אני ראיתי הערב בטלויזיה בספורט 1 בערוץ 54 בממיר של HOT את התוכנית של WWE RAW וראיתי שבסוף טריפול H כן הסכים לקרב נגד הקברן ברסלמניה 28 אבל למה כל שנה יש לקברן קרבות ברסלמניה עם אותו מתאבק מתוך 20 הרסלמניות של הקברן הוא היה 7 פעמים עם אותו מתאבק היה לו פעמיים קרב עם קיין גם ברסלמניה 14 בשנת 1998 וגם ברסלמניה 20 בשנת 2004 והיה לו קרב פעמיים גם עם שון מייקלס ברסלמניה 25 בשנת 2009 ורסלמניה 26 בשנת 2010 ועכשיו הוא היה 3 פעמים עם טריפול H הקרב הראשון היה ברסלמניה 17 בשנת 2001 ושנה שעברה ברסלמניה 27 ב 2011 והיה גם השנה 2012 ברסלמניה 28 רק אסור שהקברן יפסיד ברסלמניה אסור שרצף הניצחונות שלו יגמר !!!
ברסלמניה שנה שעברה שאני ראיתי בטלויזיה את קרב של הקברן נגד טריפול H אז הנחתי כיפה על הראש והחזקתי תהילים בידיים רועדות ודפיקות לב חזקות והיתפללתי שהקברן יקום ולא יפסיד בקרב אז אני לא יודע אך אני יצליח לעבור את זה שוב השנה אבל ניראה לי שהקרב ה 20 שלו ברסלמניה השנה זה היה הקרב האחרון שלו ואחרי זה הוא יפרוש אז רק אני מקווה שבתאריך 1 באפריל 2012 שהקברן בעזרת השם ינצח את טריפול H בכלוב הגיהנום אתם למה אני רוצה כי בגלל טריפול H קיין הוריד את המסכה שלו ביום הנוראי ההוא אז בשנת 2003 אני רוצה שהקברן יגיע ל 20 רסלמניות![]()

ציטוט ההודעה

ספוילר: