קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. נשיקה עם החברה ..
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 12-01-2006, 18:28
  2. בעיה עם החברה ...=\
    על ידי בוני בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 07-12-2005, 23:08
  3. החברה מהשכונה??מישהו זוכר את הסרט???
    על ידי קופיקו בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 01-12-2005, 20:18
  4. איך לדעתכם החברה שלי הייתה מגיבה לדברים האלה?
    על ידי flashy boy בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 20:30
  5. Gaming-Serv החברה הכי גרועה בשוק !
    על ידי SlickK בפורום Counter Strike
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 16:41
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

עם החברה (16)

ברירת מחדל עם החברה (16)

תקשיבו ישלי חברה כבר כמעט חצי שנה, תכלס אני מרגיש שהקשר הזה נמשך כבר שנים, אנחנו כל כך פתוחים אחד ליד השני שזה מטורף!
    עשינו כבר סקס, עשינו הרבה מאוד אם אתם שואלים אותי..
    היא באה מרקע של ידידים שלה הם ערסים וזה, ולי חברים בדיוק ההפך מערסים, לא חננות, אבל לא ערסים שרק מחפשים איך ללכת מכות.
    בקיצור מאז שהיא היית איתי אומרים לי ששיניתי אותה [חברות שלה] ששיניתי אותה לטובה, היא התרחקה מכל הערסים והזבלים למיניהם שרק חיפשו לנצל אותה, והפכתי אותה לבוא נאמר בחורה איכותית על רמה.
    עשינו את סקס, היא הראשונה שלי ואני הראשון שלה, לפני היא רק ירדה למישהו פעם אחת וזהו..
    בכל מיקרה היה לנו כל כך כיף בחצי שנה הזאת, עברנו הרבה ביחד, ניפגשנו המון, עשינו המון בקיצור כיף.
    בזמן האחרון אני לא יודע מה אני מרגיש כלפיה כבר, כאילו אני בטוח שעדיין יש לי כלפיה משהו כי ממש קשה לי לוותר עליה, אבל מצד שני כבר קצת נמאסה עליי הזוגיות הזאת, שבעצם אני מרגיש שעשינו הכל ואין לאן להתקדם, וזה קצת משעמם אותי ובאלי להתחיל את הלהט שיש בחודשים הראשונים שוב עם מישהי אחרת.
    בכל מיקרה היא קלטה שעובר עליי משהו לא טוב, אמרתי לה הכל, היא אמרה לי שהיא אוהבת אותי אבל זאת החלטה שלי.
    תקשיבו זה מגיע למצב שאני בעצמי לא יודע מה אני רוצה, מצד אחד יש מצבים שנמאס לי עליה, ומצד שני יש מצבים שבאלי עליה.
    זה אומר שבבוקר אני יכול לרצות להיפרד ובערב רק להיות איתה.

אנלי מושג כבר מה לעשות.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ליטל
    לייקים
    9
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    תקשיבו ישלי חברה כבר כמעט חצי שנה, תכלס אני מרגיש שהקשר הזה נמשך כבר שנים, אנחנו כל כך פתוחים אחד ליד השני שזה מטורף!
    עשינו כבר סקס, עשינו הרבה מאוד אם אתם שואלים אותי..
    היא באה מרקע של ידידים שלה הם ערסים וזה, ולי חברים בדיוק ההפך מערסים, לא חננות, אבל לא ערסים שרק מחפשים איך ללכת מכות.
    בקיצור מאז שהיא היית איתי אומרים לי ששיניתי אותה [חברות שלה] ששיניתי אותה לטובה, היא התרחקה מכל הערסים והזבלים למיניהם שרק חיפשו לנצל אותה, והפכתי אותה לבוא נאמר בחורה איכותית על רמה.
    עשינו את סקס, היא הראשונה שלי ואני הראשון שלה, לפני היא רק ירדה למישהו פעם אחת וזהו..
    בכל מיקרה היה לנו כל כך כיף בחצי שנה הזאת, עברנו הרבה ביחד, ניפגשנו המון, עשינו המון בקיצור כיף.
    בזמן האחרון אני לא יודע מה אני מרגיש כלפיה כבר, כאילו אני בטוח שעדיין יש לי כלפיה משהו כי ממש קשה לי לוותר עליה, אבל מצד שני כבר קצת נמאסה עליי הזוגיות הזאת, שבעצם אני מרגיש שעשינו הכל ואין לאן להתקדם, וזה קצת משעמם אותי ובאלי להתחיל את הלהט שיש בחודשים הראשונים שוב עם מישהי אחרת.
    בכל מיקרה היא קלטה שעובר עליי משהו לא טוב, אמרתי לה הכל, היא אמרה לי שהיא אוהבת אותי אבל זאת החלטה שלי.
    תקשיבו זה מגיע למצב שאני בעצמי לא יודע מה אני רוצה, מצד אחד יש מצבים שנמאס לי עליה, ומצד שני יש מצבים שבאלי עליה.
    זה אומר שבבוקר אני יכול לרצות להיפרד ובערב רק להיות איתה.

אנלי מושג כבר מה לעשות.

מה שאתה מתאר פה היא בעיה מאוד מוכרת , אתה מרגיש שאין לאן להתקדם וכבר מיציתם הכל
    אתה חייב להבין שככה בנויה זוגיות . אתה לא יכול כל פעם שמשעמם לך לקום וללכת , כי במערכת יחסים הבאה שלך זה יהיה אותו דבר
    החוכמה היא לנסות לשדרג את המערכת יחסים כל פעם מחדש
    אם זה לצאת למקומות חדשים , אם זה לעשות דברים שלא עשיתם קודם
    אל תשכח איך עובדים חיי נישואין . אתה לא מתחתן ואחרי חודשיים אומר "מיציתי"
    אני לא אומרת שאתה צריך להתחתן איתה , אבל שתבין איך בנויים הדברים .
    והחוכמה היא לא לקום וללכת כי אותו דבר גם יקרה לך במערכת יחסים הבאה שלך , החוכמה היא תמיד לשמור על הלהט .
    בהצלחה

ציטוט נכתב במקור על ידי lital12345 צפיה בהודעה

מה שאתה מתאר פה היא בעיה מאוד מוכרת , אתה מרגיש שאין לאן להתקדם וכבר מיציתם הכל
    אתה חייב להבין שככה בנויה זוגיות . אתה לא יכול כל פעם שמשעמם לך לקום וללכת , כי במערכת יחסים הבאה שלך זה יהיה אותו דבר
    החוכמה היא לנסות לשדרג את המערכת יחסים כל פעם מחדש
    אם זה לצאת למקומות חדשים , אם זה לעשות דברים שלא עשיתם קודם
    אל תשכח איך עובדים חיי נישואין . אתה לא מתחתן ואחרי חודשיים אומר "מיציתי"
    אני לא אומרת שאתה צריך להתחתן איתה , אבל שתבין איך בנויים הדברים .
    והחוכמה היא לא לקום וללכת כי אותו דבר גם יקרה לך במערכת יחסים הבאה שלך , החוכמה היא תמיד לשמור על הלהט .
    בהצלחה
    אז איך שומרים על הלהט הזה?

משתמש כבוד
    הכאב הוא רגעי, הגאווה היא נצחית
    האוואטר של ExcluSive
    שם פרטי
    גבי
    לייקים
    1801
    נקודות
    2,325
    משפט מחץ
    Where there's a will, there's a way

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אז איך שומרים על הלהט הזה?
    כמו שליטל רשמה למעלה, תנסו לצאת למקומות חדשים, לנסות דברים חדשים, לדבר על דברים שעוד לא עשיתם, אולי לעשות איזה תחביב ביחד,
    למצוא עוד תחומי עניין משותפים
    ".It always seems Impossible until it's done"

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    חיפשתם שירותי טיפול זוגי ♥ ייעוץ זוגי ומידע על תהליכי ייעוץ או טיפול? לא יודעים באיזה יועץ זוגי לבחור? מכון פתרונות יעזור לכם להבין ולקבל החלטה לשיפור זוגיותכם

מסכימה לגמרי.
    על אף גילך הצעיר (שעל פניו - למה שתתחייב אם לא מתאים לך? וכל הכיוון הזה...) אם יש לך רגשות אליה, חבל לוותר כל כך בקלות.
    מה גם שהסיבות בגינם אתה מעוניין להיפרד הם שאתה מרגיש ש"מיצית" ש"עשיתם כבר הכל" ש"משעמם"...
    וכפי שכבר כתבו לך - הדבר יחזור על עצמו בכל מערכת יחסים שהיא. כך שאם אתה לא מעוניין לקפוץ מזוגיות של כמה חודשים לזוגיות של כמה חודשים לזוגיות של כמה חודשים וחוזר חלילה... רצוי שתנסה לראות את החיובי (שכיף לכם, שאתם מסתדרים, שיש רגשות וכו') ולעורר את הקשר מחדש.

ולכן באמצעות העצות שנתנו לך פה - לצאת, תחביבים חדשים וכו' תוכל להגשים את המטרה.

בהצלחה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:27.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,173 | הודעות: 8,150,755 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect