אחרי כמעת שנה בשטח שאני מתחיל אם מי שאני רוצה כולל ( זוגות , קבות גם בנים וגם בנות 3-4 בנים ובת אחת ) נתקלתי פעם ראשונה במישהוא שיצא אלי " זאת חברה שלי " .
פתחתי תסט בדנס בר , היא ממש זרמה הצחקתי אותה וזה אקיצר התחלתי קינו וזה נתגעתי בה קצת שמתי עליה יד וזה והיא זורמת , פתאום בא מישהוא ואומר לי " תשמע אחי .. זאת חברה שלי " ואני כזה חושב מה הולך אם זאת חברה שלך למה היא נותנת לי לגעת בה וזה , וזורמת וזה, היא לא נראה לי יותר מידי "חברה"...
אקיצר אני וויתרתי על הסט אני אומר לו "סבבה אני רק דיברתי איתה ... ואז כזה אמרתי לו משהוא שהוא תותח וזה ( שלא יתעצבן שהתחלתי עם חברה שלו אז עשיתי לו DHV מול החברה), לא זוכר מה ואז הוא אומר לי " תשמע אחי תעוף מפה מהר שאני לא אתעצבן ! "
, ו ורציתי לי לשים לו אגרוף בפרצוף .. מה הוא רוצה התחלתי אם מישהיא ועוד היא זורמת ונותנת לי לגעת בה וזה ולא נראה שיש לה חבר ואז גילתי שכנראה יש לה חבר ( אם הוא לא משקר ) , אז ישר ויתרתי על הסט והייתי הכי נחמד אליו כיאלו הוא תותח ועוד עשיתי לו DHV אמרתי לו שהוא תותח וזה לא זוכר מה זיינתי תשכל ועוד הוא מאיים אלי ... התעצבנתי בטירוף על המפגר הזה ...
קרה לך מקרים כאלו ? ( לא כולל ערסים במסיבה או שטיות כאלו אלא במשהוא כמו בר )

ציטוט ההודעה