מכבי ת"א המריאה לבלגרד לקראת המשחק מול פרטיזן, המאמן: "אני מקווה שג'ורדן יחזור אלינו באחד הימים". פארמר: "אשחק עוד משחק בשביל מכבי"
בלאט. מתכונן ליום שאחרי פארמר
מכבי תל אביב המריאה לפנות בוקר (בין שלישי לרביעי) לסרביה, שם תפגוש את פרטיזן בלגרד במסגרת המחזור השביעי של שלב הבתים ביורוליג. חניכיו של דייויד בלאט הגיעו לנמל התעופה עייפים לאחר יום ללא משחק לשם שינוי ולאחר הניצחון הקשה בנשר, 79:84 על מכבי חיפה לאחר הארכה.
מכבי תפגוש את פרטיזן בלגרד בפעם השלישית העונה והראשונה בבירת סרביה לאחר שגברה עליה פעמיים בהיכל נוקיה במסגרת הליגה האדריאטית ובמסגרת היורוליג. זה יהיה המשחק האחרון של הגארד, ג'ורדן פארמר, לפני שובו לניו ג'רזי נטס עקב ביטול השביתה ב-NBA. שחקניו של בלאט ישארו לאחר המשחק בבלגרד ובשבת ישחקו מול יריבתה השנואה של פרטיזן, הכוכב האדום בלגרד במסגרת המחזור ה-9 של הליגה האדריאטית.
"אני נרגש, בלגרד זה מקום טוב לשחק בו ועדיין לא הבטחנו את ראשות הבית וזו הזדמנות טובה", פארמר והוסיף על השעה המוקדמת שנאלץ לקום עקב הטיסה: "זה בסדר גמור להתעורר בשעה כזו, זה המעט שאני יכול לעשות עבור הקבוצה שעשתה בשבילי המון. נלך לשחק עוד משחק אחד בשביל מכבי ואז אחזור הביתה. אני חושב שמכבי יהיו בסדר בלעדיי וימשיכו לשחק כדורסל טוב, יש פה שחקנים מאוד מוכשרים ואנשים מאוד טובים וזה חשוב. אני לא דואג כי הם יהיו בסדר".
לכתבה המלאה לחץ כאן
דעה אישית :
מכה קשה למכבי שפארמר עוזב , במיוחד בהתקפה כי ראינו , בלי פארמר 3 משחקים ומכבי קלעה בשלושתם פחות מ - 70 נק'
מה אתם חושבים ?
איך מכבי ת"א תסתדר ?![]()




ציטוט ההודעה
