טוב זה לא בדיוק דיון אלא יותר אזהרה אבל אין קידומת כזאת אז כתבתי את זה בכותרת.
הדבר שאני רוצה לומר הוא מאוד חשוב וכדי לזכור אותו כי מה לעשות יש אנשים אלימים ומפגרים בעולם.
אתמול יצאתי למקום במרכז ליד קניון(שלא היה בעיר שבה אני גר) ולבשתי את הפיקוקינג שלי אבל החלק העיקרי שלי היה הכובע כמו של סניה רק בצבע אחר, הלכתי עם עוד שני חברים ליד הקניון ויש שם פארק והתכוונו לחזור לקניון ואנחנו הולכים ואז מולו יש חבורה של ילדים בגיל 13-15 אבל קבוצה של כ30 ילדים שחלק מעשנים ואני דיי בטוח שחלק גם שתו, המשכנו ללכת ואז כמה ילדים מהקבוצה ניגשו אלינו ושאלו מאיפה הכובע עניתי להם ואז אחד אמר שהוא רוצה אותו לפני שהספקתי לענות הוא קפץ עלי והוריד לי את הכובע ובאותו רגע כמה אחרים קפצו עלי והורידו לי אגרופים לפנים.(זה לא רק נשמע מפחיד זה היה מפחיד!)
למזלי רצתי יותר מהר מהם אבל הכובע הלך לי אבל העדפתי את הבריאות שלי יותר מהכובע וברחתי עם חברים שלי משם (כי 3 נגד 30 זה לא כוחות).
אני אקצר את הסיפור ואומר שבסוף חבורה אחרת החזירה לי את הכובע אבל נפצתי בכל זאת אבל לא קרה לי שום דבר חוץ מקצת דם ופצעים בשפה וזה המזל שלי.
עכשיו האזהרה היא אל תסתובבו במקום שאתם לא מכירים בחבורה קטנה ותילבשו פיקוקינג שמבליט אתכם כשאתם לא מכירים את הסביבה כי גם במועדון יכול לקרות שיתחילו להרביץ לכם!
לדעתי תסתובבו עם פיקוקינג רק שאתם במקום בטוח ועם חבורה שבוודאות יכולה להגן ואל תקריבו את הבריאות שלכם בעד הפיקוקינג.

ציטוט ההודעה