שלום,
כאן יהיה מלא מוצרים כגון משחקים,אתרים,סרטים רשימות של פורומים ועוד !
ליד כול דבר יהיה את המחיר שלו, עם אתם רוצים בפחות נקודות אתם מוזמנים להציע![]()
אז למחירה.
:דירוג: fifa 2012 לינק אחד - 10 נקודות ------------------------------ :דירוג: Gta san andreas לינק אחד - 10 נקודות --------------------- :דירוג: פרויט נינג'ה לינק אחד - 10 נקודות
:דירוג: dead island לינק אחד - 10 נקודות--------------------------- :דירוג: angrybirds לינק אחד - 10 נקודות ------------------------------ :דירוג: saint row 2 לינק אחד - 10 נקודות
:דירוג: battlefield 3 לינק אחד - 10 נקודות -------------------------- :דירוג: need for speed the run לינק אחד - 10 נקודות ------------- :דירוג: hunted לינק אחד - 10 נקודות
:דירוג: call of duty modern warfer 3 לינק אחד - 10 נקודות --- :דירוג: dragon age 2 לינק אחד - 10 נקודות -------------------------- :דירוג: red faction לינק אחד - 10 נקודות
:דירוג: call of duty black ops לינק אחד - 10 נקודות------------- :דירוג: skyrim לינק אחד - 10 נקודות ----------------------------------- :דירוג: prototyp לינק אחד - 10 נקודות
:דירוג: fifa manager 2012 לינק אחד - 10 נקודות------------------ :דירוג: space marin לינק אחד - 10 נקודות --------------------------- :דירוג: hulk לינק אחד - 10 נקודות
:דירוג: crysis 2 לינק אחד - 10 נקודות-------------------------------- :דירוג: pes 2012 לינק אחד - 10 נקודות -------------------------------- :דירוג: garshaps לינק אחד - 10 נקודות
3 משחקים ב 20 נקודות
5 משחקים ב 40 נקודות
8 משחקים ב 60 נקודות
10 משחקים ב 70 נקודות
רוב המשחקים פה בשרת איטי,
עם משחק לא פועל לכם אתם מראים לי הוכחה ואני מחזיר לכם נקודות.
כול סרט שאתם רוצים תגידו ואני אתן לכם, כדי שיהיה יותר נוח השתמשו התופס זה :שם הסרט באנגלית ובעברית :
אתם רוצים עם תרגום או בלי ? :
כמה סוגי שרתים אתם רוצים ? : (למשל megavidoe vidoebb אפשר עד 2 לבקש )
בינתיים כמה סרטים מומלצים שיש לי :
:דירוג: דמדומים 4 שחר מפציע חלק 1 עם תרגום מובנה 2 שרתים לצפייה ישירה
:דירוג: אקסמן ההתחלה עם תרגום מובנה שרת אחד לצפייה ישירה.
:דירוג: ספיידרמן 3 עם תרגום מובנה שרת אחד לצפייה ישירה
:דירוג: פיניאס ופרב בעברית עם כתוביות שרת אחד לצפייה ישירה.
באמת ממליץ אליהם אחלה סרטים.
סרט עם שרת אחד - 10 נקודות
סרט עם שני שרתי צפייה ישירה - 20 נקודות
3 סרטים עם שרת אחד - 20 נקודות
3 סרטים עם שתי שרתים - 50 נקודות
אני לא מתחייב למצוא הכול, אני ישתדל.
כאן יהיה הרבה אתרים טובים יהיה רשום ליד כול אחד את המחיר.
:דירוג: אתר להכנת לוגואים יפים לדוגמא לחצו כאן - 10 נקודות
:דירוג: 4 אתרים לפתיחת לינקים לאתרי העלאות קבצים כמו (megaupload, filesonic, rapidshare ) - 20 נקודות
:דירוג: אתר שמחלק מגן לאייפון 4 חינם - 5 נקודות
:דירוג: אתר שאפשר להוריד אתו סרטונים ביוטיוב - 10 נקודות
:דירוג: אתר שאפשר לקנות ממנו עיצובים ומלא דברים בכסף יש שם המון אנשי מקצוע - 10 נקודות
פה אני מוכר רשימות של דברים מסוימים, ליד כול כמות של רשימת הפורומים כתוב מחיר.
רשימה של 440 פורומים בהם אתם יכולים לפרסם פורונו - 200 נקודות
רשימה שבה יש 69714 פורמים בהם אתם יכולים לפרסם את אתרכם - 300 נקודות
רשימה שיש בה 500000 אימיילים - 100 נקודות
אז זהו, עם קניתם ואהבתם בבקשה תעלו לי מוניטין ואני יעלה לכם.[/CENTER]

ציטוט ההודעה