אנשים אני צריך כמה שיותר שמות של ספרים על תקשורת בין אישית וNLP וכל דבר בסגנון.
אשמח מאוד לקבל כמה שיותר שמות של ספרים מסוג אלו.
תודה מראש =]
אנשים אני צריך כמה שיותר שמות של ספרים על תקשורת בין אישית וNLP וכל דבר בסגנון.
אשמח מאוד לקבל כמה שיותר שמות של ספרים מסוג אלו.
תודה מראש =]
|
|
בכללי זה בגלל שבשנתיים האחרונות הייתי עוסק בפיק אפ והתבססתי על מיסטרי אז דאיי הרגשתי שאני נהייה לרובוט שפשוט מעביר רוטינות לפי סדר מסויים כדי לקבל אישור חברתי מאנשים. לא בא לי את זה יותר, אבל אני מרגיש שחוץ מלדקלם רוטינות אין לי שום דבר. יש לי תחומי עניין רבים, שלא תחשבו אבל אני איכשהו לא מצליח להכניס אותם בצורה פקטיבית לשיחה עם אנשים.
קיצור בכללי רוצה לשפר את הקמוניקציה שלי עם אנשים, כי בזמן האחרון זה הפך להיות לדבר בעייתי.
אני לא מבין בפיקאפ, אבל אני מאמין שאם הצליחו ללמד את הנוסחה בכל העולם כנראה שזה לא בגלל שהם נתנו פעולות מונוטוניות מוגדרות שכולם השתמשו בהם.
אני מאמין שנתנו דרכים לגשת, אבל כל אדם בדרך שלו. לדוגמא תהיה מצחיק כשאתה ניגש. לא אמרו מה להגיד, פשוט להצחיק מעט.
אני חושב שנתנו לכולם את אותם הכלים לבניית הדרך, ומשם כל אחד בונה את המסלול שלו.
אז לבסוף, אני הוא V (וי) - ומי אתה?
מחזק את מה שוי אמר וממליץ לך בחום לבדוק אם אתה באמת זקוק לכל הספרים הללו, במקום להשקיע את הכסף והמשאבים במשהו שיוכל לעזור לך יותר מעוד תאוריות על גבי תאוריות.
לגבי בקשתך:
כיצד לקרוא אנשים של ליליאן גלס (אני אישית פחות אהבתי, חבר טוב שלי מהצבא שהתחביב שלו זה לקרוא אנשים דווקא אמר שהספר טוב, תחליט אתה).
הכוח התמון במוח - ריצ'רד בנדלר.
כוח בלתי מוגבל - טוני רובינס (ספר נחמד לקריאה אבל אורך).
*אם תלך לחנות ספרים אתה תראה מספר רב של ספרים על כיצד לקרוא אנשים, סקור את כולם בקצרה ותקנה את זה שהכי מדבר אליך.
* כנ"ל לגבי NLP, התחום גדל מיום ליום (והופך קצת לפלצני אבל אין מה לעשות, זה מה שוקרה לכל תחום שמצליח בסופו של דבר).
* היה שם של ספר מסויים שעוסק בשפת גוף שמישהו המליץ לי עליו, אני לא זוכר את השם אבל אעשה מאמצים לספר לך אותו.
* יש גם סרט שמדבר על קריאת אנשים, תבדוק ביוטיוב ואני אנסה להיזכר בו ולתת לך קישור אליו או לפחות את השם.
* עריכה - כפי שהבטחתי, הנה שם הסרט, הוא מעניין:
secrets of body language
אתה יכול לראות חלקים ממנו ביוטיוב.
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 16-01-2012 בשעה 00:13.