מכל המגזינים בעולם, דווקא למגזין פלייבוי החליט טום קרוז להתראיין, לכבוד יציאת הסרט החדש שלו, "Rock of Ages" שיגיע למסכים ביוני. ודווקא שם, הוא מחליט להתייחס לראשונה לערימות השמועות שמסתובבות עליו מעל דפי הצהובונים על בסיס יומיומי: מהאובססיביות שלו לכנסייה הסיינטולוגית, דרך האפשרות שהוא כלל לא אביה הביולוגי של סורי ועד נטייתו לזלול שליות. בנוסף, בראיון הזה החליט קרוז גם להגיב לשלל ההופעות הביזאריות שלו מהשנים האחרונות, בתוכניות אירוח שונות.
עוד ב Onlife:
למה קייט מידלטון וקמרון דיאז מוותרות על מחשופים?
אורלי וילנאי לא היחידה: מה טיפולי פוריות מעוללים לנשים
פריצת דרך מדעית: חטיף שמנטרל ג'אנק פוד
"אם אהיה חייב - אגיש תביעה"
"יש את מה שאנשים אומרים, ויש את המציאות", אומר טום קרוז לפלייבוי. "אתה לא יכול להרשות לעצמך להיות מודאג מהדברים האלה. האם הייתי רוצה שלא יגידו חלק מהדברים האלה? בוודאי, אבל מי שואל אותי? מגיעה נקודה שבה אתה אומר, יודעים מה? הנה הדרך שבה אני חי את חיי: אני אף פעם לא מאחר לעבודה, אני מצלם סרטים שאני מאמין בהם, אני מרגיש מבורך על כך שאני עושה את מה שאני אוהב. ואני כל הזמן צריך להזכיר את זה לעצמי. שאר הדברים? אני קורא אותם, אני שומע אותם, אבל החיים הם לא עניין של לנסות להוכיח משהו למישהו".
אבל למרות שקרוז משתדל מאוד להפגין אדישות כלפי השמועות שרצות עליו, הוא מבהיר שלא יחשוש לנקוט באמצעים משפטיים. "הם יודעים שאני מתכוון לזה, שאם אהיה חייב, אגיש תביעה. ואז הם שולחים מכתב ומתנצלים, כותבים 'אוקיי, צודק. זה לא נכון. מצטערים'".
מי שואל אותו? טום קרוז (צילום: Shutterstock)
קרוז והכנסייה הסיינטולוגית
אחד הנושאים השנויים ביותר במחלוקת בעניינו של קרוז היא הדת שלו, סיינטולוגיה. עד היום זוכרים לו איך דיבר בגנות הפסיכולוגיה הקונבנציונאלית ומעלים את הסוגיה בכל הזדמנות מחדש. עד היום, קרוז לא טרח להגיב לעניין הזה. "מה שמעניין הוא, שאם אני לא מדבר על הדת שלי, אז אומרים שאני מתחמק. אם אני כן מדבר עליה, אומרים שאני מנסה לגרום לאנשים להמיר את דתם".
הפעם גם חשוב לו להסביר: "אני מכבד את הבחירות של כל בני האדם, להאמין במה שהם בוחרים להאמין. אני אישית מאמין שמה שהכי חשוב הוא לחפש דרכים לשפר את העולם, אם זה בלהיות אדם טוב יותר, אבא טוב יותר או פשוט להשתפר מול עצמי. כל אחד צריך להחליט מה אמיתי ונכון בשבילו".

ציטוט ההודעה