קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. דיי נמאס כבר
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 16-06-2006, 18:32
  2. נמאס כבר מהסמלונים במסנג'ר חאלסססס
    על ידי MeToRaF בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 13-05-2006, 16:42
  3. די נמאס כבר-russian vodka
    על ידי Motkot בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 27-02-2006, 18:22
  4. תצביעו בבקשה , נמאס כבר..
    על ידי אור בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 07-02-2006, 16:51
  5. אוףף נמאס כבר
    על ידי itay בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 14-12-2005, 22:02
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נמאס כבר מהכל הדיכאון לא עובר (18.5)

מורחקים
    לייקים
    2
    נקודות
    0

ברירת מחדל נמאס כבר מהכל הדיכאון לא עובר (18.5)

אוקיי, הסיפור שלי די ארוך אז אני אנסה לקצר:
    חשוב לציין שכבר סיימתי בית ספר ואני מתגייס עוד 4 חודשים

אני לא יודע מה קרה לי, ביסודי עשיתי דברים שלא הייתי מעז לעשות אותם כיום והייתי אחד המקובלים בכיתה ואז בעקבות כל מיני מקרים אישיים שקרו בבית נהייתי די ביישן וסגור, בתחילת התיכון היו לי כמה חברים ממש טובים, ולאחר חצי שנה הם ניתקו איתי את הקשר (העדיפו ללכת עם ערסים מפגרים), ואני מאז כל תקופת התיכון נשארתי לבד,בודד,חסר חברים. האמת שבכל חיי לא הייתי שופע חברים, היו כמה טובים וזהו.
    בתקופת התיכון אבל מצבי החמיר, זה קשה לראות אחרים יוצאים מבלים, במיוחד עם כל הקטע של הבנות זה מוסיף עוד דקירה עמוקה בלב, ולכן נכנסתי לדיכאון,הסתגרתי,לא הייתי מגיע לבית ספר כל כך,לא יצאתי לטיולים שנתיים, ממש כלום.(התיכון כבר נגמר וטוב שהיה)

אני הגעתי למסקנה מה יכול לעשות אותי מאושר- להיכנס למערכת יחסים עם מישהי (אני אף פעם לא הייתי במערכת יחסים עם בחורה, וממש לא ברור לי למה, אני מאוד נחמד עם כולם, אני נראה ממש לא רע, אני חכם, ואני עדיין שואל את עצמי למה אין לי מישהי???), הדבר הכניס אותי לעוד יותר דיכאון, כתוצאה מכך הייתי עושה הליכות ככה לבד עם עצמי, פשוט להתאוורר מכל המצב המגעיל.
    כרגע אין לי מושג איך אני פוגש מישהי... אין לי חברים, אין לי כלום ,אני כבר לא יודע מה לעשות.

לפעמים אני מרגיש לא שייך, אני מרגיש גם לא יהודי, במהלך התיכון היו כל מיני מיקרים שקראו לי אשכנזי וכאלה, הדבר גם השפיע על התחושה של האי-שייכות אצלי.... אני כבר לא יודע מה קורה לי בראש.

אשמח לעצות מה לעשות אני מרגיש די אבוד, די לא שייך, אני חייב לפתוח מערכת יחסים עם מישהי (כך אני חושב), אני חייב למצוא אושר בחיים,

2. קישורים ממומנים

ברירת מחדל היי לך..

קראתי את ההודעה שלך וראיתי שסיימת אותה בכך שאתה חייב למצוא אושר בחיים וחשבתי לעצמי שנראה שכבר כמה שנים אתה בתוך ההתמודדות הזאת, והלבד הזה, ושאולי כבר נדמה שדי- משהו פשוט חייב להשתנות..ונשמע שאולי אתה מהוסס ולא בטוח איך בכלל משנים את זה, ואיך יוצאים משנים של התבודדות ובדידות בחזרה אל האושר ואתה מוטרד מזה, וחסר שקט...
    וחשבתי שנשמע שאתה עכשיו בתהליך של חיפוש- למצוא את האושר, למצוא מערכת יחסים, למצוא את המקום שלך.. אז רציתי להציע לך מקום להתחיל בו- אני מתנדבת בסה"ר ורציתי להזמין אותך לצ'ט שלנו, כל ערב בין תשע וחצות, שבו תוכל לדבר עם מתנדב או מתנדבת על הבדידות, לפרוק את מה שמכביד- להתאוורר ביחד איתנו ואולי תמצא קצת שקט, אולי תרגיש פחות לבד...
    אם תרצה תחפש "סהר" בגוגל- נחכה לך...

שלך,
    מתנדבת סה"ר

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רון
    לייקים
    17
    נקודות
    0

שלום לך גולש יקר,

אני כל כך שמח שפתחת את הנושא הזה כאן והוצאת אותו מהלב שלך, זה רק מראה שכן אכפת לך מעצמך ואתה כן זקוק ורוצה עזרה.
    אני אפרט את עצמי בצורה מהירה וקצרה.

החיים הם לא פשוטים, החברה של היום לא משהו, אתה צריך למצוא לך חברים שאתה אוהב ושכיף לך איתם.
    אני מאמין כי בסופו של דבר אתה תמצא בחורה טובה שאתה אוהב, ולא תשאר לבד. אתה עוד צעיר - 18? שטויות.
    כל אלו שקוראים לך אשכנזי או אהבל - שים עליהם קצוץ. הם לא שווים שתתעצבן בשבילם, הרי מה המטרה העיקרית שלהם? לצאת גברים? לפגוע בך? תראה להם שאתה לא נפגע, וזה בכלל לא מזיז לך. הם רק יתעצבנו מזה וידעו שהם כל כך אפסים בלב שלהם עמוק.

חברים?
    אתה צריך לשנות גישה, להתחבר עם אנשים, לצאת בחוץ ולא להשאר תקוע בבית.
    תתחבר עם אנשים שאתה לא מכיר, תצא, תבלה, תחייה את החיים על הצד הטוב ביותר שרק אתה יכול.

בכ"מ אני ממליץ לך מאוד לפנות לבן אדם מקצועי שיוכל לתת לך מענה ועזרה לבעיות שלך - פסיכולוג.
    אני כל כך גאה בך על שפתחת את הבעיה שלך כאן בפני כולם ולא פחדת.

מאחל לך המון בהצלחה.
    גאה בך!
    כתובת המסן שלי
    roron110@gmail.com

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

למה אין לך מישהי? אמרת בעצמך שאתה לא בקשר כל כך עם אף אחד, מה אתה חושב שתחזור הביתה לחדר ותשב שם מישהי שתציע לך חברות?
    אתה יודע באמת תשובה ואיךך להשיג מישהי.
    אל תקשיב למה שאומרים לך, היום הנוער שלנו פחדן, הוא ניזון בירידות והעלבות כי הוא מפחד שיעליבו אותו אז ההגנה הכי טובה היא התקפה..
    המחשבה שלך צריכה להיות שמי שתוקף הוא החלש ולא ההפך, כך הביטחון שלך יעלה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:56.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,802 | הודעות: 8,150,384 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect