אוקיי אז ככה, מלפני שנתה או שנתיים הייתי מתאהבת מהר מאוד בהרבה הרבה בנים במשך שנה אחת ואז הגיעה השנה ופשוט לא התאהבתי האף אחד, סוג של הפסקה ארוכה כזאת של ההתאהבויות האלו או ההידלקויות האלו חח, וזה ממש טוב כי אני לא רוצה להתאהב...
עכשיו ככה, יש ילד אחד (היה בבצפר שלי ועבר) שנפגשתי איתו איפשהו ביציאה אחת ומהיציאה הזאת עברה איזה חצי שנה. במשך החצי השנה הזאת שלא ראינו אחד את השני אז דיברנו הרבה בפייסבוק וזה... ובאמת שלא הרגשתי משהו מיוחד לגביו, אבל ראיתי אותו לא מזמן והמפגש שלנו אחרי שיחות בפייסבוק בלי לראות אחד את השני היה ממש ממש ממש מוזר... אני כזה עברתי על פניו ואז פתאום הסתובבתי, שנייה הסתכלנו אחד על השנייה ואז זיהינו אחד את השנייה, ואז הוא אמר לי: " היי שני (שם בדוי), מה קורההה? " ובאותו רגע ממש התביישתי, לא ידעתי מה קורה לי, לא כל כך חשבתי ואז רק עניתי "אחלה" והלכתי.... וואי יצאתי כל כך מטומטמת!!! ואני כל כך מתחרטת על זה עכשיוו... מאז שיצא לי את הפאדיחה הזאת ומאז שראייתי אותו אחרי חצי שנה פתאום אני מרגישה שאני מתחילה להתאהב בו.. ואני לא ממש יודעת מה לעשות כי גם יש לו איזה מיליון ידידות כי הוא ממש אהוב על כולם כזהה...

ציטוט ההודעה