מה דעתכם על החזרה של ברוק לסנר וסינה ברוב התמימות חשב שבכל טוב ולסנר הביא לו את הF-5 מה אתם אומרים על זה?
|
|
קודם כול: סופסוף מתאבקים אמיתיים חוזרים לwwe ואני מקווה שיתפתח פה פיוד ונראה אותו ממשיך עד לפחות אקסטרים רולז אבל כאילו לא יודע... מה סינה עשה ללסנר? הרבה זמן שהוא הוא לא בזירה ופתאום הוא בא לתקוף את סינה? לא יודע....
אייל,מפקח קטגוריית ספורט
וואו החזרה שלו העבירה בי צמרמורת,אני מאוד שמח שהוא חזר,עכשוי רק חסר שריי יחזור ואמן עוד איכשהו אני חולם אל זה לראות את בטיסטה חוזר לזירה. :]
CR7 + MANCHESTER UNITED = MACHINE
CR7 + REAL MADRID = GAY
למה ספוילר בכותרת למה למה למה אחי תסביר לי למה
נערך לאחרונה על ידי -Edge-; 04-04-2012 בשעה 02:48.
סינה רצה לברך את הרוק אבל הוא אמר גם שהוא עשה כל מה שהוא אמר וכל מיני פקהה פקה בקיצ קץ מקווה לראות עליה טובה קרב חלומות ברו לסנר נגד הרוק נגד גון סינה הלואיי!!!
אחי אני מקווה שאתה מודע לזה שזה מבויים ואין חזק או לא אפשר לעשות שהורנסוואגל ינצח את רוק בשתי שניות עם רוצים
ואולי רוצים לעשות פיוד עם סינה ולסנר ורוק יעבור לאליפות הWWE שזה פאנק (רוק נגד פאנק)
ברוך השם הWWE משקיעים בהחזרת מתאבקים אחרי כל השעמום והחרא של 2011 (כמובן היו גם דברים גדולים וטובים). ג'ריקו חזר, רוק חזר, לסנר חזר אז אולי גם בטיסטה יחזור??
חחח מה יש לאנשים מריי ? הם שוכחים שכל שנה הוא נפצע לחצי שנה? הוא כבר שבר את כל החלקים בגוף ואין שנה שלמה שראיתי אותו מאז 2007.