נפגשנו. היה אחלה. חישמלתי אותה קצת מההתחלה.
החמאתי לה מההתחלה מלא כמעט על כל דבר. כי ממש , בכנות אהבתי כל דבר אצלה.
זאת מישהי גבוה, סקסית, עם שיער ג'ינג'י- חום וקוראים לה בלה . הטיפוס שלי.
טעות ראשונה- אל תחמיא לה כל כך הרבה. כל 5 עקיצות, מחמאה אחת. ככה לפחות בשביל אחד כמוך שאוהב להחמיא...אני בקושי מחמיא, וכשאני מחמיא אני מקבל בדרך כלל תשובה כזאת "אווו..סוף סוף קיבלתי ממך מחמאה!" (אני מאמין שאתה גם רוצה לקבל תשובה כזאת) אבל במקום לתת לה להנות, אני מיד מפיל "תזהרי שאני לא יחזור בעצמי
"
טיילנו, לא השתמשתי היום ברוטינות DHV , למרות שיש לי מלא טובות.
כן הייתי בוייב חיובי ,אנרגטי ,זורם ומצחיק.
בתת מודע כן ניסיתי להרשים אותה כנראה, אם זה לא ברוטינות עקיפות.
לפעמים אפילו החמאתי לעצמי וסיפרתי לה דברים טובים בצורה ישירה.
"אני יפה, אני חכם בלה בלה בלה"...אני מנסה להציג את זה כחצי בצחוק כמובן.
לא מאמין שיש למנהל הפורום הזה סיפורי DHV..למה לעזאזאל אתה משתמש בחרא הזה? תן לה להבין לבד לפי מה שאתה משדר מי אתה ומה אתה רוצה מהחיים שלך, אל תספר לך סיפור מונפץ כדי להפגין את הכישורים שלך, היא תבין לבד. היא בת-אדם בדיוק כמוך.
ישבנו על איזה ספסל שם ליד.
משחק 5 השאלות, רוטינת זיכרון הצילומי...
אמרתי שאני רוצה לנשק אותה וניסיתי לנשק אותה..אמרה שזה לא יקרה כי פשוט היא לא מרגישה שאני מאתים לזה או משהו כזה.
במקום להגיד "אני רוצה לנשק אותך" ואז לנסות לנשק, תגיד את זה בראש שלך, תסתכל לה על השפתיים, על העיניים, תשתוק למשך שנייה בערך ואז תנסה לנשק.
עשיתי תצמי כאילו לא אכפת. המשכתי קצת לדבר על נושאים לא קשורים.
איזה ציון מ1 עד 10 הייתי נותן לך אם היית מנשקת אותי?
"קשה לדעת..נשיקה ראשונה.."
-"בואי נבדוק" -ניסיתי לנשק אותה - לא עבד
שאלה מטומטמת, תפסיק לשאול שאלות טריוויה ואל תלך לפי כל כלי שיש בספר. תיהיה מקורי ומצחיק.
נקודה לשיפור- כל הכבוד שאתה מנסה לנשק שוב ושוב.
זה כבר היה השלב בו התחלתי לבגוד בגישה הישירה והכנה שלי ואמרתי "באיזה רוטינה אני יכול להשתמש כדי שהיא תנשק אותי"
כי היה קינו, היה עניין, היא לא נרתעה מנגיעות קלות בברך.
אמרתי טוב, רק נשיקה אחת בלחי.
היא הסכימה, ניסיתי לנשק אותה בפה, לא עבד...
קראתי שלניקולס זה עבד פעם! איך עושים את זה סעמק!?
אתה אמור לנשק אותה בלחי, לקחת בערך סנטימטר וחצי מהלחי שלה, להשאר מאד מאד מאד קרוב לפנים שלה, להתסכל לה בעיניים (ברגע כזה הלב שלך יכול להתפוצץ מרוב המתח המיני שישפך באותו הרגע) ואז לסובב טיפה תראש ולנסות לנשק.
"עכשיו אני בכלל לא יכולה לסמוך עליך..."
היא סיפרה לי קודם שהיא לא יכולה לסמוך עלי כי הכרנו בצורה הזויה.
אמרה שבחיים לא נתנשק וזה.
התחלתי לנסות לשכנע אותה בצורה לוגית ולהסביר לה מושגים מפסיכולוגיה
על זה שהיא לא רוצה כי אני ממש מחמיא לה ודברים כאלה. היא אמרה שזה לא קשור. לא עבד.
עוד טעות- אתה לא אמור לשכנע אותה במילים שהיא לא יודעת מה היא רוצה, אתה אמור לגרות אותה במשך השהות שלכם ביחד ורק בגלל המיניות המטורפת שתיהיה ביניכם, הגוף שלה והשפתיים שלה יהיו צמאים אלייך.
אמרתי, אהיה כנה עד הסוף.
"את יודעת למה אני רוצה לנשק אותך? כי את פאקינג יפה, קוראים לך בלה, והתאהבתי בך. יש לי 3 חברות שאני לא יצאתי איתם כבר שבוע מאז שהכרתי אותך...(שקר) והן לא חברות רציניות, את - כן רצינית"
חשבתי שאני ארשים אותה בזה שיש לי מלא אופציות והחברות שלי לא רציניות והיא כן רצינית...זה רק הפחיד אותה!!!
"אבל אם הייתי רוצה להרשים אותך לא הייתי מספר לך שאני יוצא עם עוד 3 בנות!!!"
"אז תודה שאתה כנה איתי וטוב שאני לא נופלת במלקודת הזו, אבל לא מגיע לך פרס על זה "
אתה כבר יודע מה הטעות פה, אני לא צריך לחזור.
יאלה יום טוב לכולם. אני חוזר לפיקאפ אחרי שפרשתי בדיוק לשעתיים וחצי