חשבתי לעצמי,
מה צריך לעשות כדי להצליח בחיים?
מה דעתך?
חשבתי לעצמי,
מה צריך לעשות כדי להצליח בחיים?
מה דעתך?
|
|
לשחרררר
מה שצריך לקרות יקרה כל עוד אתה הולך בדרך הנכונה, קחו את החיים בקלות ואל תדאגו משטויות.
כל עוד אתה מוקף באנשים הנכונים ויש לך קצת שכל מה שלרוב אין ההצלחה שלך מובטחת
קודם כל תגדיר מזה "הצלחה" בשבילך. יש אנשים שבשבילם הצלחה זה עבודה, אישה, 2 ילדים וכלב. ויש אנשים כמוני שבשבילם זה בכלל מוגדר ככשלון.
אחרי שאתה עובר תתהליך הזה ומבין מה אתה רוצה, העצה של הבחור שמעלי פועלת יופי - כל עוד אתה מוקף באנשים הנכונים ונמצא במקום הנכון בזמן הנכון (שזה סוג של אומנות בפני עצמה וזה משהו שלוקח זמן ללמוד) הכל יגיע לבד. לא לבד במובן של "אני אשב ולא אעשה כלום" אלא במובן שאתה לא חי במרדף אחרי הדברים האלה.
אחרי הכל, כמעט כל בנאדם בכדור הזה רודף אחרי אותם דברים - בודדים באמת מגיעים לזה. האחרים מסתפקים בבינוניות...אני לא חושב שמישהו בחר בגיל 26 לסוע באוטובוסים ולגור בשכירות עם עוד לוזרים כאלה או כונפה אקראית שהחיים זרקו להם. (ובמשפחה שלי אומרים שמי שכבר בגיל כזה לא הצליח להגיע למשהו בחיים כנראה שהוא כבר לא יגיע לעולם והגורל של די נחרץ) ככה זה כשאתה שוחה עם הזרם אל תתפלא שתגמור בביוב עם עכברים
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 18-03-2012 בשעה 12:02.
להפסיק לחפש את ההצלחה.אין דבר כזה הצלחה או כישלון,יש רק תוצאות
נערך לאחרונה על ידי Awake1; 18-03-2012 בשעה 16:57.
אמונה ראשונה בספר של אנתוני היא שאין דבר כזה הצלחה או כישלון יש רק תוצאות... אחלה גישה! ממחקריו שלו זאת אחת האמונות של אנשים מצליחים...
אה וגבר... בבקשה ממך אם אתה רוצה להצליח בעצמך או רוצה לדעת איך אנשים אחרים מצליחים או מה הם עשו או מה הכללים האוניברסלים להצלחה חפש את זה בספרים... התשובות שתקבל מאנשים פה לא באמת מה שאתה מחפש, ואתה מבזבז את הזמן שלך לחינם...
ממני לא תקבל את הידע.... אז בבקשה לך חפש אותו בספרים ולא באינטרנט בפורום העלוב הזה.....
נערך לאחרונה על ידי dodli669; 18-03-2012 בשעה 23:06.
נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
תדעו לכבד, תדעו לשחרר, תדעו להיות וותרנים, שמרו על עצמכם, אל תפתחו מריבות עם אנשים, תדעו להתמודד.
אם אני אתחיל להגיד לך בפירוט אני לא אסיים, אבל בחיים - צריך ללמוד מטעויות ולקחת הכל בפרופורציה ולא להתייאש במצבים קשים.
בכל אופן, קיצרתי - אני מאמין שאם כל אחד יעשה שינוי אחד - זה יוביל אותו לעוד המון שינויים טובים וזו הדרך להצלחה בחיים.
דיון מהנה.
ראשית, תודה לכל המגיבים.
שנית, אינני מחפש עצות להצלחה - את חלקן כבר מצאתי ואת השאר אני אמצא בעצמי.
מעניין אותי לדעת מה אחרים חושבים - זו המטרה שלשמה פתחתי את הדיון.
שלישית, כולכם רשמתם תגובות יפות, אבל סטיתם מהכיוון.
מכיוון שהצלחה היא עניין אינדיבידואלי וכנ"ל לגבי כישלון, כל אחד מכם מנסה לענות על השאלה מנקודת מבטו.
נסו למקד את עצמכם לשאלה ולענות בהתאם: במה הכי חשוב להצליח בחיים? באילו תחומים? למה צריך להגיע?
תחשבו על זה...
הערה לגבי "משמיץ" הפורום: המקום הטוב ביותר לחפש בו ידע הוא לשאוב אותו מאנשים בפורומים, למרות חוסר המקצועיות הרשמית.
הספרים מאוד מועילים ואף אני דואג לקרוא לא מעט מהם.
אך הספרים טובים לתיאוריה, כאן אנחנו מדברים על החיים האמיתיים.
נערך לאחרונה על ידי Awake1; 20-03-2012 בשעה 00:17.