מבטל
נערך לאחרונה על ידי MaoReal; 22-11-2011 בשעה 19:37.
מה X אתה לוקח?! זה הימור... 100 X
נכתב במקור על ידי BigHit מה X אתה לוקח?! זה הימור... 100 X שמע אחי אני ממליץ לך לקרוא את החוקים X אני לוקח וזה גם רשום בחוקים !
Welcome back Carvajal ♥
נכתב במקור על ידי Maor591 שמע אחי אני ממליץ לך לקרוא את החוקים X אני לוקח וזה גם רשום בחוקים ! אני ממליץ לך,לקרוא את החוקים. אין כזה דבר X אני לוקח . אפשר להמר כאן על הכל כיוון שזה הימור. אל תמציא חוקים. 100 נאפולי.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Display אני ממליץ לך,לקרוא את החוקים. אין כזה דבר X אני לוקח . אפשר להמר כאן על הכל כיוון שזה הימור. אל תמציא חוקים. 100 נאפולי. כן רשום ואני מצטט "אין מצב של X שבו אף אחד לא זוכה בהימור." אז מה קורה אם סתם דוגמא 2-1 לסיטי או 1-0 ? מי לוקח ? בנתיים לא מאושר
נכתב במקור על ידי Maor591 כן רשום ואני מצטט "אין מצב של X שבו אף אחד לא זוכה בהימור." אז מה קורה אם סתם דוגמא 2-1 לסיטי או 1-0 ? מי לוקח ? בנתיים לא מאושר כי באמת אין מצב של X שבו אף אחד לא זוכה בהימור. יכול להיות שאף אחד לא הימר על X וזכית כי יצא תיקו ויכול להיות שמישהו הימר על X והוא זכה כי יצא תיקו
נכתב במקור על ידי BigHit כי באמת אין מצב של X שבו אף אחד לא זוכה בהימור. יכול להיות שאף אחד לא הימר על X וזכית כי יצא תיקו ויכול להיות שמישהו הימר על X והוא זכה כי יצא תיקו אז אתה רוצה להמר על X ? כלומר שאם נגמר 1-0 לסיטי או 2-1 אתה לוקח ? וכל תוצאה אחרת אני לוקח ?
נכתב במקור על ידי BigHit כי באמת אין מצב של X שבו אף אחד לא זוכה בהימור. יכול להיות שאף אחד לא הימר על X וזכית כי יצא תיקו ויכול להיות שמישהו הימר על X והוא זכה כי יצא תיקו נכתב במקור על ידי Display אני ממליץ לך,לקרוא את החוקים. אין כזה דבר X אני לוקח . אפשר להמר כאן על הכל כיוון שזה הימור. אל תמציא חוקים. 100 נאפולי. תקשיבו רק שאני יבין אם סתם דוגמא שתיכם מהמרים X כאילו שסיטי תנצח 1-0 או 2-1 ... אם יוצא את זה אתם לוקחים ואם יוצא כל תוצאה אחרת אני ?
נכתב במקור על ידי Maor591 תקשיבו רק שאני יבין אם סתם דוגמא שתיכם מהמרים X כאילו שסיטי תנצח 1-0 או 2-1 ... אם יוצא את זה אתם לוקחים ואם יוצא כל תוצאה אחרת אני ? אמת. אך אני מבטל.
צפייה בענן תגיות
חוקי הפורום