שלום לכולם ,
בזמן האחרון אני מקבל הרבה הודעות ופלאפונים מהרבה בנים שלא יודעים איך להיות לפני סארג' .. החלטתי שאני יכתוב לכם את כל הטיפים המוצלחים לפני היציאה !

1. לפי דעתי הכי הכי חשוב זה לא להתבאס מכישלונות או דחיות ,
מטעויות לומדים ! וככה אתה רק משתפר .. עם אתה תתבאס מדחיה או כישלון אז אין לך מה לגשת לבחורה הבאה אתה צריך להרים את הראש ולהגיד לעצמך
' אני לא נכשלתי - פשוט מצאתי הרבה דרכים שלא עובדות ! '

2. תרגיש טוב עם עצמך , עם אתה אוהב את החולצה החדשה שקניתה לפני שבוע שים אותה , עם הכובע הזה מתאים לך אל תתבייש בו שים אותו
תתקלח תתרענן , שמע מוזיקה שאתה אוהב .. תרקוד ( אפילו לבד בחדר .. זה כיף ) והכי חשוב תחייך ( אנשים עם מצב רוח טוב גורמים לאחרים להידבק ולהיצמד אליהם ) וכמובן עם יש לך פיקוק זה עוד יותר טוב !

3. עם יש לך ווינג זה עוד יותר טוב , לפני היציאה תקבעו את הסימנים שלכם .. מתי לבוא לשיחה , מתי להיכנס .. מתי להעלות את הערך וכ"ו .. חשוב לתרגל את זה לפני שלא יקרה מצב שבטעות תטעו והלך לכם השיחה ! ( מניסיון שללכת עם ווינג טוב ומנוסה , זה כבר משחרר אותכם ונותן לכם להיות בטוח בעצמכם ! )

4. שפת גוף - כשאנשים מקבלים רושם ראשוני על אדם , שפת הגוף שלו היא מה שתבנה לו את הגורם העיקרי .. זאת אומרת שאתה צריך להראות שאתה שולט במצב , שאתה לא בן אדם משעמם , שכיף להיות בחברתך כי אתה מצחיק , אתה בן אדם חברותי .. אתה לא מפחד ממכשולים ויש לך ביטחון עצמי !!
בנות מאוד יקחו אותך ברצינות עם תראה להם את התכונות האלה ! הם יראו אותך בתור בן אדם חברתי מאוד , שיש לו הרבה בנות ואתה בן אדם מושך !
הדיבור שלך - צריך להיות רגוע , ובנחת לא לדבר מהר מידי ולא לאט מידי , שבנות יבינו אותך ולא תתחיל לזמר להם כמו ראפר
תקשיבו לאחרים ותייעצו להם עם צריך , אל תפחדו לקחת את המושכות בשיחה , לפעמים שחברים נתקעים בקניון או סתם ביציאה הם ישר באים אליי ואומרים ' יניב מה עושים אחי ? לאיפה הולכים מפה , יש לך איזה רעיון ? ' זה מעיד שהם סומכים עליך ועל ההחלטות שלך , וזה דבר נחוץ מאוד לגבר אלפא ! תהיו יצירתיים ברעיונות שלכם

5. תריח טוב שלא יהיה לך ריח של טונה ודגים מהפה , תצחצח שיניים או מי פה וקח אחרי זה מסטיק מנטה או טיק טק ..
עם צריך להתגלח , תתגלח ! שלא תצא כמו חמאסניק מהבית ..
תשקיע בעצמך תנקה ת'אוזניים . תתבשם . יש לך ח'צקונים ? לך לרופא בקש משחה
לא רק הבנות יאהבו אותך , החברים יתפסו ממך בן אדם מאוד אסתטי ושכיף להיות בסביבתו !

6. בסופו של דבר לצאת לסאר'ג אמור להיות כיף , זה משהו שעם הזמן אתה תהיה תותח בו .. אתה תראה תוצאות אחרי הרבה יציאות זה לא בא בקלות כן
עם תלך בגישה שלילית כמו ' ועם היא תדחה אותי ' ועם ' אני לא מספיק חתיך בעינייה ' .. עם תלך בתחושה כזאתי אתה בטוח תדחה !
אבל עם תלך בגישה של ווינר אמיתי שלא מפחד לגשת ולהגיד ' כוס אומו העולם , היא לא שלי גם ככה אז אני לא מפחד לאבד אותה אני יכול רק להרוויח מזה אתה תראה שתפיסת
העולם שלך תשתנה , ותרגיש הרבה יותר בטוח בעצמך ויהיו לך הרבה הצלחות בתחום !

אז חברים בקיצור אני מקווה מאוד שעזרתי לכם ותהנו מצפה לתגובות
ExZoTi-Style

שלכם יניב , קרדיט אך ורק לי