שלום שמי מאיר אני רוצה לספר לכם את הסיפור חיים הבא שלי עם ילדה שאני אוהב 6 שנים ושתנסו לעזור לי אז ככה ז מתחיל:
רוב החיים שלי הייתי חיי בכל מיני ערים שונות בארץ כי הייתי במשפחה מאמצת ושחזרתי למשפחה האמיתי שלי ולאיפה שנמצאים רוב הדודים שלי והכל זה היה בעיר טבריה כבר לא גרתי עם המפחה המאמצת שלי אז ככה מתחילת כיתה ו' אני מאוהב בילדה מסויימת ובכיתה ו' הייתי חדש הייתי רב המון מכות והיה לי שם של מקובל ואני והיא היינו בקשר הבעיה שאני לא הייתי מגדיר את עצמי מקובל והייתי מסתובב עם ילדים שהם לא מקובלים שהצעתי לה חברות (היינו קטנים) היא אמרה לי כן רק בתנאי שאני לא הסתובב איתם יותר אמרתי לה לו בהמשך התרחקנו והפסקנו לדבר בכיתה ח' חזר הקשר בינינו (בכיתה ח' הפסקתי לריב מכות והכל) ושוב פעם הייתי עדיין מאוהב בא והיינו מדברים והכל וסיפרתי לה שאני אוהב אותה ואני רוצה איתה קשר והיא אמרה לי לא ורמזה לי שזה לא שהיא לא רוצה אותי זה שאי צריך להראות לה שאני אוהב אותה אני לא הבנתי את זה (אני לא טוב ברמזים) בהמששך בכיתה ט' אני הייתי יוצא איתה ועם החבר'ה שהיא מסתובבת איתם(הכוונה כמה בנות חברות שלנו וילד אחד ידיד שלה)ושוב פעם דיברתי איתה והכל בשיחה הזאת היא אמרה לי שהיא אוהבת מישהוא ושהיא מבינה איך זה שאתה אוהב מישהוא והוא לא אוהב אותה בחזרה אז אמרתי לה שלצארי אני לא יומר שוב את זה שאני אוהב אותה כי כל פעם זה כואב לי יותר ויותר והמשחנו לדבר והכל והיא רמזה לי שהיא רוצה שאני ינשק אותה (היא שאלה מה יש לה בעין היא הסתקלה אליי במבט כזה שאומר תנשק אותי) וכמו שאמרתי קודם אני טמבל אני לא מבין רמזים בקיצר בסוף השיחה חזרתי על זה שאני לא יציאה יותר ושאני תמיד ימשיך לאהוב אותה ועם היא צריכה עזרה במשהוא שתפנה אליי בכל נושא וזהוא מישהם התחלתי לדבר איתה (אנחנו באותו חוג) בהתחלה הייתי מדבר איתה הרבה והיא התחילה לא להשים אליי אחרי זה אמרתי לעצמי שאני פשוט לא ידבר איתה ועם היא רוצה שהיא תיצור קשר בהמשך הייתי אני ועוד חבר טוב שלי מסתובבים עם הידיד שלה מהשוכנה שהיא מספר לו הכל (כמו ידיד הומו)וששאלתי אותו אליה ומה היא חושבת אליי אז היא אמרה שהיא לא אוהבת אותי והיא מעדיפה מישהא אחר שאיתי באותו חוג והיא חושבת אליי עוד כמה דברים לא נעימים ביכלל שאני מעדייף לא לפרט אחרי זה היא התחילה לפנות אליי ולדבר איתי מידי פעם היא שולחת לי מבטים והיא גם רושמת סטוסים בפייסבוק שזה כמו סוג של רמזים דיברתי שוב עם הידיד שלה והוא אמר לי שהיא עדיין בקטע של אותו אחד אבל לפי הרמזים שאני מקבל מימנה זה לא ככה אז אני שואל מה לפי דעתכם כדיי לי לעשות?
א.אל תגידו לי לשכוח אותה ניסיתי היא לא יוצאת לי מהלב
ב.אני מאוהב בא מגיל 11 ואני עוד מעט בין 17
ג.מצטער שזה ערוך

ציטוט ההודעה