גארד מכבי אחרי ה-79:89 על הבקעה: "היינו בארץ 10 ימים וזה עזר. גם ברוסיה לא הייתי טוב כל ערב". על פפלאוקאס: "שחקן ענק".
לנגפורד. "לאט לאט אחזור לעצמי"
לפני כחודש וחצי נחשב קית' לנגפורד לתעלומה גדולה בעיני אוהדי מכבי תל אביב שלא הצליחו לקלוט האם מדובר בנפילה הגדולה ביותר של העונה או שמא דווקא בבחור מוכשר שאוטוטו נכנס לעניינים ולוקח את מכבי למרחקים.
שלושה שבועות לאחר מכן כבר היה ברור לכולם שהניצנים הראשונים יביאו עימם בשורות טובות בהמשך. כעת, ברור מדוע נלחמו במכבי על החתמתו של הגארד היקר ומדוע התעקשו להנחית אותו בישראל למרות שלא מדובר ברכז טבעי שישמש כתחליף עתידי לפארמר טרם עזיבתו.
אמש (ראשון) סיימו הצהובים סוף שבוע מוצלח של ניצחונות לאחר שניצחו את מ.כ הבקעה 79:89 בליגת העל. בשבת, ניצחה הקבוצה את דומז'אלה ובחמישי הביסה את אפס אנאדולו ביורוליג והבטיחה לעצמה את המקום השני בבית.
לנגפורד סיפר על התחושות לאחר המשחקים האחרונים בהיכל נוקיה: "אנחנו צריכים לשחק על החבר'ה הגדולים והטובים שלנו, אני רק שמח לעזור לקבוצה בהתקפה ובהגנה, דברים נראים טוב יותר. שיחקנו טוב מול הבקעה. כולם שיחקו חזק וכולם רצו להמשיך את המומנטום. ריצ'ארד הנדריקס שיחק מצוין ואני שמח שניצחנו את שלושת המשחקים. צריך לקחת את האנרגיה הזו גם למשחק מול שרלרואה".
לכתבה המלאה לחץ כאן

ציטוט ההודעה