אם אשן בלי כרית זה בעצם טוב לצוואר לא ?
אם אשן בלי כרית זה בעצם טוב לצוואר לא ?
|
|
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
תראה כמו שציינתי אני ישן שנים בלי כרית.
ואין שום בעיה לישון בשום תנוחה (אם יש לך נטיה לשרירים נתפסים אז עם או בלי כרית הסבירות שתקום תפוס היא זהה)
תבחר באיזה מצב הכי נוח לך לישון ותישן בו אין פה שום שבלונה שמגדירה בדיוק איזה תנוחה היא הכי נכונה.
שיגידו ששינה על הבטן היא בעייתית ויהיו שיגידו ששינה על הגב היא מסוכנת ואלא שיגידו ששינה על הצד היא מתכון לבעיות..
בינינו ברגע שאתה נרדם אין לך ממש שליטה על המצב בו תקום בבוקר אז תלך לישון במצב שהכי נוח לך אני בטוח שהכל יהיה בסדר
ואתה, קודם זה אולי היה קצת מצחיק אבל עכשיו אתה מתחיל לעלות לי על העצבים, אין לך משהו מעניין ולא מטומטם להוסיף לאשכול אל תגיב קל וחומר
נערך לאחרונה על ידי Ori; 09-03-2012 בשעה 00:15. סיבה: ציטטתי את הבן הלא נכון
אם יש לך מיטה שהיא לא קשה כמו אבל אז אני לא חושב שיהיו לך בעיות
אני בדר"כ ישן על הצד ( כאילו על הכתפיים ) ומן הסתם הראש על הכרית..
אם אהיה בלי כרית הראש יפול על המיטה והזווית תשתנה.. אז כאילו יהיה לי צוואר עקום עם הזמן ( או צוואר תפוס ?) ?
נוח לך בכלל לישון בלי כרית ?
ספוילר:
אני חושב שלא כדאי לישון בלי כרית כי כשאני אישית עושה את זה כל פעם אני קם עם כאבים ויש לי מיטה אורטופדית חהחהחהחה חחחחחחח !!!! LOL XD LOL
זה לא טוב...הצוואר יתפס לך