בואו נתחיל בתיאום ציפיות. אני מאמין בזה. המאמר הזה נכתב מאינטרס אישי כדי לחזק ולחדד לעצמי כמה דברים ואולי יש לי גם כוונה טובה כדי שתוכלו גם אתם לנצל את הכתוב.
כשאתה לא מוצא את הדרך. חזור לנקודת ההתחלה.
לפעמים אנחנו במקסימום ואז מאבדים.
לפעמים אנחנו מאמינים. מטיפים ואולי גם מבצעים - "אבל זה לא זה".
לפעמים אנחנו נרדמים אל החיים.
אנחנו גם מתעוררים ומרגישים שזהו זה לא יחזור עוד.
ואז אנחנו, סליחה, חלקנו מאמינים שזה כבר לא בשליטה. שהירידות האלה חייבות להיות.
לפעמים אני מופתע מכמה שאני הורס לעצמי.
ואז נדהם מאיך שהכל ממש משתנה כשאני ממש מחליט ואז שוב "מאבד" ואז שוב מחזיר ובונה. ומאמין שזה חייב להיות כך.
שלפעמים צריך לאבד פוקוס כדי להיות בטופ - ממש כמו בביוריתמיוס.
לפעמים אני סוחט את הרגע ולפעמים נרדם אליו. האמת - שזה קורה הרבה פחות או שאולי אני זוכר בבירור את הטוב ואת ההרדמות זורק ואז ממש עכשיו אני מרגיש תובנה מאוד מאוד ישנה - אני מחליט איך הרגע יראה. לא משנה כמה חזק היכו בנו החיים. אני יכול להפסיק "להרוס" לעצמי ולהרדם ולחזור לשליטה כמו בכל פעם אחרת אבל בשביל מה "לחזור"? אני לא רוצה לאבד שליטה מההתחלה.
הרבה אומרים שחוויה צריכיםם לעכל אחריי. אני לא מאמין בזה.
אני מאמין שהאפשרות שנפתחת בפניך להרגיש כל רגע שעבר ולא יחזור. לעולם. היא אפשרות שניתנת רק לאמיצים שבינינו. לאלו שיוצרים עוגן כל כך חזק לרגע כי הם באמת חיו בו. "לחיות את הרגע" - לעסתי את זה מספיק. חלקנו.
אבל מה שיפה זה ההרגשה הזאת כשאתה באמת חי אותו. ויכול להרגיש את ההתרגשות שהייתה בו. את החיוך, את המגע, את הלהבה!
זה מטורף אבל לפעמים אנחנו שוב "מפספסים" רגע שלא יחזור. חיים את 24 השעות שניתנות לחלקנו במתנה בכל יום כמו "כולם". זורמים, נרדמים אל החיים.
אומרים שצריך למצוא את האיזון. בין לנצל את הרגע ובין העתיד. אבל האיזון לדעתי אינו באמצע.
כי לנצל את הרגע זה כדי להיות טוב יותר מחר. זה כדי להיות מאושר עכשיו, בעוד רגע ומחר. זה כדאי אני לא יודע איך להעביר את ההרגשה ואולי זה אפילו לא אפשרי. אבל יש מילה שבהתחלה האמנתי בה, הטפתי וגם השתמשתי לפעמים אבל להרגיש זה משהו אחר לגמרי. המילה האהובה עליי - להעיז.
ואולי זה לא עוזר. אולי זו רק מילה בשביל חלק. קשה לי להעביר במילים ושוב אני לא בטוח שזה אפשרי ומבטיח לכם אני מעטים אם קיימים הדברים שאני רואה כבלתי אפשריים. אבל להרגיש. כולנו יכולים.
נ.ב
יש עוד דבר שאני מאמין בו, מטיף ועושה לפעמים.
לעזור לאחרים ושוב אולי גם פה יש לי אינטרס אישי. אומרים שהחיים שלך יהיו טובים יותר אם תהפוך את החיים של אחרים לטובים יותר ואני באמת מאמין בזה או שאולי אני לא צריך לומר "מאמין"... אני חושב שזה נכון. ואני עשיתי את זה עכשיו בדרך מסויימת ואולי זה ממש מעט אבל בכל זאת אני מטיף לכם. הפכו את החיים של אחרים לטובים יותר. ניסיתי כמה פעמים וזה נותן הרגשה ממש טובה.
אולי ניפגש שוב ואולי לא. קחו מה שתוכלו מפה.

ציטוט ההודעה