קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] יש לכם MP4 כיצד אתם באמת מנצלים אותו?
    על ידי ilay8 בפורום גאדג'טים וטכנולוגיה
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 18-04-2011, 11:48
  2. כיצד להכיר פה את החבר'ה :
    על ידי avior011 בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 28-12-2010, 15:29
  3. תודה רבה על ההרחקה שלי, באמת
    על ידי LiRoN18 מורחק :D בפורום בעיות בהרשמה/התחברות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 10-06-2008, 20:01
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

כיצד באמת להכיר תודה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    50

ברירת מחדל כיצד באמת להכיר תודה?

אהלן חבר'ה.
    לפני כמה ימים, התחלתי לקרוא את הספר ה"סוד", הספר הגיע אליי בצורה כזו שאמרתי לעצמי "וואלה, כנראה שזה סימן!"
    התחלתי לקרוא אותו, והוא עלה בי הרבה מסקנות, מחשבות וגם אופטימיות.

אחד הדברים הבסיסים, שעליהם מושט הסוד להצלחה, הוא הכרת תודה על דברים קיימים שגם יש לך,
    אם לא תגיד תודה על הדברים שיש לך כבר עכשיו, לא תוכל לקבל דברים חדשים וטובים יותר.
    אחת ההמלצות בספר היא להכיר תודה על כל דבר ודבר שאתה מרגיש שראוי להכרת תודה אפילו על הדברים הכי מובנים מאליו שיש, לדוגמה להגיד תודה שיש לי שיניים כדי לאכול.

בחלק הזה, שהוא חלק בסיסי לפי השקפתי, אני לא מצליח במיוחד, מה לעשות שאני חי במשפחה תודה לאל מבוססת ומאוזנת, והדברים הקטנים האלה נראים לי לפעמים מובנים מאליו, ברור שאני מכיר תודה על הרבה דברים שיש לי, אבל אני לא בטוח שאני מצליח להודות על כל הדברים שלי מעומק ליבי באמת.

איך אתם חושבים הדרך הכי טובה להכיר תודה באמת, להרגיש שבאמת אני מאושרים שיש לכם את אותו הדבר ובורכתם באותם דברים.

מה אתם אומרים?

'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

איך אתם חושבים הדרך הכי טובה להכיר תודה באמת, להרגיש שבאמת אני מאושרים שיש לכם את אותו הדבר ובורכתם באותם דברים.
    התשובה נמצאת בשורה זו.
    אכן, בהתחלה התודה שלך תהיה מאוד מלאכותית אם תעשה לך הרגל לומר תודה בכל בוקר או בכל ערב, כפי שצויין כאן:
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=721776

אך ככל שיעבור הזמן, מה שיקרה בצורה בלתי נמנעת זה שאתה תעבור זמנים או תקופות פחות רצויים מבחינתך, רגעים משעממים עד מוות, מעצבנים בטירוף, מדכאים, מבאסים וכדומה.

באחד הזמנים הללו יצוץ לך רגע של מודעות, אתה תבין עד כמה ה"שיגרה" שלך מוצלחת, עד כמה החיים שלך טובים בלי שהערכת אותם מספיק ועד כמה הם ראויים להודיה!

לי זה קרה בצבא, עם בנות, עם חברים, גם בבית.. היו לי רגעים מבאסים מאוד הנוצרו מסיבות שונות.. אך היופי ברגעים הללו שבהם אתה מבין עד כמה החיים שלך הם מתנה משם שמים, בהרבה יותר גדולה ממה שמותר לך לבקש.

אני לא בטוח שאתה תצליח להתחבר למה שכתבתי אך אני כן בטוח שמתישהו (לי זה לקח שלוש שנים וחצי לערך) האסימון יפול לך ואתה תוכל להרגיש את הרגשת ההודיה שאנו דנים עליה ושבסופו של דבר, חוץ מהבריאות שלך ושל האנשים היקרים שלך, הכל הבל הבלים.

אם אתה מחפש "תכלס", התכלס אומר שעליך לחוות כמה רגעים פחות מוצלחים בשביל להעריך את הרגע הנעים שאתה נמצא בו כעת.

בהקשר הזה גם נכנס הנושא של "מודעות לרגע הזה" אשר המון מורים רוחניים מדברים עליה.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 14-12-2011 בשעה 01:03.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שנהב
    לייקים
    12
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אני רעב"

את הדבר הזה רוב הדתיים עושים יום יום כשהם קמים בבוקר ומודים לאלוהים על שנתן להם להמשיך לחיות ושנתן להם מזון לאכול שזה דברים מובנים מאליו לדעתי הדרך הכי טובה להכיר תודה באמת היא להיות זמן מסוים בלי אותו דבר לדוגמא אם יש לך משחק תנסה לתת אותו למישהו אחר ואז כשתקבל אותו בחזרה אתה תכיר תודה יותר להורים שלך על שנתנו לך אותו

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי abvc1211 צפיה בהודעה
    את הדבר הזה רוב הדתיים עושים יום יום כשהם קמים בבוקר ומודים לאלוהים על שנתן להם להמשיך לחיות ושנתן להם מזון לאכול שזה דברים מובנים מאליו לדעתי הדרך הכי טובה להכיר תודה באמת היא להיות זמן מסוים בלי אותו דבר לדוגמא אם יש לך משחק תנסה לתת אותו למישהו אחר ואז כשתקבל אותו בחזרה אתה תכיר תודה יותר להורים שלך על שנתנו לך אותו
    כתבת כאן שתי עובדות נכונות בהחלט והבהרת את כוונותיי.
    הרב זמיר כהן גם אמר זאת כתגובה לסרט, הדתיים עושים זאת שנים על גבי שנים, הרבה לפני שמישהו שמע על ה-"סוד".

נ.ב.
    כנראה שגם כאן נכנס חוק המשיכה, עקב כך שבדיוק היום חשבתי לעצמי למה איני חוזר להניח תפילין, כנראה שהתגובה שלך זה סימן מלמעלה
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 14-12-2011 בשעה 21:08.

אני מצאתי דרך מאוד מקורית בשביל להרגיש הכרת תודה באמת.
    לצערי אך לשמחתי, גיליתי אותה בדרך הקשה.

אם אתה רוצה להכיר תודה על משהו שיש לך, תנסה להסתדר בלעדיו.

רוצה דוגמה קיצונית?
    תנסה לא ללכת 10 דק'. אח"כ, תקום ותלך, לחיזוק האפקט תתחיל לרוץ.
    תראה עד כמה אתה תגיד תודה שיש לך רגליים...

מכאן, השמיים הם הגבול

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:18.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,136 | הודעות: 8,151,718 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect