נכתב במקור על ידי
משתמש אנונימי
תקשיבו ישלי חברה כבר כמעט חצי שנה, תכלס אני מרגיש שהקשר הזה נמשך כבר שנים, אנחנו כל כך פתוחים אחד ליד השני שזה מטורף!
עשינו כבר סקס, עשינו הרבה מאוד אם אתם שואלים אותי..
היא באה מרקע של ידידים שלה הם ערסים וזה, ולי חברים בדיוק ההפך מערסים, לא חננות, אבל לא ערסים שרק מחפשים איך ללכת מכות.
בקיצור מאז שהיא היית איתי אומרים לי ששיניתי אותה [חברות שלה] ששיניתי אותה לטובה, היא התרחקה מכל הערסים והזבלים למיניהם שרק חיפשו לנצל אותה, והפכתי אותה לבוא נאמר בחורה איכותית על רמה.
עשינו את סקס, היא הראשונה שלי ואני הראשון שלה, לפני היא רק ירדה למישהו פעם אחת וזהו..
בכל מיקרה היה לנו כל כך כיף בחצי שנה הזאת, עברנו הרבה ביחד, ניפגשנו המון, עשינו המון בקיצור כיף.
בזמן האחרון אני לא יודע מה אני מרגיש כלפיה כבר, כאילו אני בטוח שעדיין יש לי כלפיה משהו כי ממש קשה לי לוותר עליה, אבל מצד שני כבר קצת נמאסה עליי הזוגיות הזאת, שבעצם אני מרגיש שעשינו הכל ואין לאן להתקדם, וזה קצת משעמם אותי ובאלי להתחיל את הלהט שיש בחודשים הראשונים שוב עם מישהי אחרת.
בכל מיקרה היא קלטה שעובר עליי משהו לא טוב, אמרתי לה הכל, היא אמרה לי שהיא אוהבת אותי אבל זאת החלטה שלי.
תקשיבו זה מגיע למצב שאני בעצמי לא יודע מה אני רוצה, מצד אחד יש מצבים שנמאס לי עליה, ומצד שני יש מצבים שבאלי עליה.
זה אומר שבבוקר אני יכול לרצות להיפרד ובערב רק להיות איתה.
אנלי מושג כבר מה לעשות.