קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מוכר] מדריך להצלחה עם נשים | 50 נק'
    על ידי lol85 בפורום מכירה
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 17-11-2009, 18:48
  2. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 11-02-2009, 01:56
  3. [מאמר] איך לכוון את עצמך להצלחה עם נשים.
    על ידי Xanax בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 15-09-2007, 04:38
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

שלוש השיטות להצלחה עם נשים

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ברירת מחדל שלוש השיטות להצלחה עם נשים

שלום,אני חדש בפורום הזה
    הצטרפתי לפה כי אני רואה שיש פה כמה אנשים שהולכים בדרך שאני הולך בה (ההפך מאפקספי)
    אני אף פעם לא מפרסם מאמרים בגלל שרמת הניסוח שלי ממש לא גבוהה ואני לא תמיד מצליח להעביר את המסר נכון (לא חי בישראל)
    אז במקום זה אני מפרסם מאמרים שאני מאוד מתחבר אליהם,מחדדים אצלי הרבה דברים
    פעם התעסקתי בפיתוי,אבל יצאתי מי זה די מהר כי הבנתי שזה מרעיל אותי
    היום אני מתעסק בהתפתחות אישית,התחום הזה מדהים ואני לא מפסיק ללמוד כל יום משהו חדש

אז החלטתי לשתף אתכם עם שני מאמרים שהתחברתי איתם.

לפני שאני מפרסם את השיטות חשוב לי שתבינו משהו...אז בבקשה לקרוא את זה

היום אציג בפנייך את התפיסה המוטעית השלישית שמפילה גברים רבים המעוניינים להשתפר ולהצליח בגדול עם נשים,ומתעניינים בתחום לימודי החיזור או הפיתוי "מרחוק"-דרך צריכת תכנים עצמעית באיטנרנט.

קצת עצוב להשלים עם זה,אך אך בכל זאת-הנה התפיסה לפנייך:

אתה יכול ליצור שינוי גדול בחייך ולהגיערמת הצלחה עם בחורת בכוחות עצמך לבד.

לצערי,התשובה היא לא.אמנם זו אמת קשה לעיכול,אך היא חייבת להיאמר.יש גבול מאוד ברור למסוגלות שלנו להגיע לתוצאות יוצאות דופן בכוחות עצמנו.

אני יודע זאת מניסיוני האישי,כי גם אני נעזרתי בעבר בחברים קרובים כדי להשתפר כמחזר(חקרתי וצפיתי בהם יום ולילה),ועד היום אני נעזר בחברים או אנשי מקצוע בכל תחום בו אני רוצה להגיע לתוצאות טובות יותר (תזונה,כושר,ניהול עצמי ועוד).

אני גם יודע זאת מניסיוני המקצועי.פגשתי מאות גברים בשנים האחרונות,וחלקם החליטו שהם "רוצים לעשות זאת לבד"

אחריי שנה או שנתיים פגשתי אותם שוב,הפעם מתוסכלים יותר,פגועים יותר ועייפים יותר.

הם נרשמו בסוף ללימודים,כי הם הבינו שזה קשה ביותר,עד כדי בלתי אפשרי,להשתפר בחיזור לבד.זה לא מקרה,אגב,שתחום ההצלחה עם נשים מדורג מזה כמה שנים בעולם במקום ה-1 (!) כתחום שמי שנכנס אליו,עובר את ההתפתחות האישית הגדולה ביותר,יותר מכל תחום של שיפור עצמי או שיפור מיומנויות כלשהן(נגינה,דיאטה,ספורט,שפות,וכד')

אני אחזור על זה,מקום 1 בעולם.ההתפתחות הפנימית האישית הכי גדולה.

אני מניח שאתה יודע שקיימות סיבות פסיכולוגיות רבות לקושי שלנו ולהתקדם לגמרי לבד,ואם אתה רוצה לדעת את דרך הקיצור האמיתית,אז הנה היא לפניך:מצא מישהו שכר עשה את זה לפניך או עושה זאת יותר טוב ממך,ולמד ממנו את כל הסודות(נקרא גם "עקרון המודלינג").

בהמשך,תתאים את מה שלמדת לאופי שלך,ואתה מסודר.

אגב,זה נכון ש"הכל תלוי",ושיש אנשים בעלי מוטיבציה פנימית,משמעת עצמית וכוח רצון אינוספיים,והם מסוגלים לעשות כברת דרך ארוכה לבד עד לתוצאות חדשות ורצויות,אך גם בסופו של יום,נעזרים במישהו אחר,בין אם הם מגלים לנו זאת או לא.ידוע כי אפילו הפסיכולוג מבקר אצל המאמן,שעובר טיפול אצל המטפל,שמתייעץ עם הרופא,שהולך לתזונאי וכך הלאה.

כולנו מסייעים אחד לשני,כי כולנו 'סובלים מאותה הבעיה'-אנחנו בסך הכל בני אדם.

המשך בתגובה הבאה

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

תפיסה זו מעט ארוכה מהרגיל, ואני מעריך שיקח לך כ- 7 דקות לקרוא את כולה, ואני מבטיח שאלו יהיו 7 דקות ששוות לך הרבה מאוד זמן, כסף ואנרגיה בעתיד, ויחזירו מהר מאוד את ההשקעה.
    כי סוף-סוף אני עושה עוד סדר בבלאגן - ומסביר מה זו התפתחות אישית, לעומת חיזור ולעומת פיתוי.
    הנה התפיסה לפניך:
    כל שיטה להצליח עם נשים טובה בדיוק כמו האחרות.
    לא. תחום ההצלחה עם נשים התפתח מאוד בעשור האחרון, וכיום אתה יכול לבחור בין שלוש שיטות עיקריות לשיפור ההצלחה שלך עם נשים:חיזור, פיתוי או התפתחות אישית-כללית.
    א. ראשית, אסביר מהו פיתוי (seduction). רבים סבורים כיום בטעות שיש דרך אחת בלבד ללמוד להצליח עם בחורות, והיא להפוך לפתיין מנוסה (אמן פיתוי). פתיין בהגדרה הוא אדם שרואה לנגד עיניו מטרה מרכזית אחת: להשכיב כמה שיותר בחורות, ובזמן הקצר ביותר מרגע הפגישה ועד לסקס, כשכל האמצעים כשרים.
    נכון, לחלק גדול מאיתנו כגברים רעיון זה קוסם ביותר, במיוחד אם לא התנסינו בכך רבות בעבר. האגו או 'הצָיַד' הפנימי שבתוכנו זועק להשיג, לכבוש, לשלוט, להשוויץ. הוא רעב משנים של צום שלא מבחירה.
    אולם, גבר שרוצה להשתפר עם נשים, אינו בהכרח רוצה להגיע למטרה זו בכל מחיר. למעשה, ההפך הוא הנכון, ומשנות עיסוקיי הרבות בתחום, נוכחתי לדעת שהרוב המוחלט מחפש קשר אינטימי תומך, חם ויציב עם בחורה, ואינו מוכן להסתפק במפגש מיני חד-פעמי.
    כ- 80-90% מהגברים שפונים אלינו, מספרים במפגש ההכרות הראשון כי הם מחפשים אהבה וקשר זוגי, ומזכירים רק כדרך אגב שהם 'לא יתנגדו לתקופת סטוצים' - וגם זה רק כדי להרחיב את טווח אפשרויות הבחירה, ולבחור בת זוג מתוך שפע ולא חוסר.
    יתרה מזו, המנוסים יותר שבינינו, יודעים כמה סדרה של 'בְלִיצים' מיניים חד-פעמיים כאלה, משאירה אותנו בסוף ריקים ומתוסכלים.
    מתוסכלים כי אנחנו יודעים שלרוב כדי להשיג זאת, פגענו. בה, ובעצמנו. כי רימינו. כי שיקרנו. כי סילפנו. כי 'ערבבנו'. ריקים כי אנו חשים שפספסנו. פספסנו עומק. אינטימיות. הכרות אמיתית. צמיחה.
    מיהרנו, במקום לנוח. תִקתַקנו, במקום לחוות. זִייָנו, במקום לאהוב.
    לכן, קורה לעתים קרובות ביותר, שהבוחר בדרך הפיתוי כלל אינו מודע כי זו המטרה שנבחרה עבורו ע"י יוצרי התכנים, וכבר במהלך הלימודים מוצא את עצמו בקונפליקט פנימי קשה.
    נסה לראות אם משפטים מהסוג שלפניך מוכַרים לך, מעצמך או מחבריך: "אני לא מרגיש עצמי", "אני מרגיש מזויף", "אני לא מתחבר לגישה הזו", "אני לא מבין למה אני צריך לעשות את זה", "למה צריך לשחק משחקים", "הנושא הזה [לדבר איתה עליו] לא מעניין אותי", "למה אני לא יכול להגיד את מה שבאמת עובר לי בראש" וכד'.
    ייתכן אגב, שאתה שואל את עצמך כעת איך אני יודע את כל זה, כשביה"ס שלנו בכלל מלמד חיזור. אז זהו, שבכל יום וחודש שעובר מאז 2007 שנת תחילת פעילותנו, מוסד הלימודים שלנו הופך להיות 'התחנה האחרונה' בתחום ההצלחה עם נשים בישראל.
    למה הכוונה? כיום, יותר מתמיד, כמחצית(!) מתלמידינו הם בוגרי קורסים אחרים בישראל בהם לומדים פיתוי.
    הם למדו פיתוי. הם עברו על בשרם את התהליך הנפשי הקשה הכרוך לעתים במשבר ואובדן זהות אישית, והם הבינו שקיצור הדרך האמיתי, הוא ללמוד חיזור טבעי ואותנטי המבוסס על הערכים האישיים של האדם, וכזה הנוצר מתוכו, ולא מוחדר אליו בלית ברירה.
    וכך יוצא שמי שמתחיל שם, מגיע בסופו של דבר אלינו. מי שמתחיל אצלנו, לעומת זאת, נשאר עד הסוף ומסיים כשהוא מחזר מאוזן למופת, בעל תוצאות מדהימות בשטח עם בחורות מחד, ובעל תחושת שלמות נפשית מאידך.
    לפיכך, לא פלא שהאמונה כי פיתוי היא הדרך להצליח עם נשים, מגבילה ומונעת מרבים להירשם ללימודים, במיוחד כשאנו שומעים שוב ושוב מבחורות כמה קשה להן עם גישה ואפילו מילה זו - ולא כי הן לא מאמינות שעל הגברים לדעת עליהן יותר - אלא בגלל השיטות המניפולטיביות והמחפצנות (=אישה כאובייקט מיני בלבד) שמופעלות עליהן כדי להגיע ישר לתחתוניהן, במקום קודם לליבן.
    סיבה נוספת שמונעת מאותם גברים להירשם ללימודים, ולהיתקע שנים ללא התקדמות, היא מפת הערכים האישית לפיה הם חיים ומתנהגים.
    לדוגמא, גבר שאחד מערכיו הינו אותנטיות, יושר, כנות, אהבה, אדיבות או כבוד, יתקשה מאוד לאמץ את גישת הפיתוי, הרומסת ערכים אלו לטובת ערך כמו תוצאה בכל מחיר, בלי קשר לדרך או לתהליך בעזרתם הושגה תוצאה זו.
    ב. אסביר כעת מהו חיזור (courtship). חיזור היא דרך הוליסטית בה הגבר משיג את התוצאה הרצויה לו, תוך כדי מקסימום שמירה על הבחורה, על עצמו ועל הסביבה(ציבור שאר הגברים שרוצים להיות איתה, ציבור כלל הנשים שרוצות להיות מחוזרות ע"י גברים וכד'). חיזור היא דרך להצלחה כבירה עם נשים הדומה במהותה לגישת ה"קיימות" (sustainability) האקולוגית.
    בדומה לערך הקיימות - שגורס כי עלינו לפתח תחום אחד (בנייה חדשה, למשל) תוך שמירה מקסימלית על שלמות שאר המשאבים היכולים להיפגע (נוף, ענתיקות, מקורות מים) - הרי שגם המחזר יעדיף במקרים ספציפיים "לוותר" על בחורה, מאשר לפגוע בה, כי כשאנו פוגעים בבחורה, אנו פוגעים בעצמנו: תחושות אשמה, בושה, כעס וכד',ובסביבה: הבחורה סוגרת את ליבה בפני גברים אחרים, ואף מתחילה לדחות בעוינות ניסיונות חיזור ברחוב.
    נשמע מוכר?!
    המחזר יעדיף את הדרך האותנטית, ולעתים אף יחשוף את 'שיטותיו' בפני הבחורה במקום להסתיר אותן, כך שריקוד החיזור וההתקרבות המשותף יהפוך להיות פתוח, גלוי, כיפי, ממלא, פלרטטני ומקסים, ויביא גם את התוצאה הרצויה, יהיה זה סקס מזדמן או קשר זוגי.
    ואפילו, המחזר יספר לבחורה שהוא משקיע ולומד חיזור, מתוך רצון לחלוק ולתקשר על משהו משמעותי שקורה בחייו, ועדיין ישמע ממנה "כן, תמשיך".
    אולי כל הדוגמאות האלה נשמעות לך כמו פנטזיה פרועה, והאמונות שלך זועקות "איך יכול להיות? הן בטח ידחו גבר שייפָתח בפניהן בצורה כזו" וכד'.
    אז זהו, שהן ידחו אם תעשה זאת בדרך 'הרגילה', ולא האקולוגית. בביה"ס לחיזור, פיתחנו מגוון רחב של כלים ושיטות אקולוגיות שעובדות. אנו מכנים זאת 'חיזור ירוק'.
    בחיזור התהליך עצמו הוא התוצאה, עוד לפני התוצאה החיצונית (נשיקה, סקס וכד'). המיקוד הוא במקסימום הנאה והישגים, ומקסימום יושר ושלמות עצמית, המתבטאת באכפתיות, נתינה, אהבה וכבוד כלפי נשים.
    כמחזר ירוק, בחורות אומרות לך "כן", גם כשכולך כנות מוחלטת. גם כשאתה עצמך. גם כשאתה נחשף. גם כשאתה ישיר. גם כשאתה עובר על 'כל הכללים' של הפיק-אפ הקלאסי. מדהים, לא?
    הסוד טמון ב'איך' ובדרך שבה יש לעשות זאת, ואנחנו עלינו על 'הפטנט' ומסוגלים באופן בלעדי להעביר את סוד ה'איך' גם אליך, בצורה פשוטה, קלה ואלגנטית.
    אתה תתפלא לראות לאילו תוצאות זה יכול לקחת אותך.
    ג. כעת אסביר מהי התפתחות אישית-כללית (personal development). הכוונה להשקעה עקבית מתמדת בפיתוח החלקים הרוחניים שלך (בשונה מחומריים): תכונות האישיות שלך, המודעות העצמית שלך וההכרות העמוקה שלך עם עצמך, הכרת הייעוד האישי שלך, הכרת ערכי הליבה שלך, זיהוי והכרת תבניות דפוסי המחשבה וההתנהגות שלך, זיהוי הפחדים שמנהלים אותך, זיהוי וביטוי הרגשות שלך ועוד.
    אני מניח שאינטואיטיבית אתה כבר מבין מדוע גם השקעה מסוג זה תביא לך תוצאות טובות יותר עם נשים, אולם קח בחשבון שזה עלול לקחת זמן, ולעתים הרבה מאוד זמן (כמה שנים)(לדעתי פה הוא ממש הגזים). זהו זמן שלא בהכרח יש לך בקצב החיים הנוכחי, או זמן שאתה יכול להרשות אותו לעצמך.
    התפתחות מסוג זה הינה לרוב איטית והדרגתית, דורשת משאבים רבים כמו כסף, אנרגיה, פנאי, הכוונה מקצועית, בקרת התקדמות וכמובן, הרבה זמן.
    יתרה מזו, תהליך זה אינו פותר עבורך את הסוגיות התכ'לסיות הקשורות להצלחה עם נשים, כמו איך לגשת במצבים שונים, באיזו דרך לפתוח ואיך לקדם שיחה, איך לבקש בהצלחה טלפון, איך ליצור דייט מוצלח, איך לנשק נכון, איך להיות המאהב האולטימטיבי במיטה וכד'.
    אפשר לומר כי ייחודיותה וסוד הצלחתה של תוכנית הלימודים שלנו היא הפוקוס על מיומנויות וכישורי חיזור מול נשים, תוך כדי התאמת נושאי ליבה של התפתחות האישית באופן אישי לכל מתאמן.
    בסופו של יום, המתאמנים שלנו עוברים מסע צמיחה בו הם מודים כי לא רק למדו איך להתקרב נכון לנשים, אלא למדו יותר מבכל שלב בחיים על עצמם, על איך לחיות אותם נכון, על איך לממש את מלוא הפוטנציאל הגלום בהם וכמובן, איך להגשים את עצמם וייעודם.

אז הבנת דבר חשוב אתה צריך ללמוד ממישהו שיותר טוב ממך באחת מן השיטות
    פה אני אעזור לכם ואתן לכם מקומות שבהן נמצאים האנשים הנכונים שיכולים לעזור לכם באחת מהשיטות שאתם בחרתם לעצמכם.

פיתוי-הספרים של מיסטרי,ההרצאות והסדנאות שהוא מעביר.
    דון ג'ואן
    מרכז לאומנות הפיתוי
    סטס סגין
    NLP של רוס ג'פריס
    סניה

חיזור-
    לצערי המקום היחיד שאני מכיר שבו מלמדים חיזור זה הסדנאות של תומר קורון
    TOMERKORON.CO.IL

התפתחות אישית,כללית-
    1.NLP כללי (ממליץ על ליאור ברקן)
    2.אומנויות לחימה סיניות מסורתיות
    למשל קונג פו שאולין
    3.מדיטציה
    4.אתגר שיווה.אף פעם לא הייתי שמה אבל שמעתי עלייה וזה נשמע אחד הדברים

קרדיט לתומר קורון על המאמרים
    בהצלחה ותהנו (מהחיים)

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:24.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,877 | הודעות: 8,150,459 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect