקת 2.5D מרהיבה. מזמן לא שמענו עליו, אך זה השתנה עכשיו: ל-IGN יש פרטים חדשים על המשחק.
גיבור המשחק הוא Explodemon, דמות בעל יכולת התפוצצות עצמית, אשר מנצלת את התכונה הזו כדי להילחם באויבים, לפרוץ לתוךהאוויר, לפוצץ כל דבר שנקרה בדרך ולפתור חידות המבוססות על מערכת פיזיקלית.
הגיבור מזכיר בצורה חשודה את Mega Man של קפקום, וכנראה לא במקרה - המשחקהוא בהשפעת המשחקים היפנים הקלאסיים של ה-NES, קונסולת ה-8 ביט שלנינטנדו. הוא גם מעין פארודיה על משחקי האקשן של אותה תקופה שתורגמו עם שגיאות כתיב רבות, וכל מה שהם מייצגים.
המשחק מתואר כמה ש-Treasure הייתה מפתחת אם הייתה משלבת בין Yoshi'sIsland ל-Half Life 2, וזה גם כולל שילוב של אלמנטים נוספים ממשחקים מגוונים כמו Street Fighter II, Halo, Super Metroid ו-Bangai-O.
המפתחים מבטיחים משחק אקשן-פלטפורמה שיהיה מדהים לגמרי. הוא יושק ברבעון האחרון של 2009, תחילה ל-PSN, שירות ההורדות של ה-PS3, ורק אח"כ יינתן להורדה דרך שירותי ההורדות של ה-PC, וה-Wiiware, שירות ההורדות של ה-Wii.משום מה, לא מתוכננת גרסה ל- Xbox 360. הוא מפותח בראש ובראשונה ל-PS3, ורק לאחר שייצא לקונסולה, הם יתמקדו בשאר הגרסאות.
הורדה:
http://shareflare.net/download/7014....ETA_._rar.html
קרדיט לאתר אחר.







ציטוט ההודעה
