^^כותרת^^ מקבל גם דולרים לפייפל ..
נערך לאחרונה על ידי aradking0; 02-01-2012 בשעה 21:44.
נכתב במקור על ידי aradking0 ^^כותרת^^ אפשר לשחק גם ב Online וגם ב אולטימייט טים ?
Welcome back Carvajal ♥
נכתב במקור על ידי .Maor אפשר לשחק גם ב Online וגם ב אולטימייט טים ? כע אחי מקורי , אני ייתן לך את האימייל והסיסמא ואתה תשנה אימייל וסיסמא וזהו שלך ..
נכתב במקור על ידי aradking0 כע אחי מקורי , אני ייתן לך את האימייל והסיסמא ואתה תשנה אימייל וסיסמא וזהו שלך .. נכון שאין לי הרבה נק' .. אבל אני ינסה להשיג סכום ... מה דעתך על 700 נק' ?
נכתב במקור על ידי .Maor נכון שאין לי הרבה נק' .. אבל אני ינסה להשיג סכום ... מה דעתך על 700 נק' ? חחחח מה אתה רציני ? אחשלי אתה יודע כמה עולה דבר כזה ? בערך 17-20 $ .. שזה 20 אלף נק' בערך ...
נכתב במקור על ידי aradking0 חחחח מה אתה רציני ? אחשלי אתה יודע כמה עולה דבר כזה ? בערך 17-20 $ .. שזה 20 אלף נק' בערך ... חחחחחח אחי אף אחד לא יקנה ממך את זה ב 20 אלף נק' .. גם לא ב 10 אלף .. אני מציע 1000 נק' , הצעה אחרונה
נכתב במקור על ידי .Maor חחחחחח אחי אף אחד לא יקנה ממך את זה ב 20 אלף נק' .. גם לא ב 10 אלף .. אני מציע 1000 נק' , הצעה אחרונה חח אני פחות בניתי על הנק' ויותר בניתי על דולרים לפייפל , אחי 1000 נק' שוות בקושי דולר אחד , פיפא מקורי אתה יודע כמה עולה ? אז לא תודה ..
נערך לאחרונה על ידי aradking0; 02-01-2012 בשעה 22:26.
נכתב במקור על ידי aradking0 חח אני פחות בניתי על הנק' ויותר בניתי על דולרים לפייפל , אחי 1000 נק' שוות בקושי דולר אחד , פיפא מקורי אתה יודע כמה עולה ? אז לא תודה .. 2.3 דולר. עריכה: רק כי סתם פרסמת אותו אשכול בפורום FIFA בשביל למשוך יותר צפיות, אני לא קונה. עזבו, מבטל.
נערך לאחרונה על ידי Display; 03-01-2012 בשעה 00:58.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
חוקי הפורום