באמצע התוכנית נהיה חושך שלא רואים כלום וכל הקהל בצרחות
לאחר שהקהל נירגע כל האולם ניהיה בצבעיי סגול שחור
ומתחיל השיר כניסה של ג'ף הארדי
http://youtu.be/w5kE3JlWDN4
ג'ף נכנס עם החוגרה עם פרצוף שמח מהפופים המטורפים שהוא מקבל
ג'ף רץ על הזירה ונכנס בקפיצה בין החבלים
ורץ לעמודים ועושה את תנועת הרובה

ומרים את חגורת אליפות הAWL ויורד מהעמודים
ושומעים את JR אומר לג'רי לולר: נראה שג'ף אחד מהמתאבקים הנערצים ביותר בAWL
ג'רי לולר אומר: כן בטח ההפך הגמור ממיז היריב שלו
ג'ף מבקש מJR מיקרופון JR נותן לו את המיקרופון
וג'ף אומר: לילה טוב לכל הואדי היאקבות שצופים בנו כפי שראיתם בתוכנית הקודמת
אני ניצחתי את זאק ריידר ובאטיסטה וזכיתי באליפות הAWL
אז מי זה מיז אני ניצחתי את באטיסטה
אז מיז תיזכר מי ניצח אותך בפרק הראשון של הAWL
לפתע שומעים אוסמממממ
http://youtu.be/W_qFmGEd_Bo
המיז נכנס עם המיקרופון בפנים רציניות ועצבניות בגלל ההיטים ושריקות הבוז החזקות שנשמעות
וצורח אני אדיר ואתם סתם קהל של מסכנים
ג'ף אני אוסממממ ואתה סתם בן אדם מסכן שמנסה להיתאבד בכל קרב אבל גם בזה אתה גרוע
אפ אפ אפ מיז יש לך פרצוף יפה כדי לך לשמור אליו כי ברגע זה אני יכול לשנות אותו בקוסמטיקה של הארדי
או בטויסט שאני יתן לך (מסתכל על השעון) עכשיו ג'ף נותן למיז בעיטה לבטן ומבצע אליו טוייסט אוף אייט
שיר כניסתו של ג'ף נשמע ברקע ג'ף יוצא מהזירה בחיוך של ילד שובב כזה ונותן כיפים לצופים בשורות הראשונות
וזורק את חולצתו לקהל
ושומעים את JR אומר : ראיתי איזה טוייסט עוצמתי מיז קיבל עכשיו אני ממש לא רוצה להיות מיז עכשיו
ג'רי לולר: אני מאחל למיז לקבל הרבה כאלה בקרב שלו נגד הארדי
השעה היא 9:30 בבוקר
ג'ף הארדי יושב בבית קפה
אוכל עוגה הכל בסדר לפתע הוא מרגיש מישהו מאיים מאחוריו אבל הוא לא נלחץ פתאום הוא שומע צעקת אוסממ הוא מתובב ופתאום מקבל בוקס מי מיז שדוחף לג'ף את הראש לעוגה כל פניו של ג'ף מלאות בקצפת מיז מנסה לתת לג'ף עוד בוקס אבל ג'ף זז ומנקה את פניו בעל הבית קפה מזמין משטרה ג'ף נותן למיז כמה בעיטות לבטן ושופך על מיז כוס קפה מיז כמעט בוכה בכאבים
המשטרה מגיעה ועוצאת את מיז וג'ף עוזב את המקום וחוזר לביתו
המשטרה לוקת את מיז לחקירה לאחר קירה ארוכה משחררים את מיז
מיז מגיע לביתו של ג'ף עם השוטרים ולוחץ לג'ף את היד ומבקש מה שוטרים להשאיר אותם לדבר לבד השוטרים עוזבים אותם וחוזרים לתחנה המיז אומר שהוא מצטער על מה שקרה ג'ף אומר שזה בסדר
המיז שואל אם אפשר לשתות ג'ף אומר בסדר ומסתובב ומיז נותן לג'ף כאפה חזקה מאוד בגב של ג'ף שצועק שוב? הוא מסתובב ונותן למיז בוקס מאוד חזק בפנים ומתקשר למשטרה שמיז שוב מתפרע המשטרה מגיע ועוצרת את מיז למעצר בית לכמה ימים
באמצע התוכנית מאט הארדי נכנס עם פנים שמחות ופופים שקטים נשמעים לפתע בא מאחוריו בן
אדם עם מסכה שחורה ועלת בייסבול שחורה וחכה שמאט יסתובב מאט הסתובב ומקבל את העלה לפנים כל פניו של מאט נמלאות דם והבן אדם ממשיך להרביץ למאט ממש "מפרק" אותו מאט בווכה מכאבים השדרני אומרים: זה ממש תמונה שלא מתאמיה לילדים כל הדם הזה
הבן אדם מוריד את המסכה ורואים שזה מיז
פתאום כל האולם ניהיה סגול ושחור מיז מתחיל לפחד ונלחץ
לפתע ג'ף נכנס לזירה ללא בגדי היאבקות רק עם ג'ינס
ועם כסא ורץ לזירה בפרצוף עצבני בימיוחד
ומתחיל להרביץ למיז עם הכסא בלי הפסקה לזירה מגעים שתי רופאים לבדוק את מאט
וג'ף ממשיך להרביץ למיז מיז ממש מתחנן לרחמים ג'ף מיסתכל לקהל ובום מקבל בוקס מי מיז
ג'ף תופס את הפנים ומתחיל לתת למיז ביעוטות ומכות עם הכסא בלי הפסקה ג'ף שם למיז את
הכסא פתוח על הראש ועושה לו ככה סאונטון בומב והולך למאט ומסתכל עליו וצועק מאט
אתה בסדר תענה לי ובאים לפנות את מאט ומיז באלונקה והשדרנים אומרים:
ג'ף ממש מפחיד אותי בזמן האחרון
ג'רי לולר: צודק הוא ממש "מכסאח" את כל מי שעלה לידו בזירה