קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. עזרה | איך מתחילים עם בת נכון אה?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 26-12-2007, 16:02
  2. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 15:03
  3. [עזרה] איך אני יודע אם יש לי TV-IN? אפשר לבדוק?
    על ידי Asaf93 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 16:10
  4. [עזרה] איך אני מתעסק עם קלונים?
    על ידי W.B בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 08:49
  5. [עזרה] איך אני מוסיף שרתים חדשים למשחק
    על ידי הבוס בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 16:48
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

עזרה - איך מתחילים ללמוד?

משתמש מכור
    לייקים
    56
    נקודות
    160

ברירת מחדל עזרה - איך מתחילים ללמוד?

תגידו - איך אני אמור להתחיל ללמוד?

וחייב לדעת אנגלית?

ושאלה אחרונה - אני רוצה בצבא אולי להיות אצל כל אלה של המחשבים (האקרים ומאבטחים וכו'..)

השאלה היא - אני בן 14 ועדיין לא התחלתי ללמוד שום שפה.. יש לי סיכוי?

ואם הרמה של האנגלית שלי היא לא פצצה? (היא נחמדה אבל בכל זאת - ביחס לרמה של ח'..)

תודה לעוזרים.

** אני לא ידעתי בדיוק איפה לשים את האשכול הזה, אז אם זה לא פה אשמח שמנהלים יעבירו את הנושא למקום המתאים במקום לנעול.. **
    נערך לאחרונה על ידי yoveli60; 19-04-2012 בשעה 23:58.

2. קישורים ממומנים

Smoxer314
    אורח

המקום מתאים קודם כל
    בקשר לרמת אנגלית, היא לא כ"כ קריטית אם אתה רוצה ללמוד מילה או שתיים יש לך מספיק דרכים לתרגם.
    בקשר ללמוד שפה זאת לא בעיה בכלל! אתה רק צריך רצון והשקעה.
    אתה יכול ללמוד ממדריכים באינטרנט, ספרים, או אפילו מדריכם שכתבתי בלינקייה בפורום זה.
    מקווה שעזרתי

משתמש מכור
    לייקים
    56
    נקודות
    160

ציטוט נכתב במקור על ידי Smoxer314 צפיה בהודעה
    המקום מתאים קודם כל
    בקשר לרמת אנגלית, היא לא כ"כ קריטית אם אתה רוצה ללמוד מילה או שתיים יש לך מספיק דרכים לתרגם.
    בקשר ללמוד שפה זאת לא בעיה בכלל! אתה רק צריך רצון והשקעה.
    אתה יכול ללמוד ממדריכים באינטרנט, ספרים, או אפילו מדריכם שכתבתי בלינקייה בפורום זה.
    מקווה שעזרתי
    אוקיי תודה.. הכנסת לי עוד יותר מוטיבציה..

משתמש מתחיל האוואטר של Affirmative
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    8
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "כל חיי היה לי חלום-להגשים את חלומתי"

יש בלינקייה אבל לא הבנתי משם כל כך..

.Action Player

כאן יש מדריכים לבניית אתרים

זה מיועד למתחילים מאוד, לכאלו בלי שום רקע בכלל. מהבסיס מאוד מלווה ועמוס בתמונות מפורטות מאוד.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    גל
    לייקים
    25
    נקודות
    10

ציטוט נכתב במקור על ידי yoveli60 צפיה בהודעה
    תגידו - איך אני אמור להתחיל ללמוד?

וחייב לדעת אנגלית?

ושאלה אחרונה - אני רוצה בצבא אולי להיות אצל כל אלה של המחשבים (האקרים ומאבטחים וכו'..)

השאלה היא - אני בן 14 ועדיין לא התחלתי ללמוד שום שפה.. יש לי סיכוי?

ואם הרמה של האנגלית שלי היא לא פצצה? (היא נחמדה אבל בכל זאת - ביחס לרמה של ח'..)

תודה לעוזרים.

** אני לא ידעתי בדיוק איפה לשים את האשכול הזה, אז אם זה לא פה אשמח שמנהלים יעבירו את הנושא למקום המתאים במקום לנעול.. **

שלום לך, יובלי.

באופן אישי, אני ממליץ לדעת את המשמעויות והאיות של כל מיני מילים באנגלית שמשתמשים בהן בשפות תכנות שמאפשרות כל מיני דברים בשפות(שנקראות "מילים שמורות") כדי להשתמש במושגים שאתה מבין את המשמעויות שלהם, מעבר למה הם עושים, כך שעוד לפני שאתה מתחיל ללמוד מה כל אחד מהם עושה, אתה אולי תוכל להבין את הרעיון הכללי של כל מילה ע"י זה שאתה יודע את משמעותה ולגבי האיות - רק כדי שהכתיבה תהיה מהירה יותר בהמשך ועוד לפני שהתחלת ללמוד, תוכל לכתוב אותה מהר ולחסוך זמן בכתיבה.

אבל, כל אלה הם רק עצות בשביל נוחות - לקיצור זמן כתיבה והבנה, מה שהופך אותם ללא קריטיים. בנוסף על כך, אם אתה בכל זאת רוצה ללמוד את המילים האלה, כל מילון פיזי או וירטואלי (ואפילו שירותים מתרגמים כמו "Google Translate"[שאני ממליץ עליו מאוד] יוכל לעזור לך).

לגבי הלמידה עצמה:

HTML היא שפה של עיצוב (פנייה לדפדפן עם פקודות כמו[מופשטות, כמובן ולא בצורתן האמתית]: תהפוך לי את הטקסט שבין '[' ו-']' לכחול, עשה לטבלה הזאת רקע ירוק, עשה לי פה כפתור בחירה וכו' [ברמה הבסיסית שלה, באופן כללי]).

בגלל שהיא שפת עיצוב, לא צריכים חשיבה מפותחת מאוד בשביל להשתמש בה, הכללים שלה והפעולות שאפשר לעשות אתה פשוטים באופן יחסי ולרוב בשימוש בשפה, פשוט שמים הרבה ערכים להרבה דברים שונים (כמו, גודל טבלה, סוג גופן, מיקום של דבר מסוים) וכו', ברמה הבסיסית שלה.

HTML נחשבת לשפה בסיסית מאוד שמומלצת לכל מתחיל. אפילו ילד בכיתה ו' יוכל ללמוד אותה בקלות (כמובן שזה תלוי ילד, אבל בכל זאת).

לגבי הלמידה עצמה ואנגלית:

אנגלית היא שפה בינלאומית שמשומשת ברחבי הרשת. בגלל זה ובגלל שהרשת מלאה בתוכן (בין השאר, גם מדריכים של שפות תכנות), הייתי ממליץ לדעת אנגלית ברמה שהיא קצת יותר מתקדמת מהרמה שלך ואם אתה לא רוצה לעשות את זה (זה רק חוסך זמן), הייתי ממליץ לך להשתמש בשירותים שמתרגמים משפטים באופן אוטומטי, כמו Google Translate.

אני ממליץ לך לקנות את הספר "מבוא לתכנות בסביבת אינטרנט" - חלק א' של ההוצאה לאור "מבט לחלונות" שמכיל בתוכו HTML ועוד 2 תוספות שמתלוות אליה (JavaScript ו-Cascading Style Sheets) ברמה בסיסית, פחות או יותר. זה ספר שיש בו דוגמאות, מסודר באופן נוח ללמידה אתו, בעל הסברים פשוטים ומובנים, תרגילים לבדיקת הבנה ושילוב של תכונות, הערות, תוכן רב וכו'. הספר משומש בתכנית הלימודים של משרד החינוך ללימודי מדעי המחשב, ד"א.

משתמש מכור
    לייקים
    56
    נקודות
    160

ציטוט נכתב במקור על ידי kingking500 צפיה בהודעה
    שלום לך, יובלי.

באופן אישי, אני ממליץ לדעת את המשמעויות והאיות של כל מיני מילים באנגלית שמשתמשים בהן בשפות תכנות שמאפשרות כל מיני דברים בשפות(שנקראות "מילים שמורות") כדי להשתמש במושגים שאתה מבין את המשמעויות שלהם, מעבר למה הם עושים, כך שעוד לפני שאתה מתחיל ללמוד מה כל אחד מהם עושה, אתה אולי תוכל להבין את הרעיון הכללי של כל מילה ע"י זה שאתה יודע את משמעותה ולגבי האיות - רק כדי שהכתיבה תהיה מהירה יותר בהמשך ועוד לפני שהתחלת ללמוד, תוכל לכתוב אותה מהר ולחסוך זמן בכתיבה.

אבל, כל אלה הם רק עצות בשביל נוחות - לקיצור זמן כתיבה והבנה, מה שהופך אותם ללא קריטיים. בנוסף על כך, אם אתה בכל זאת רוצה ללמוד את המילים האלה, כל מילון פיזי או וירטואלי (ואפילו שירותים מתרגמים כמו "Google Translate"[שאני ממליץ עליו מאוד] יוכל לעזור לך).

לגבי הלמידה עצמה:

HTML היא שפה של עיצוב (פנייה לדפדפן עם פקודות כמו[מופשטות, כמובן ולא בצורתן האמתית]: תהפוך לי את הטקסט שבין '[' ו-']' לכחול, עשה לטבלה הזאת רקע ירוק, עשה לי פה כפתור בחירה וכו' [ברמה הבסיסית שלה, באופן כללי]).

בגלל שהיא שפת עיצוב, לא צריכים חשיבה מפותחת מאוד בשביל להשתמש בה, הכללים שלה והפעולות שאפשר לעשות אתה פשוטים באופן יחסי ולרוב בשימוש בשפה, פשוט שמים הרבה ערכים להרבה דברים שונים (כמו, גודל טבלה, סוג גופן, מיקום של דבר מסוים) וכו', ברמה הבסיסית שלה.

HTML נחשבת לשפה בסיסית מאוד שמומלצת לכל מתחיל. אפילו ילד בכיתה ו' יוכל ללמוד אותה בקלות (כמובן שזה תלוי ילד, אבל בכל זאת).

לגבי הלמידה עצמה ואנגלית:

אנגלית היא שפה בינלאומית שמשומשת ברחבי הרשת. בגלל זה ובגלל שהרשת מלאה בתוכן (בין השאר, גם מדריכים של שפות תכנות), הייתי ממליץ לדעת אנגלית ברמה שהיא קצת יותר מתקדמת מהרמה שלך ואם אתה לא רוצה לעשות את זה (זה רק חוסך זמן), הייתי ממליץ לך להשתמש בשירותים שמתרגמים משפטים באופן אוטומטי, כמו Google Translate.

אני ממליץ לך לקנות את הספר "מבוא לתכנות בסביבת אינטרנט" - חלק א' של ההוצאה לאור "מבט לחלונות" שמכיל בתוכו HTML ועוד 2 תוספות שמתלוות אליה (JavaScript ו-Cascading Style Sheets) ברמה בסיסית, פחות או יותר. זה ספר שיש בו דוגמאות, מסודר באופן נוח ללמידה אתו, בעל הסברים פשוטים ומובנים, תרגילים לבדיקת הבנה ושילוב של תכונות, הערות, תוכן רב וכו'. הספר משומש בתכנית הלימודים של משרד החינוך ללימודי מדעי המחשב, ד"א.
    אוקיי, אז אם אני מסכם - כדאי לדעת ברמה טובה אנגלית אך זה לא חובה, השפה HTML שפה יחסית קלה ביחס לשאר השפות, יש הרבה מדריכים ברשת אך רובם הם באנגלית, למקרה והרמה של האנגלית שלי לא מספיק טובה, google translate יכול לעזור לי מאוד..

תודה רבה גל..

תודה שעזרת לי..

מורחקים
    שם פרטי
    עומד אדם
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    U Mad Bro ?

לא מאוחר מדי, יש לך תאתר W3SCHOOLS ללמוד הכל, HTML לומדים תוך יום זה לא סיפור..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:54.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,758 | הודעות: 8,150,340 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect