קודם נתחיל בסגירת מספר שהייתה לי ,
הלכתי אני והווינג שלי למסיבה של חיילים משוחררים ,בכניסה למסיבה קלטתי ששכחתי את הכסף שלי ויצאתי החוצה לחפש כספומט איך שאני יוצא יוצאות איתי עוד 2 בחורות אחת HB6 והשניה HB9 מטורפת , פתחתי באנגלית
me:hi girls do u know wheres atm
hb6:what for
me:i found out i missing some money to enter the party
hb6:oh so your asking us for money
me:what? are u serious
וכשאני שואל את זה אני מסתכל על ה 9
hb9:its ok i will give you
מוציאה 20 שקל מהארנק..הייתי בשוק מטורף
me:no i cant take it i just need to find atm
hb9:its ok dont worry
ומביאה לי תכסף לבנתיים חברה שלה התחילה ללכת
me:ok ill take it but ill buy u a beer next time i see you
ואז
me: your so cute
וצובט לה את הלחי כזה בעדינות היא מסמיקה
me:give me your phone number ill take u to a beer next time
הביאה את המספר..נתתי לה נשיקה על הלחי והלכתי ..אתם חושבים שהייתי יכול להוציא יותר מהסיטואציה?
פתחתי עוד סט אחד במסיבה לא סט מעניין הסט השלישי
לוקח את המצלמה של הפלאפון שלי אומר לחבר שלי לצלם סרטון הוא מתחיל לצלם , אני ניגש לבחורה בפול ביטחון עצמי (לפני זה חשוב לי לתייגנו את עצמנו כהאלפות של המסיבה גם אני וגם הוא , אבל אני שומר את השיטה הזאת לעצמי כרגע סלחו לי) , תופס לה תיד מקרב אותה אליי רוקדים ביחד שרים את השיר שמתנגן ביחד , מסובב אותה תופס אותה באגן , ואז פשוט מרים אותה כמו שלוקחים כלה לירח דבש ומסובב אותה , מיותר לציין שהיא צרחה והשתגעה שם ולא הבינה מאיפה באתי לה
אני:את ממש חמודה אני אוהב את האנרגיה שלך
היא:האנרגיה שלי? אתה יש לך אנרגיה משוגעת
אני:את לא מהארץ מאיפה את
היא:צרפת
חשבתי לעצמי בראש GAME ON (פעם הכרתי צרפתיה באוטובוס דיברנו קצת והתחלנו להתחרמן שם) , רקדנו עוד קצת אמרתי לה בואי לשם
הצבעתי לה על הספה , היא שאלה אותי למה
אני:קיבלתי מכה ברגל , אני רוצה לראות מה יש לי (שקר)
היא באה איתי מראה לה את הרגל היא מתחילה למשש לראות שהכל בסדר מדברים קצת שטויות
תוך כדי אני נוגע בה כל הזמן במותניים מאחורה השיער משגע אותה ואז אומר לה שאני צריך לשרותים ושואל עם היא רוצה ללוות אותי
היא מסתכלת עליי מוזר , אני קם ומושיט לה יד והיא באה
מכניס אותה לשרותים מתחרמנים שם , ומשם FC בשרותים הדי נקיים יש לציין..
חשוב מאוד לא לבלום זה החוק , פשוט להמשיך ולהמשיך , לא לוותר , להיות באנרגיה טובה להיות דומיננטיים , כל הזמן אני מזכיר לעצמי את זה ובגלל זה הערבים שלי בזמן האחרון מוצלחים מאוד מבחינת סגירות
חשוב מאוד , תיירות זורמות הרבה יותר אבל הם קצת יותר מאיימות כי צריך לדבר איתם אנגלית לפעמים , אל תתנו לזה לבלבל אתכם תזרמו שימו זין על הכל..
עוד נקודה היא לראות לה שחוקי המציאות לא חלים עלייך אתה מטורף ולא מפחד לעשות כלום וגורם לה גם להרגיש שאיתך מותר לעשות דברים שבדרך כלל לא עושים.
אגב את הסרטון אני ידביק במתקדמים לא מרגיש בנוח להדביק את זה פה בגלל שיש כל כך הרבה אנשים שחשופים לפורום הזה..סלחו לי

ציטוט ההודעה