אני מרגיש חרא ושהחיים הם חרא אחד גדול.
חברים אין לי (כאילו יש לי חברים אבל לבית הספר לא לדברים מחוץ לבית ספר).ידידות וחברה אין לי וביטחון עצמי אין לי ומשפחה אפשר לומר שאין לי ולאף אחד לא אכפת ממני וממי שאני ואני שונא את עצמי ואינלי מושג מה לעשות עם החיים שלי יותר!!!!
אני יודע שאני יכול לשונת אותם ואני פשוט לא מסוגל ולא יכול .לדוגמה עם בנות:אני רואה הרבה בנות בחיים שלי שאני רוצה להכיר ואני לא ניגש אליהן-אני פוחד ופאקינג לא ניגש אליהן ואני יודע שאין לי ממה לפחד אבל פשוט אני קופא במקום ולא זז,ניסיתי ללמוד פיקאפ וקראתי כמה וכמה מאמרים אבל אני עדיין לא מסוגל לדבר אם בנות יש לי פחד גישה(בכללי אני מפחד לדבר אם אנשים לא רק אם בנות).
חברים שלי הם סתם ילדים מעפנים שכל הזמן מנסים לנצל אותי ולא באמת להיות חברים אבל אני מרגיש שחוץ מהם אין לי אם מי להסתובב בהפסקות כי אני פוחד לגשת לילדים ולדבר איתם(אבל אני כבר לא נותן לחברים שלי לנצל אותי).ביטחון עצמי אין לי בשיט .והמשפחה שלי לא רוצה אותי בחברתם.לכל האירועים שיש לי במשפחה לא מזמינים אותי וגם לא את אחי-רק את ההורים שלי וסבתא שלי מזמינים.אני גר בדרום ונפלו אצלי גראדים והם אפילו לא התקשרו לשאול מה איתי ולא הזמינו אותי אליהם (וגם את ההורים שלי ואת אחי).המשפחה היחידה שיש לי זה אני ואחי ההורים שלי וסבא וסבתא שלי מצד האמא כי מהצד של אבא שלי הם לא כל כך בקשר ולא אכפת להם ממני ומאחי.
אני מקווה שהבנתם את המצב שלי ואיפה אני נמצא ואם תוכלו לעזור לי במשהו אחד אפילו מהבעיות שלי אני אשמח.
אמרתי כבר שלאף אחד לא אכפת ממני ואם אני אומר שאני לא מרגיש טוב אז לאף אחד לא אכפת-אפילו להורים שלי(הם אומרים שיעבור לי ושאני סתם אומר תירוצים).אז בגלל שלאף אחד לא אכפת ממני החלטתי לפרוק קצת כאן בפורום ומי שיעזור יעזור ומי שלא לא.
מקווה לעזרה וסורי על החפירה![]()

ציטוט ההודעה