"יש שחקנים שפתאום נעלמים".המאמן לזמי
הרבה תקוות תלו בחזרתו של פטריק לזמי לבני יצ'אלאל. בתור אחד שמכיר את השחקנים היטב ציפו ממנו לייצב את השורות, לחתוך את היריבויות ולהתרכז בכדורגל. חמישה משחקים מאוחר יותר הקבוצה עדיין מדשדשת. "צריך לחתוך את השורש", הוא אומר.
כשפטריק לזמי נקרא לדגל על מנב לייצב את בני יצ'אלאל, הקבוצה אותה העלה בעונת 2010 לליגה ב', הוא רצה להדליק מחדש את הניצוץ ולהמשיך מהמקום ממנו הפסיק.אולם מאז שובו, יצ'אלאל מדשדשת ובחמשת המשחקים האחרונים ניצחה רק פעם אחת. כעת הקבוצה מדורגת במקום ה~11 והתחתית המאיימת קרובה מאי פעם. מבחינתנו מדובר בהזדמנות ראויה לנדנד קצת ללזמי.
פטריק, הגעת במטרה להוציא את העגלה מהבוץ, מה קרה?
"יש שחקנים שפתאום נעלמים ולא מגיעים לאימונים. אני צריך לעבוד יותר על הצד הפסיכולוגי מאשר על כדורגל, בלי זה אי אפשר לבנות קבוצה מגובשת. בינתיים יש מחלוקת בין השחקנים הוותיקים לחדשים. ביום שישי הגיעו 11 שחקנים למשחק, כל אחד היה לו דבר אחר לספר, האווירה לא משהו אז השחקנים לא עושים את המאמץ שנדרש מהם. אני צריך לחתוך את השורש הלא טרי ולשתול שורש חדש".
יצ'אלאל יכולה ללכת ים?
"אין דבר כזה, אנחנו בונים את הקבוצה לשנה הבאה, אז אין מה ללכת לים, גם קר. להיפך, צריך לעבוד קשה. אנחנו במיני משבר".

שחקני יצלאל והמאמן פטריק לזמי.
פרט.
"יש קצת בעיה עם הגיבוש בין השחקנים, אני רוצה לחזור לאווירה הטובה של פעם, שתהיה יותר הנאה מהכדורגל. עכשיו צריך לבנות הכל מחדש אבל בליגה ב', לא כמו פעם בליגה ג'".
אתם מקום 11 בליגה.
"אנחנו מתחילים מאפס, אנחנו במקום על הפנים. בשביל שינוי צריך גם שחקנים. אם משאירים את אותם שחקנים אז יש בעיה. אילן טפרה ששיחק בהפועל קטמון צפוי לחזור אלינו, חזקי טיה יעבור למכבי שעריים ויחזור בסוף העונה, השוער אבי בן שושן חזר אלינו".
מה המטרה שלך?
"לסיים את העונה במקום שלישי או רביעי ולהיות מוכן לעונה הבאה. בינתיים צריך להיזהר לא להפסיד, אני לא מאמין שנישאר במקום הנמוך הזה".
מילה אופטימית לסיום.
"בני יצ'אלאל לא תרד ליגה. השבוע ערכנו גיבוש בין השחקנים, ארוחת ערב משותפת. נקווה שזה יעזור למשחק היום מול מכבי באר יעקב".