בתחילת העונה הכל כמעט היה ברור כבר מתחילת העונה וגם קצת צפוי, זה יהיה קרב של ברצלונה וריאל מדריד.
כמובן אני בטוח שאף אחד לא חשב שקבוצה כמו לבאנטה שממוצע הגילאים שלה שפותחים בהרכב הקבוע הוא 28 ל 35 והממוצע של כל הקבוצה זה 28.6 (זקן באופן יחסי)
לבאנטה במחזור הראשון לא שיחקה נגד סראגוסה בשל השביתה שהייתה.
במחזור השני היא יצאה תיקו 1-1 עם חטאפה וגם במחזוק השני היא חילצה תיקו 0-0 עם סנטאנדר.
הפתיחה של לבאנטה הייתה לא טובה וכבר במחזור ה2 מצאה את עצמה ממוקמת בחלק התחתון של העונה.
הגיע המשחק נגד ריאל מדריד ומן הסתם כולם חשבו שריאל הולכת לפרק אותה עם 4 או 5 שערים אך לבאנטה הקבוצה מולנסיה הפתיעה את הבלאנקוס שהנחיל להם הפסד ראשון לאחר 3 מחזורים בלבד!
את הדרך למקום ה1 לבאנטה עשתה גם דרך ראיו ואיקאנו,אספניול,בטיס,מלאגה וויאריאל שהניצחון הזה העלה אותה למקום ה1 בפעם הראשונה בהיסטוריה של הקבוצה.
היא שמרה על המקום ה1 ראשון גם במשחק נגד ריאל סוסיאדד שאותו ניצחה ממש עם השינים.
ולאחר שבוע אחד בלבד הצפרדעים מולנסיה יצאו למשחק חוץ נגד אוסאסונה ששם הופתעה והפסידה 2-0 וכך ירדה למקום ה3 (מקום אחד מעל האחות הגדולה שלה וולנסיה)
לבאנטה באה למשחק בית מול הדרבי שלה ולנסיה שהייתה ממוקמת בדיוק מקום אחד מתחתיה אך העטלפים ניצחו את לבאנטה והנחילו להם הפסד 2 רצוף.
השאלה היא פה:
האם בעיקבות ההפסים הללו זה יגרום ללבאנטה לרדת לתחתית הטבלה או שאולי היא תפתיעה שוב ותישאר בחלק העליון שלה?
הדעה שלי:
אני חושב שברגע הזה לבאנטה סימה את הסיפור ועדיף אולי שזה היה קורה עכשיו (מוקדם) מאשר מאוחר (בשלב יותר מתקדם של העונה).
קבוצות כמו לבאנטה לא מחזיקות הרבה בצמרת כי זה לא המקום שמתאים להם (לא מזלזול חס וחסה) אלא מתוך כך שיש בליגה הזאת המון קבוצות הרבה יותר טובות ממנה כמו: בארסה,ריאל,ולנסיה,סביליה וכו'..
אני חושב שהיא לא תירד ליגה ואולי גם לא תיאבק על כך אבל היא תיהיה בתחתית~אמצע הטבלה (בין המקומות 10 ל14)

ציטוט ההודעה

ספוילר: