קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סינגל] אלון דה לוקו - זוזו - רמיקס
    על ידי SexBeat בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 17-06-2007, 16:02
  2. אור - אלון דה לוקו ..HTTP
    על ידי FireSide בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 16-05-2006, 17:26
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

אלון דה לוקו

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    חן
    לייקים
    58
    נקודות
    2

ברירת מחדל אלון דה לוקו

שם לידה : אלון כהן
    תאריך לידה :
    15 בנובמבר1974
    מקום לידה :
    באר שבע
    שנות פעילות :
    2005 - היום

ביוגרפיה

נולד בשם אלון כהן לבני ורבקה כהן. נשוי לענבר ואב לשלוש בנות ובן אחד. מתגורר בבאר שבע.בשנת 2005 יצא אלבום הבכורה של דה לוקו, "חומר למסיבה", מתוכו יצאו הסינגלים "הלילה זה הזמן" בשיתוף עם הזמר גד אלבז, שיצא גם במסגרת אוסף הלהיטים הישראלים "מנטה 4"; ו"אור", שיצא גם במסגרת אלבום האוסף "מסיבה ישראלית" של חברת התקליטים NMC. השירים לא זכו להשמעות רבות בתחנות הרדיו הגדולות, אך דה לוקו פרץ לתודעת הציבור במסגרת רינגטונים רבים שהוציא לשירים אלו ולאחרים שכתב והלחין, שזכו לפופולריות והורדות סלולריות רבות, בהם "כמוני", "תני לי", ו"אמא" (בשיתוף עם הצמד "סיי לה וי"). בעקבות ההצלחה חתם על חוזה עם חברת התקשורת "סלקום".ב-2006 השתתף בסינגל המצליח "טורו" מתוך אלבומו של הראפר סאבלימינל "בדיוק כשחשבתם שהכל נגמר". כן כתב בשנה זו את המילים לשיר "תודה", בו גם התארח, מתוך האלבום "מחזיק מעמד" של דנידין.ב-2007 יצא אלבומו השני של דה לוקו, "עושה את המסיבה", בהפקת "סלקום" ותחת חברת התקליטים העצמאית שהקים, "I&I Records". בחלק מהשירים באלבום מתארחים הזמרים ליאור מיארה, חגי מזרחי, גד אלבז ודנידין. מתוך האלבום יצאו מספר סינגלים: "אחרייך", "דניאל" ו"אמת".דה לוקו שיתף פעולה עם מספר זמרים ישראלים ידועים נוספים. ב-2007 כתב והלחין את השיר "המסיבה" עבור אלבומה של שרית חדד, "זה ששומר עליי"; וב-2009 יצא "שיר המעלות" בשיתוף עם איציק אורלב ושי 360 במסגרת אלבום האוסף "פזצטא".במהלך שנת 2010 יצאו הסינגלים "שי" ו"מאמאסיטה", שזכו להצלחה, מתוך אלבומו השלישי "שי Vol 1", שיצא ב-14 בספטמבר 2010. האלבום כולל עוד שמונה שירים וכן שלושה רמיקסים, ל"מאמאסיטה" ול"שי". בשנה זו השתתף דה לוקו גם באלבום "כמה מילים" של ליאור מיארה בשירים "כמה יפה את" וכן "תן לי את הכח" שבו השתתף גם הראפר שי 360.דה לוקו הוא גם רקדן ברייקדאנס, מורה לריקוד ודי ג'יי.ב-2011 ניצח בתכנית הריאליטי "חי ב-LA LA לנד", בה השתתף לצד האמנים זהבה בן, דודו אהרון, אביהו שבת, ג'ולייטה ואתי לוי, שהתחרו בלוס אנג'לס על האפשרות להשיג חוזה הקלטות בינלאומי. דה לוקו זכה בהפקת סינגל בינלאומי בחברת התקליטים הבינלאומית "גפן רקורדס". במהלך אותה שנה הוציא דה לוקו את הסינגלים "We Make Hip Hop", "LOVE ME", " ואת הדואט "עושה אותי משוגע" לצד הזמר פאר טסי. בספטמבר אותה שנה יצא הסינגל "Go Loco" בחסות "גפן רקורדס".ב-2012, צפוי לצאת הקליפ ל"Go Loco". כמו כן, ליאור מיארה עוזב את חברת התקליטים של אלון דה לוקו "I&I Records" ואלון דה לוקו מוציא את השיר "אחי - אין חברים יותר" לאחר שאלון דה לוקו השקיע רבות במיארה.

קרדיט לוויקפדיה על התוכן וקרדיט לי על העריכה העדכנית.
    נערך לאחרונה על ידי ProCheN; 10-05-2012 בשעה 13:50.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של EliAv
    שם פרטי
    Eliav
    לייקים
    575
    נקודות
    30

ציטוט נכתב במקור על ידי ProCheN צפיה בהודעה

שם לידה : אלון כהן
    תאריך לידה :
    15 בנובמבר1974
    מקום לידה :
    באר שבע
    שנות פעילות :
    2005 - היום

ביוגרפיה

נולד בשם אלון כהן לבני ורבקה כהן. נשוי לענבר ואב לשלוש בנות ובן אחד. מתגורר בבאר שבע.בשנת 2005 יצא אלבום הבכורה של דה לוקו, "חומר למסיבה", מתוכו יצאו הסינגלים "הלילה זה הזמן" בשיתוף עם הזמר גד אלבז, שיצא גם במסגרת אוסף הלהיטים הישראלים "מנטה 4"; ו"אור", שיצא גם במסגרת אלבום האוסף "מסיבה ישראלית" של חברת התקליטים NMC. השירים לא זכו להשמעות רבות בתחנות הרדיו הגדולות, אך דה לוקו פרץ לתודעת הציבור במסגרת רינגטונים רבים שהוציא לשירים אלו ולאחרים שכתב והלחין, שזכו לפופולריות והורדות סלולריות רבות, בהם "כמוני", "תני לי", ו"אמא" (בשיתוף עם הצמד "סיי לה וי"). בעקבות ההצלחה חתם על חוזה עם חברת התקשורת "סלקום".ב-2006 השתתף בסינגל המצליח "טורו" מתוך אלבומו של הראפר סאבלימינל "בדיוק כשחשבתם שהכל נגמר". כן כתב בשנה זו את המילים לשיר "תודה", בו גם התארח, מתוך האלבום "מחזיק מעמד" של דנידין.ב-2007 יצא אלבומו השני של דה לוקו, "עושה את המסיבה", בהפקת "סלקום" ותחת חברת התקליטים העצמאית שהקים, "I&I Records". בחלק מהשירים באלבום מתארחים הזמרים ליאור מיארה, חגי מזרחי, גד אלבז ודנידין. מתוך האלבום יצאו מספר סינגלים: "אחרייך", "דניאל" ו"אמת".דה לוקו שיתף פעולה עם מספר זמרים ישראלים ידועים נוספים. ב-2007 כתב והלחין את השיר "המסיבה" עבור אלבומה של שרית חדד, "זה ששומר עליי"; וב-2009 יצא "שיר המעלות" בשיתוף עם איציק אורלב ושי 360 במסגרת אלבום האוסף "פזצטא".במהלך שנת 2010 יצאו הסינגלים "שי" ו"מאמאסיטה", שזכו להצלחה, מתוך אלבומו השלישי "שי Vol 1", שיצא ב-14 בספטמבר 2010. האלבום כולל עוד שמונה שירים וכן שלושה רמיקסים, ל"מאמאסיטה" ול"שי". בשנה זו השתתף דה לוקו גם באלבום "כמה מילים" של ליאור מיארה בשירים "כמה יפה את" וכן "תן לי את הכח" שבו השתתף גם הראפר שי 360.דה לוקו הוא גם רקדן ברייקדאנס, מורה לריקוד ודי ג'יי.ב-2011 ניצח בתכנית הריאליטי "חי ב-LA LA לנד", בה השתתף לצד האמנים זהבה בן, דודו אהרון, אביהו שבת, ג'ולייטה ואתי לוי, שהתחרו בלוס אנג'לס על האפשרות להשיג חוזה הקלטות בינלאומי. דה לוקו זכה בהפקת סינגל בינלאומי בחברת התקליטים הבינלאומית "גפן רקורדס". במהלך אותה שנה הוציא דה לוקו את הסינגלים "We Make Hip Hop", "LOVE ME", " ואת הדואט "עושה אותי משוגע" לצד הזמר פאר טסי. בספטמבר אותה שנה יצא הסינגל "Go Loco" בחסות "גפן רקורדס".ב-2012, צפוי לצאת הקליפ ל"Go Loco". כמו כן, ליאור מיארה עוזב את חברת התקליטים של אלון דה לוקו "I&I Records" ואלון דה לוקו מוציא את השיר "אחי - אין חברים יותר" לאחר שאלון דה לוקו השקיע רבות במיארה.

קרדיט לוויקפדיה על התוכן וקרדיט לי על העריכה העדכנית.
    נחמד +, אני אתן לך 80 בגלל שאין הרבה סדר והכנסת הכל בביוגרפיה, להבא תוסיף גם שירים שיהיה קצת מעניין
    בסך הכל יפה

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    חן
    לייקים
    58
    נקודות
    2

אוקיי. אני יכול לעשות עוד אחד ?

תודה רבה

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    חן
    לייקים
    58
    נקודות
    2

בכיף

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:24.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect