Friday Night SmackDown
מתחילה התוכנית בזה שג'ון ניכנס לזירה ומתחיל לדבר על הקרב שלו ביום ראשון.
הוא אומר שזה לא צודק מה שהמנהלים אמרו , הם ששינו את הקרב לגמרי אני יודע שאני רציתי את הקרב ואני קבעתי אותו,
אבל המנהלים שינו את הקרב בצורה משמעותית , אני לא בכושר ויהיה לי קשה נגד סינה , אני שלחתי וביקשתי שינוי אבל הם סירבו.
אז בבקשה מכולם תחזיקו לי אצבעות , תעודדו אותי , ותתפללו למעני !
פאנק קוטע אותו וניכנס לזירה , אומר שהוא לא בנאדם שמתפלל אבל הוא התפלל הפעם כמו כולם , וזה הצליח !
סוף סוף ג'וני יעוף מהתעשייה הזאת , כי סוף סוף אחרי יום ראשון שכשתפסיד לג'ון סינה אתה תפווווטר !
ג'וני עונה לו שהוא עדיין הGM והיום ישלו קרב נגד קיין , פאנק אומר לא שהוא לא מפחד והוא לא ירוץ למנהלים לבטל ת'קרב כי הוא גבר.
ומצד שני יום ראשון אני עדיין יחזיק את האליפות , אבל לך כבר לא תהיה עבודה , ואז הוא עוזב את הזירה.
ג'וני מתחיל לצעוק לקהל אתם אוהבים את זה ? שצוחקים על הבוס שלכם ?!
אני GM וזאת עבודה קשה , כן אני קשוח אבל אדיב , ולא יאשים את פאנק או סינה בתוצאות אלה רק אתכם !
ואני יכול להגיד לכול אחד ממכם " לכו לגיהינום " !
קרב 1 :
אלופי הזוגות קינגסטון וטרוט' נגד אוניל ויאנג
מנצחים : קינגסטון וטרוט'
מאט סטרייקר מאחורי הקלעים עד שיימוס ורנדי בראיון.
שיימוס טוען שזה קרב מעולה בשבילו , הוא יוכיח ויעלה את המוניטין שלו וינצח עוד 3 אנשים בזירה ויוכיח שהוא האלוף האמיתי !
רנדי אומר שהוא גם היה בנאדם בביטחון אבל הוא כבר הבין שזה לא נכון , כי זאת הדרך להפסיד.
שיימוס אומר שהוא חמום מוח ובגלל האמת בפנים הוא פתאום רוצה לשחרר למישהו בעיטה לפנים.
רנדי אומר שבניגוד אליו הוא בחור נחמד , ובחורים נחמדים הרוסים !
קרב 2 : דניאל בריאן נגד זאק ריידר
מנצח : דניאל בריאן
קרב 3 : קיין נגד פאנק ( ודניאל בריאן בשולחן השדרנים )
מנצח : קיין בפסילה , דניאל מביא לקיין כיסא לגב ובורח , קיין חושב שפאנק עשה את זה ותוקף באכזריות את פאנק.
קרב 4 : אלוף ארה"ב סנטיאנו מראלה נגד אלוף הבין ישבתי קודי רודס
מנצח : סנטיאנו מראלה
קרב 5 : רנדי אורטון נגד שיימוס
מנצח : שיימוס , ואז רנדי ושיימוס לוחצים ידיים וכרגיל רנדי עם תרגיל ענק עושה עליו RKO ויוצא מהזירה !