קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. התאוריה שלי, כנסו תגיבו :]
    על ידי SinteL בפורום Counter Strike
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 10-10-2006, 15:53
  2. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 10-09-2006, 08:57
  3. מישהו מכיר אתר שמדמה את בחינות התאוריה??
    על ידי Metalist בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 03-08-2006, 17:15
  4. מישהו מכיר אתר שמדמה את בחינות התאוריה??
    על ידי Metalist בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 28-07-2006, 17:07
  5. נכון הייתה פעם תוכנה של התאוריה שלומדים איתה?
    על ידי Orel Abergel בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 07-04-2006, 18:28
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 25

התאוריה

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ברירת מחדל התאוריה

בעיקרון התאוריה עוסקת במיניות האדם,
    נשמע קצת פרובוקטיבי - אין לי רצון להחדיר לך רעיונות או משו,
    רק רוצה פידבק.

התאוריה פורסמה בתור ספר בשם Sex At Dawn, הוא נכתב ע"י הפסיכולוג כריסטופר ראיין ואישתו הפסיכיאטרית קקסילדה גי'טה.
    הם חקרו במשך 10 שנים את הנושא, חיברו את כל המידע לספר ופירסמו אותו, הספר הוא הספר הכי טוב לשנת 2010.

התאוריה אומרת ככה, לכל חיה בטבע יש סוג מיניות. מוכרות שני צורות של מיניות, מונוגמיה(בן זוג יחידה) ופוליגמיה(ריבוי בני זוג).

עכשיו באה השאלה, מהי מיניות האדם?
    כל אחד יחשוב שהיא מונוגמית, אבל אף אחד לא יודע באמת למה. מה שהתאוריה אומרת זה כי בני האדם הם פוליגמים.

איך מוכיחים את זה מבחינה פיזיולוגית? הגוף שלנו נבנה לפי דרך המחייה שלנו. אם נמר טורף הוא יפתח תפרים ואם כלב ים חי באנטרטיקה הוא יפתח שכבת שומן שתגן עליו מהקור.
    בדיוק אותו דבר כאן, כל חיה הסתגלה למיניות שלה.

ניקח לדוגמה את הגורילה. זכר גורילה גדול מהנקבה ב-200%. למה הגוף שלו התפתח ככה עם השנים? משום שהגורילה נלחמת על הזכות להזדווג, זאת אומרת שרק החזק שמנצח בקרב מזדווג, וככה אם רק החזק מזדווג הצאצאים יתפתחו חזקים יותר, בשל הגנים שירשו מהאב.

וככה כל דור חדש חזק יותר וחזק יותר, גדול יותר וגדול יותר. הגוף התאים עצמו למיניות, למצב שבו היא ימצא את עצמו.

לעומת זאת, נסתכל על הבונובו, שהוא הקוף הכי קרוב לבני האדם מבחינה גנטית. הזכר לא גדול יותר מהאישה ברמה שכזו כמו הגורילה.
    אז, איך הם נלחמים על הזכות להזדווג? מבפנים, בתוך הרחם של הנקבה.

איך הם עושים את זה? דרך אחת היא כמות הזרע שיוצא בכל גמירה של הגבר. יוצאת כמות לא מבוטלת של זרע.
    דרך שניה, היא תפקיד הזרע, קיימים שלושה סוגים של זרעים. סוג אחד דוהר לכיוון הביצית, סוג אחר בולם זרעים של גברים אחרים וסוג שלישי ממיס זרעים אחרים.

ממש מלחמה בתוך הרחם.

איך זה קשור לאדם?
    כל מה שאמרתי בנוגע לזרע - נכון גם לאדם. שזאת הוכחה בלתי מעורערת לכך שבני האדם פוליגמים.

העניין הוא, למה אנחנו פוליגמים? זאת משום שלפניי 10 אלף שנה ויותר, חיינו בשבטים קטנים של מקסימום 150 אנשים(המספר המקסימלי של אנשים שאנחנו, בני האדם, יכולים ליצור איתם קשר אינטימי מבחינה שכלית).

למה חיינו בשבטים שכאלה? בני האדם לא חזקים, לא מהירים ובטח שלא מאיימים. לכן שיתפנו פעולה כדי לשרוד, ואם מישהו קצת מתוסכל או עצבני - זה יפגע בשבט וכך בסיכוי שלנו לשרוד. לכן קיום יחסי מין אפשרו להוריד את הלחץ ולחזק את הקשר בין האנשים. חיזוק הקשר הבטיח שנעזור אחד לשני.

אנשים אומרים:"סבבה, לפניי 10 אלף שנים, השתננו!" אבל זה לא נכון, הגוף עדיין בנוי באותה צורה, אולי עוד 100 אלף שנה נשתנה - אבל עכשיו אנחנו ככה.

אז מה אני אומר? מה התכלס?
    לא, לא צריכים אורגיות - זה לא הטבע שלנו.
    ולא, לא צריכים לקיים יחסי מין עם כל אחד.

לפי דעתי אנחנו צריכים לחיות ב"שבטים" קטנים של משהו כמו 50-30 איש, ולחיות ביחד. ז"א שאתה מקיים יחסי מין עם האנשים שחיים איתך ושאתה מכיר אותם טוב-טוב, לא סתם כל אחד, הסקס לא נועד להנאה, נועד לחיזוק הקשר בין האנשים.

קיום של "שבט" שכזה, יביא אושר, הנאה ונוחות לחיים.

אתה חי ונושם עם אותם אנשים שאתה אוהב, זה יותר מסתם חברים. אתה מגדל איתם ת'ילדים, אתה משתף איתם הכל. גם אין תחרות בין האנשים ב"שבט" שכזה, אין לאף אחד מה להוכיח. כל אחד יכול להיות נטו הוא.
    גם כולם דואגים לכולם, אתה אף פעם לא תמצא ת'צמך לבד מתמודד עם משהו, עם איזה משבר.

וכן ככה אני אחיה בעתיד.

-----------------

מה אתם חושבים?
    נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 01-01-2012 בשעה 15:38.

One Shot - One Kill

2. קישורים ממומנים

ילד בן 9 שמפקח על דיון וקהילה האוואטר של afx
    לייקים
    2359
    נקודות
    237

תן לי לשאול אותך שאלה יותר רלוונטית

הזוג שכתב את הספר
    באיזה צורה הם חיים?

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי afx צפיה בהודעה
    תן לי לשאול אותך שאלה יותר רלוונטית

הזוג שכתב את הספר
    באיזה צורה הם חיים?
    בעיקרון יש להם מערכת יחסים פתוחה,
    הם יכולים לקיים יחסי מין עם מי שהם חושקים.

One Shot - One Kill

ילד בן 9 שמפקח על דיון וקהילה האוואטר של afx
    לייקים
    2359
    נקודות
    237

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    בעיקרון אני צריך למלות טופס אחד ואני זוכה ב100 מיליון שקלים בלוטו
    בפועל?

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי afx צפיה בהודעה
    בעיקרון אני צריך למלות טופס אחד ואני זוכה ב100 מיליון שקלים בלוטו
    בפועל?
    ככה הם חיים.

מה אתה אומר על התאוריה?
    כמובן שמה שרשמתי פה זה רק חלקיק קטן מכל המחקר.

One Shot - One Kill

משתמש מתחיל האוואטר של minikiti
    שם פרטי
    אינלי כוח .
    לייקים
    95
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    משפט מחץ .

תיאוריה ממש יפה ומעניינת (:
    אני חושבת שזה נכון, אבל אני חושבת שלא הייתי מסכימה לחיות ככה, כי אני חיה בחברה רכושנית, שאם אתה במערכת יחסים עם מישהו הוא לא יכול לנהל מערכת יחסים עם מישהו אחר, וככה חונכתי וזה יהיה קשה לשנות אתזה, כי אלה הערכים שלי.
    אני מסכימה שאנחנו פוליגמים אבל אני חושבת שכל אחד צריך ללכת לפי איך שהוא מרגיש אם זה לחיות בשבטים ולקיים יחסי מין עם האנשים הקרובים אלייך או לחיות עם בן אדם אחד.
    תודה רבה (:

אם אתם לא אוהבים את מה שאתם רואים זאת בעיה שלכם לא שלי (:

מסנג'ר : mayakidon@gmail.com
    לאתגר פורום אופנה והלבשה לחצו פה !

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי minikiti צפיה בהודעה
    תיאוריה ממש יפה ומעניינת (:
    אני חושבת שזה נכון, אבל אני חושבת שלא הייתי מסכימה לחיות ככה, כי אני חיה בחברה רכושנית, שאם אתה במערכת יחסים עם מישהו הוא לא יכול לנהל מערכת יחסים עם מישהו אחר, וככה חונכתי וזה יהיה קשה לשנות אתזה, כי אלה הערכים שלי.
    אני מסכימה שאנחנו פוליגמים אבל אני חושבת שכל אחד צריך ללכת לפי איך שהוא מרגיש אם זה לחיות בשבטים ולקיים יחסי מין עם האנשים הקרובים אלייך או לחיות עם בן אדם אחד.
    תודה רבה (:
    בדיוק פה הבעיה,
    מזה רכושנית?

חבר שלי, חברה שלי,
    אנשים מתייחסים לאנשים אחרים כמו אל רכוש.

אף אחד לא של אף אחד,
    כל אחד בן אדם בפני עצמו עם רצונות.

זה דבר ראשון.

דבר שני, את יכול לבחור לחיות בצורה מונוגמית - אפשרי.
    בדיוק כמו שצמחוני יכול ללכת כנגד הטבע שלו ולהפסיק לאכול בשר,
    כי מבחינה פיזיולוגית אנחנו אמורים לאכול בשר.

אפשרי, אבל אם תחליט להיות צמחוני,
    הבייקון לא יפסיק להריח טוב

וזה יהיה קשה, ועובדה שרוב האנשים בעולם לא מסוגלים לחיות ככה,
    אחד מתוך כל ארבע זוגות בישראל מתגרש,
    ממוצע בארה"ב הוא 50% גירושין, אירופה 46%.

תסכול,עצב,אגואיזם ורכושנות.
    הכל יכול להימנע אם רק נחייה בצורה הטבעית שלנו.

אז באמת,
    למה להיות מתוסכל?

בדיוק כמו שאני אגיד למחבל מתאבד,
    למה להתאבד? והוא יגיד לי "ככה חונכתי".

חח לא משווה חס וחלילה, באמת שלא,
    אבל שתביני ת'דמיון.

One Shot - One Kill

משתמש מכור האוואטר של bailey
    שם פרטי
    ಠ_ಠ
    לייקים
    68
    נקודות
    615
    משפט מחץ
    Reach for the stars so if you fall you land on a cloud

יש פה כמה טעויות.
    1.דרך החיים קובעת את האבולוציה (כמו בדוגמה עם הנמר) ולכן אתה לא יכול להסיק ממבנה הגוף שלנו את המיניות.

2.אתה כל הזמן מבסס את התאוריה שלך על זה שפעם היו עושים את זה ככה אז זאת הדרך הנכונה. פעם גם היו מקריבים ילדים אבל התרבות השתנתה-פעם היו חיים בשבטים היום חיים בערים. כמו כן גם במיניות, פעם היו חיים בפוליגמיה היום חיי במונוגמיה.

3. התרבות משתנה בקצב הרבה יותר מהיר מהאבולוציה. אתה לא יכול לתת לאבולוציה להכתיב לך את קצב ההתפחות התרבות.

4. האבולוציה לא תמיד מושלמת. יש לך בגוף איברים שהם כבר לא נחוצים ולכן אתה לא יכול לחיות את חייך ולעצב אותם לפי איך שאתה בנוי.

5. לפי מה שאתה כותב פה מי שכתב את הספר היו פסיכולוג ופסיכיאטרית בעוד שהמחקר עצמו עוסק באנתרופולוגיה ובהתפחות האדם ולכן הם לא האנשים המתאימים לכתוב את המחקר הזה.

6. לפי מה שקראתי נוזל הזרע של האדם לא בנוי כמו נוזל הזרע של הבונובו ולכן הדוגמה לא רלוונטית.

7.כתבת שסקס לא מיועד להנאה אלא לחיזוק קשרים. האמת היא שהוא לא מיועד לשניהם אלא להמשך המין שלנו אבל מה שכן הסקס אצל בני האדם הוא כן מהנה כדי שבני האדם ירצו לעשות זאת כמה שיותר. חיזוק הקשרים בעקבות סקס נובע רק מהחשיבות שהתרבות המודרנית נתנה לו.

8. לפי מה שהבנתי אין כל התאמה אבולוציונית בבני האדם לפוליגמיה ולכן כל החלק על האבולוציה שגוי. (אבל יכול להיות שהבנתי לא נכון)

רוב הסיכוים שאני יחשוב על עוד משהו אז יכול להיות שיהיה עוד בהמשך
    נערך לאחרונה על ידי bailey; 01-01-2012 בשעה 16:20.
    Our greatest fear is not that we are inadequate,
    but that we are powerful beyond measure.

It is our light, not our darkness, that frightens us.
    We ask ourselves, Who am I to be brilliant,
    gorgeous, handsome, talented and fabulous?

Actually, who are you not to be?

מתכנת ב
    java | html | javascript | sql

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי bailey צפיה בהודעה
    יש פה כמה טעויות.
    1.דרך החיים קובעת את האבולוציה (כמו בדוגמה עם הנמר) ולכן אתה לא יכול להסיק ממבנה הגוף שלנו את המיניות.

2.אתה כל הזמן מבסס את התאוריה שלך על זה שפעם היו עושים את זה ככה אז זאת הדרך הנכונה. פעם גם היו מקריבים ילדים אבל התרבות השתנתה-פעם היו חיים בשבטים היום חיים בערים. כמו כן גם במיניות, פעם היו חיים בפוליגמיה היום חיי במונוגמיה.

3. התרבות משתנה בקצב הרבה יותר מהיר מהאבולוציה. אתה לא יכול לתת לאבולוציה להכתיב לך את קצב ההתפחות התרבות.

4. האבולוציה לא תמיד מושלמת. יש לך בגוף איברים שהם כבר לא נחוצים ולכן אתה לא יכול לחיות את חייך ולעצב אותם לפי איך שאתה בנוי.

5. לפי מה שאתה כותב פה מי שכתב את הספר היו פסיכולוג ופסיכיאטרית בעוד שהמחקר עצמו עוסק באנתרופולוגיה ובהתפחות האדם.

6. לפי מה שקראתי נוזל הזרע של האדם לא בנוי כמו נוזל הזרע של הבונובו ולכן הדוגמה לא רלוונטית.

7.כתבת שסקס לא מיועד להנאה אלא לחיזוק קשרים. האמת היא שהוא לא מיועד לשניהם אלא להמשך המין שלנו אבל מה שכן הסקס אצל בני האדם הוא כן מהנה כדי שבני האדם ירצו לעשות זאת כמה שיותר. חיזוק הקשרים בעקבות סקס נובע רק מהחשיבות שהתרבות המודרנית נתנה לו.

רוב הסיכוים שאני יחשוב על עוד משהו אז יכול להיות שיהיה עוד בהמשך
    אוהו, סוף סוף מישהו עם טיעוני נגד,
    שתדע לך שאף מדען בעולם לא יצא נגד הספר הזה.

אני שמח שסוף סוף מישהי מביע קצת התנגדות.

-----------------

1.כן אפשר להסיק ממבנה הגוף את המיניות. למשל האשכים והפין של הגורילה, האשכים מאוד קטנים ונמצאים בתוך הגוף, הפין קטן כמו הזרת שלי. למה? כי הוא לא צריך כמות זרע כמו שבני האדם מייצרים, בני האדם מייצרים מאה מיליון זרעים לכל גמירה(!) מספר הרבה יותר גדול ממה שצריך בשביל להפרות אישה. האשכים שלנו גדולים מאוד ביחס לגוף והם נמצאים מחוץ לגוף.

למה מחוץ לגוף? כדי לאפשר פיתוח של אנזימים מיוחדים שאמורים לפרק זרעים של גברים אחרים, וגם כדי לאפשר כמות זרע שכזאת, כי בתוך הגוף הטמפ' גבוה מדי, ורק בטמפ' נמוכה יותר יכולים להתקיים האנזימים ומספר כזה רב של זרעים.

לכן אתה כן רואה כאן התאמה בין מבנה הגוף - למיניות.

2.תרבות לרצוח ילדים? אתה יודע, בני האדם הם מטבעם שוחרי שלום. אתה לא מאמן חיילים לשלום, אתה מאמן אותם להרוג. אם זה הימ טבענו להרוג, לא היינו צריכים אימונים בשביל זה.

ואני לא מדבר פה על תרבות, אני מדבר איתך פה נטו על מבנה הגוף. בגלל המהפכה החקלאית התחלנו להרוג, לאנוס ולהילחם. לפני זה כשחיינו בשבטים ולא בערים, לא היו מלחמות או רצח.

כמו שתסתכל על הבונובו, אין אצלהם רצח ולא אונס. הם מתנשקים, מקיימים יחסי מין פנים מול פנים ועושים מין אנאלי. תראה איזה דימיון קיים בינהם אלינו.

3. שוב, תרבות. אנחנו באמת מושפעים מהתרבות, אז אולי בוא נפסיק להיות מושפעים? אם היית נולד ערבי והיו אומרים לך להתאבד, מה היית אומר? :" אה , תרבות, נו מה אני אעשה, אני חייב להתאבד!" ?

4.מז"א לא מושלמת? מה הקשר לנושא? האשכים גדולים ביחס לגוף, האנזימים קיימים ומספר הזרע הוא ע-נ-ק-י. זה ועוד הוכחות פיזיולוגיות שלא ציינתי פה מוכיחות ללא עוררין שלא נועדנו למחייה בזוגות.

5.הם השתמשו במחקרים אתרופולוגים, הנה ציטוט קטן:
    אז בואו נתחיל עם הקולינה שחיים על גדות נהר האמזון(The Kulina From The Amazon Basin), יש להם מנהג הנקרא "דוטסא-בני-דואי", שמתורגם ל"הדרך להשיג בשר". בשר משמע בשר, אך גם מה שאתם חושבים שהוא רומז.מה שקורה, זה שנשים לוקחות עצים בבוקר ומתחילו לרוץ במחנה, בזמן שהן דופקות על הבתים של הגברים ושרים את שיר הבשר: "אנחנו רוצות בשר, אתם עצלנים, תביאו לנו בשר".זה אומר, שהבחור שדפקו לו על הבית יהיה מסוגל לקיים יחסי מין באותו ערב במידה שיביא בשר למחנה.
    דונלד פולוק(Donald Pollock),אנטרופוגוליסט שחי עם הקולינה במשך שנים רבות רשם שחלק מהגברים יצליחו להשיג בשר וחלק לא, והם באמת יוצאים לצוד בדרכים שונות. אבל לפניי שהם יוצאים לצוד, הם קובעים להיפגש במיקום מסוים בזמן מסוים לפניי שהם נכנסים בחזרה לכפר. חלק מהגברים מצליחים להביא בשר, בדרך כלל קופים, וחלק לא. אבל מה שהם עושים, זה לחלק את הבשר שהשיגו באופן שווה בין הגברים, ולאחר מכן שיחזירו למחנה - לכולם יהיה בשר, כולם הצליחו.
    כולם אוכלים, כולם מקיימים יחסי מין, ושבט הקולינה מבצעים את הטקס הזה באופן שגרתי.

עכשיו נעבור לפראגוואי, האצ'ה. האנתרופוגוליסט ,קים היל, שחקר אותם שאל את האנשים אם הם יכולים לזהות את האבות שלהם, כל איש טען שיש לו שש מאות אבות. מתברר שהא'צה מבדילים בין ארבעה סוגים של אבות: המיאר'ה, האבא ששם את החומר בפנים, הרואר'ה, האבות שעירבבו את זה, ממברואר'ה, האבות שהוציאו את זה החוצה וביקרואר'ה, האבות שעזרו בגידול.
    אז מה שאנחנו רואים, זה שכל הגברים בשבט מהווים סוג של אבא, והחוקר כותב:"במקום שיחשבו כ'בני זונות' , הילדים זוכים לכמה אבות שדואגים להם ומטפלים בהם כשצריך - כל אחד תורם".
    חוקרים רבים מצאו כי הסיכוי של הילדים לשרוד, הרבה יותר גדול בשיטה הזאת של ריבוי אבות, מאשר לשרוד עם שני הורים.

6. הדוגמה ועוד איך רלוונטית והנה האסמכתא לפי מחקר מדעי שקיימים כל הדברים שאמרתי:
    http://www.epjournal.net/wp-content/...s/ep021223.pdf

7.הסקס לא מיועד לחיזוק הקשרים? בני האדם מקיימים 1300 יחסי מין פר ילד. אז כבר פסלנו את האפשרות שהוא מיועד לעשיית ילדים, למרות שהוא כן יכול להיגמר בכך. המספרים היחידים שקרובים לכך בעולם החי, הם הבונובו והדולפין. מה משותף לשניהם? שניהם מאוד אינטיליגנטים, לשניהם מבנה חברתי מורכב מאוד.

כמו שאמרתי,בני האדם לא חזקים, לא מהירים ובטח שלא מאיימים. לכן שיתפנו פעולה כדי לשרוד, ואם מישהו קצת מתוסכל או עצבני - זה יפגע בשבט וכך בסיכוי שלנו לשרוד. לכן קיום יחסי מין אפשרו להוריד את הלחץ ולחזק את הקשר בין האנשים. חיזוק הקשר הבטיח שנעזור אחד לשני.

One Shot - One Kill

משתמש מכור האוואטר של bailey
    שם פרטי
    ಠ_ಠ
    לייקים
    68
    נקודות
    615
    משפט מחץ
    Reach for the stars so if you fall you land on a cloud

אוהו, סוף סוף מישהו עם טיעוני נגד,
    שתדע לך שאף מדען בעולם לא יצא נגד הספר הזה.

אני שמח שסוף סוף מישהי מביע קצת התנגדות.

-----------------

1.כן אפשר להסיק ממבנה הגוף את המיניות. למשל האשכים והפין של הגורילה, האשכים מאוד קטנים ונמצאים בתוך הגוף, הפין קטן כמו הזרת שלי. למה? כי הוא לא צריך כמות זרע כמו שבני האדם מייצרים, בני האדם מייצרים מאה מיליון זרעים לכל גמירה(!) מספר הרבה יותר גדול ממה שצריך בשביל להפרות אישה. האשכים שלנו גדולים מאוד ביחס לגוף והם נמצאים מחוץ לגוף.

למה מחוץ לגוף? כדי לאפשר פיתוח של אנזימים מיוחדים שאמורים לפרק זרעים של גברים אחרים, וגם כדי לאפשר כמות זרע שכזאת, כי בתוך הגוף הטמפ' גבוה מדי, ורק בטמפ' נמוכה יותר יכולים להתקיים האנזימים ומספר כזה רב של זרעים.

לכן אתה כן רואה כאן התאמה בין מבנה הגוף - למיניות.

2.תרבות לרצוח ילדים? אתה יודע, בני האדם הם מטבעם שוחרי שלום. אתה לא מאמן חיילים לשלום, אתה מאמן אותם להרוג. אם זה הימ טבענו להרוג, לא היינו צריכים אימונים בשביל זה.

ואני לא מדבר פה על תרבות, אני מדבר איתך פה נטו על מבנה הגוף. בגלל המהפכה החקלאית התחלנו להרוג, לאנוס ולהילחם. לפני זה כשחיינו בשבטים ולא בערים, לא היו מלחמות או רצח.

כמו שתסתכל על הבונובו, אין אצלהם רצח ולא אונס. הם מתנשקים, מקיימים יחסי מין פנים מול פנים ועושים מין אנאלי. תראה איזה דימיון קיים בינהם אלינו.

3. שוב, תרבות. אנחנו באמת מושפעים מהתרבות, אז אולי בוא נפסיק להיות מושפעים? אם היית נולד ערבי והיו אומרים לך להתאבד, מה היית אומר? :" אה , תרבות, נו מה אני אעשה, אני חייב להתאבד!" ?

4.מז"א לא מושלמת? מה הקשר לנושא? האשכים גדולים ביחס לגוף, האנזימים קיימים ומספר הזרע הוא ע-נ-ק-י. זה ועוד הוכחות פיזיולוגיות שלא ציינתי פה מוכיחות ללא עוררין שלא נועדנו למחייה בזוגות.

5.הם השתמשו במחקרים אתרופולוגים, הנה ציטוט קטן:
    אז בואו נתחיל עם הקולינה שחיים על גדות נהר האמזון(The Kulina From The Amazon Basin), יש להם מנהג הנקרא "דוטסא-בני-דואי", שמתורגם ל"הדרך להשיג בשר". בשר משמע בשר, אך גם מה שאתם חושבים שהוא רומז.מה שקורה, זה שנשים לוקחות עצים בבוקר ומתחילו לרוץ במחנה, בזמן שהן דופקות על הבתים של הגברים ושרים את שיר הבשר: "אנחנו רוצות בשר, אתם עצלנים, תביאו לנו בשר".זה אומר, שהבחור שדפקו לו על הבית יהיה מסוגל לקיים יחסי מין באותו ערב במידה שיביא בשר למחנה.
    דונלד פולוק(Donald Pollock),אנטרופוגוליסט שחי עם הקולינה במשך שנים רבות רשם שחלק מהגברים יצליחו להשיג בשר וחלק לא, והם באמת יוצאים לצוד בדרכים שונות. אבל לפניי שהם יוצאים לצוד, הם קובעים להיפגש במיקום מסוים בזמן מסוים לפניי שהם נכנסים בחזרה לכפר. חלק מהגברים מצליחים להביא בשר, בדרך כלל קופים, וחלק לא. אבל מה שהם עושים, זה לחלק את הבשר שהשיגו באופן שווה בין הגברים, ולאחר מכן שיחזירו למחנה - לכולם יהיה בשר, כולם הצליחו.
    כולם אוכלים, כולם מקיימים יחסי מין, ושבט הקולינה מבצעים את הטקס הזה באופן שגרתי.

עכשיו נעבור לפראגוואי, האצ'ה. האנתרופוגוליסט ,קים היל, שחקר אותם שאל את האנשים אם הם יכולים לזהות את האבות שלהם, כל איש טען שיש לו שש מאות אבות. מתברר שהא'צה מבדילים בין ארבעה סוגים של אבות: המיאר'ה, האבא ששם את החומר בפנים, הרואר'ה, האבות שעירבבו את זה, ממברואר'ה, האבות שהוציאו את זה החוצה וביקרואר'ה, האבות שעזרו בגידול.
    אז מה שאנחנו רואים, זה שכל הגברים בשבט מהווים סוג של אבא, והחוקר כותב:"במקום שיחשבו כ'בני זונות' , הילדים זוכים לכמה אבות שדואגים להם ומטפלים בהם כשצריך - כל אחד תורם".
    חוקרים רבים מצאו כי הסיכוי של הילדים לשרוד, הרבה יותר גדול בשיטה הזאת של ריבוי אבות, מאשר לשרוד עם שני הורים.

6. הדוגמה ועוד איך רלוונטית והנה האסמכתא לפי מחקר מדעי שקיימים כל הדברים שאמרתי:
    http://www.epjournal.net/wp-content/...s/ep021223.pdf

7.הסקס לא מיועד לחיזוק הקשרים? בני האדם מקיימים 1300 יחסי מין פר ילד. אז כבר פסלנו את האפשרות שהוא מיועד לעשיית ילדים, למרות שהוא כן יכול להיגמר בכך. המספרים היחידים שקרובים לכך בעולם החי, הם הבונובו והדולפין. מה משותף לשניהם? שניהם מאוד אינטיליגנטים, לשניהם מבנה חברתי מורכב מאוד.

כמו שאמרתי,בני האדם לא חזקים, לא מהירים ובטח שלא מאיימים. לכן שיתפנו פעולה כדי לשרוד, ואם מישהו קצת מתוסכל או עצבני - זה יפגע בשבט וכך בסיכוי שלנו לשרוד. לכן קיום יחסי מין אפשרו להוריד את הלחץ ולחזק את הקשר בין האנשים. חיזוק הקשר הבטיח שנעזור אחד לשני.
    1. האבולוציה נובעת מדרך החיים ולא ההפך.
    2. א. בני אדם הם לא שוחרי שלום כי אחרת לא היו מלחמות(ומלחמות יש עוד מתקופת האדם הקדמון). ואתה מאמן אדם להרוג יותר ביעילות כי כדי לדפוק למישהו אבן בראש לא צריך אימון.
    ב. להגיד שבני אדם התחילו להרוג בגלל המהפכה החלקאית זה שטויות. בני אדם הרגו הרבה הרבה לפני המהפכה החלקאית וכן היו מלחמות שבטים עוד מהאדם הקדמון.

3. נכון בוא התעלם מדרך החיים ונחזור לחיות במערות. בוא נתעלם מהתרבות ונשכח ממוזיקה ואומנות.

4. מה שהתכוונתי בזה שהאבולוציה לא מושלמת היא שהיא סוחבת דברים שאתה כבר לא צריך (כמו אפנדציט למשל שפעם היה לו שימוש וכיום הוא כבר איבר חסר ערך) לפיכך יכול להיות שגם במערכת הרבייה יש איברים שפעם היו בשימוש והיום כבר לא רלוונטיים.

6.המחקר שהבאת לא אומר כלום על הזרע אלא על הפין ככלי להוצאת זרע אחר. מה גם שזה לא מחקר אלא היפותזה (כלומר רעיון שלא ניתן לו הוכחות מספיקות). הזרע של האדם מכיל אנזימים לפירוק קליפת הביצית והא גם דואג שהאיזה תיכנס להריון רק מאותו המין לא כדי לפרק זרע אחר.

7. הסקס מיועד לעשיית ילדים. כל התהליך מיועד לכך שבסוף הזרע ייכנס לאישה. אבל בגלל שהוא מהנה בני האדם עושים אותו הרבה. וזה שחיות אחרות מקיימות אותו גם להנאה לא מחזק את מה שאמרת ולא סותר את מה שאני אמרתי.
    Our greatest fear is not that we are inadequate,
    but that we are powerful beyond measure.

It is our light, not our darkness, that frightens us.
    We ask ourselves, Who am I to be brilliant,
    gorgeous, handsome, talented and fabulous?

Actually, who are you not to be?

מתכנת ב
    java | html | javascript | sql

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי bailey צפיה בהודעה
    1. האבולוציה נובעת מדרך החיים ולא ההפך.
    2. א. בני אדם הם לא שוחרי שלום כי אחרת לא היו מלחמות(ומלחמות יש עוד מתקופת האדם הקדמון). ואתה מאמן אדם להרוג יותר ביעילות כי כדי לדפוק למישהו אבן בראש לא צריך אימון.
    ב. להגיד שבני אדם התחילו להרוג בגלל המהפכה החלקאית זה שטויות. בני אדם הרגו הרבה הרבה לפני המהפכה החלקאית וכן היו מלחמות שבטים עוד מהאדם הקדמון.

3. נכון בוא התעלם מדרך החיים ונחזור לחיות במערות. בוא נתעלם מהתרבות ונשכח ממוזיקה ואומנות.

4. מה שהתכוונתי בזה שהאבולוציה לא מושלמת היא שהיא סוחבת דברים שאתה כבר לא צריך (כמו אפנדציט למשל שפעם היה לו שימוש וכיום הוא כבר איבר חסר ערך) לפיכך יכול להיות שגם במערכת הרבייה יש איברים שפעם היו בשימוש והיום כבר לא רלוונטיים.

6.המחקר שהבאת לא אומר כלום על הזרע אלא על הפין ככלי להוצאת זרע אחר. מה גם שזה לא מחקר אלא היפותזה (כלומר רעיון שלא ניתן לו הוכחות מספיקות). הזרע של האדם מכיל אנזימים לפירוק קליפת הביצית והא גם דואג שהאיזה תיכנס להריון רק מאותו המין לא כדי לפרק זרע אחר.

7. הסקס מיועד לעשיית ילדים. כל התהליך מיועד לכך שבסוף הזרע ייכנס לאישה. אבל בגלל שהוא מהנה בני האדם עושים אותו הרבה. וזה שחיות אחרות מקיימות אותו גם להנאה לא מחזק את מה שאמרת ולא סותר את מה שאני אמרתי.
    נכון, האבולוציה נובעת מדרך החיים.
    לא מבין למה חזרת על מה שאמרתי.

בני אדם הם שוחרי שלום מטבעם. זאתי המהפכה החקלאית שהביאה למלחמה,
    אין שום ביסוס לכך שהיו מלחמות שבטים, לעומת זאת יש ביסוס לכך שהיה שלום.

אם זה מטבענו להרוג, איך זה שהדוגמאות הבאות קיימות? :

3. אל תהיה ילדותי,
    אני לא אמרתי שצריך לחזור למערות.

אתה יודע בידיוק מה אמרתי אבל בחרת להתעלם.

4. ההיבטים הפיזיולוגים רק מאששים את המציאות. אם הסתגלנו למצב המונוגמי,
    למה הממוצע העולמי לגירושין עומד על 50%?

למה גברים ונשים בוגדים? תראה את טייגר וודס וביל קלינטון
    למה לסכן כל כך הרבה,מאמץ של שנים, בשביל איזה רומן קטן?

קשה להתכחש לטבע שלך,
    בדיוק כמו שקשה להיות צמחוני.

6. מעניין, כי אני מצאתי שם חומר על הזרע :\

7. אם הסקס היה מיועד לעשיית ילדים נטו, לא היינו מקסיימים יחסי מין ביחס של 1300 פר ילד,
    יחסי מין הם דבר מהנה.

למה הוא מהנה? כדי שתרצה לעשות אותו,
    למה שתרצה לעשות אותו?

אתה חי בטבע, זה נראלך הגיוני לקיים יחסי מין כל הזמן?
    מבחינת הישרדותית - לא.

תעשה אחד ועוד אחד ותבין שסקס נועד לקשר בין אנשים.
    נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 01-01-2012 בשעה 17:40.

One Shot - One Kill

משתמש מתקדם
    לייקים
    42
    נקודות
    280
    משפט מחץ
    IT IS NOT THE SAME WITHOUT YOU

נושא מענין אחי תודה על ההשקעה .

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

בעיקרון התאוריה עוסקת במיניות האדם,
    נשמע קצת פרובוקטיבי - אין לי רצון להחדיר לך רעיונות או משו,
    רק רוצה פידבק.

התאוריה פורסמה בתור ספר בשם Sex At Dawn, הוא נכתב ע"י הפסיכולוג כריסטופר ראיין ואישתו הפסיכיאטרית קקסילדה גי'טה.
    הם חקרו במשך 10 שנים את הנושא, חיברו את כל המידע לספר ופירסמו אותו, הספר הוא הספר הכי טוב לשנת 2010.

התאוריה אומרת ככה, לכל חיה בטבע יש סוג מיניות. מוכרות שני צורות של מיניות, מונוגמיה(בן זוג יחידה) ופוליגמיה(ריבוי בני זוג).

עכשיו באה השאלה, מהי מיניות האדם?
    כל אחד יחשוב שהיא מונוגמית, אבל אף אחד לא יודע באמת למה. מה שהתאוריה אומרת זה כי בני האדם הם פוליגמים.

איך מוכיחים את זה מבחינה פיזיולוגית? הגוף שלנו נבנה לפי דרך המחייה שלנו. אם נמר טורף הוא יפתח תפרים ואם כלב ים חי באנטרטיקה הוא יפתח שכבת שומן שתגן עליו מהקור.
    בדיוק אותו דבר כאן, כל חיה הסתגלה למיניות שלה.

ניקח לדוגמה את הגורילה. זכר גורילה גדול מהנקבה ב-200%. למה הגוף שלו התפתח ככה עם השנים? משום שהגורילה נלחמת על הזכות להזדווג, זאת אומרת שרק החזק שמנצח בקרב מזדווג, וככה אם רק החזק מזדווג הצאצאים יתפתחו חזקים יותר, בשל הגנים שירשו מהאב.

וככה כל דור חדש חזק יותר וחזק יותר, גדול יותר וגדול יותר. הגוף התאים עצמו למיניות, למצב שבו היא ימצא את עצמו.

לעומת זאת, נסתכל על הבונובו, שהוא הקוף הכי קרוב לבני האדם מבחינה גנטית. הזכר לא גדול יותר מהאישה ברמה שכזו כמו הגורילה.
    אז, איך הם נלחמים על הזכות להזדווג? מבפנים, בתוך הרחם של הנקבה.

איך הם עושים את זה? דרך אחת היא כמות הזרע שיוצא בכל גמירה של הגבר. יוצאת כמות לא מבוטלת של זרע.
    דרך שניה, היא תפקיד הזרע, קיימים שלושה סוגים של זרעים. סוג אחד דוהר לכיוון הביצית, סוג אחר בולם זרעים של גברים אחרים וסוג שלישי ממיס זרעים אחרים.

ממש מלחמה בתוך הרחם.

איך זה קשור לאדם?
    כל מה שאמרתי בנוגע לזרע - נכון גם לאדם. שזאת הוכחה בלתי מעורערת לכך שבני האדם פוליגמים.

העניין הוא, למה אנחנו פוליגמים? זאת משום שלפניי 10 אלף שנה ויותר, חיינו בשבטים קטנים של מקסימום 150 אנשים(המספר המקסימלי של אנשים שאנחנו, בני האדם, יכולים ליצור איתם קשר אינטימי מבחינה שכלית).

למה חיינו בשבטים שכאלה? בני האדם לא חזקים, לא מהירים ובטח שלא מאיימים. לכן שיתפנו פעולה כדי לשרוד, ואם מישהו קצת מתוסכל או עצבני - זה יפגע בשבט וכך בסיכוי שלנו לשרוד. לכן קיום יחסי מין אפשרו להוריד את הלחץ ולחזק את הקשר בין האנשים. חיזוק הקשר הבטיח שנעזור אחד לשני.

אנשים אומרים:"סבבה, לפניי 10 אלף שנים, השתננו!" אבל זה לא נכון, הגוף עדיין בנוי באותה צורה, אולי עוד 100 אלף שנה נשתנה - אבל עכשיו אנחנו ככה.

אז מה אני אומר? מה התכלס?
    לא, לא צריכים אורגיות - זה לא הטבע שלנו.
    ולא, לא צריכים לקיים יחסי מין עם כל אחד.

לפי דעתי אנחנו צריכים לחיות ב"שבטים" קטנים של משהו כמו 50-30 איש, ולחיות ביחד. ז"א שאתה מקיים יחסי מין עם האנשים שחיים איתך ושאתה מכיר אותם טוב-טוב, לא סתם כל אחד, הסקס לא נועד להנאה, נועד לחיזוק הקשר בין האנשים.

קיום של "שבט" שכזה, יביא אושר, הנאה ונוחות לחיים.

אתה חי ונושם עם אותם אנשים שאתה אוהב, זה יותר מסתם חברים. אתה מגדל איתם ת'ילדים, אתה משתף איתם הכל. גם אין תחרות בין האנשים ב"שבט" שכזה, אין לאף אחד מה להוכיח. כל אחד יכול להיות נטו הוא.
    גם כולם דואגים לכולם, אתה אף פעם לא תמצא ת'צמך לבד מתמודד עם משהו, עם איזה משבר.

וכן ככה אני אחיה בעתיד.

-----------------

מה אתם חושבים?
    יחסי מין נועדו למטרת "פרו ורבו" ולא למטרת "חזקו את הקשר".
    וצורת חיים כזו היא פשוט פרימיטיבית. אולי אתה רואה בזה רק צד אחד של התמיכה אחד בשני.. אבל אתה מפסיד הרבה דברים אחרים.
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי .Tal צפיה בהודעה
    יחסי מין נועדו למטרת "פרו ורבו" ולא למטרת "חזקו את הקשר".
    וצורת חיים כזו היא פשוט פרימיטיבית. אולי אתה רואה בזה רק צד אחד של התמיכה אחד בשני.. אבל אתה מפסיד הרבה דברים אחרים.
    אם מבחינה טבעית יחסי מין נועדו לפרו ורבו,
    למה זה כל כך כיף?

מה ת'צריך להנות בזמן ההתרבות?
    למה בני אדם מקיימים יחסי מין 1300 פעם פר ילד?

ואילו דברים אני יפסיד?
    כי אני אקבל אהבה, אני אקבל תמיכה,
    אני אקבל חברות.

מה הפסדתי?

One Shot - One Kill

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

אם מבחינה טבעית יחסי מין נועדו לפרו ורבו,
    למה זה כל כך כיף?

מה ת'צריך להנות בזמן ההתרבות?
    למה בני אדם מקיימים יחסי מין 1300 פעם פר ילד?

ואילו דברים אני יפסיד?
    כי אני אקבל אהבה, אני אקבל תמיכה,
    אני אקבל חברות.

מה הפסדתי?
    הפסדת משפחה, הפסדת אינטימיות, הפסדת כסף..
    בחברה של היום זה בלתי אפשרי לחיות בקבוצה.
    א' אי אפשר לסמוך על אף אחד
    ב' כל אחד שורה תחתונה דואג לתחת של עצמו
    ג' תחזור מעבודה בערב תרצה שקט.. מה תקבל? את "אשתך" מזדיינת באורגיה עם עוד 3... ועוד 20 חופרים
    ד' דבר כזה יגרום לנפילה משמעותית במעמדה של האישה

בנושא המשפחה:
    תביא ילדים לעולם מ5 נשים שונות? אז איפה בעצם במשפחה פה? איפה היותך אבא?
    וכל מה שבא בנושא הרחב הזה.. ויש הרבה
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:29.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,786 | הודעות: 8,151,368 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect