אז ככה לשאלות אני פה לשבועיים פחות או יותר ואז אני חוזר לקליפורניה שוב אני רק אגיד שזה קשור לפינות שלא סגרתי בארץ שאותן אנלא אפרט רק אגיד שהכל מצויין ואני בדירה של חבר הנסיכה שלי נשארה שם בדירה שלנו (עדיין צריך לשפץ פה ושם כוס אמק ואין לי כוח חחח אבל בזיל הזול קנינו משו שפה בארץ לא תמצאו) גם ככה ברחתי מפה מוקדם מהרגיל ובייקר אמור לטוס גם כן בקרוב ככה שהחלום שלנו אוטוטו מתגשםחוצמזה אני לא אפרט
ומה חסמתם אותי מפורום פיקאפ אין לכם בושה אתם אההה העיקר את סניה והכובעים לא העפתם יא כפכפים נטושים מי עזר לכם הכי הרבה מיייייייייי וואלה מי הבלש שהוריד לי תגישה
סעמק זה מבאס אחולמניוקי לחזור לחור הזה אחרי הגן עדן שעבר עלי נודר אני עובר ברחוב בא לי להקיא אחרי המקסיקניות שיש שם איזה כוסיות יאחושילינג...גם זורמות רצח יענו
קיצר התגעגעתי בעיקר לבייקר העליז כפרה עליו שעינטז במצעד הגאווה כהרגלו (או יותר נכון כהרגלנו רק הפעם לא עשינו את זה ביחד) מחר נפגש עם האח היקר נעשה ישיבה של הביוקר ונתמסטל עד אור הבוקר אח בדם הבחור הזהההה מתגעגע אליו רצח
אה והחומר הכי מעפן שם שם תחומר בארץ בכיס הקטן
גם האלכוהול מזוקק יותר טוב בהרבה הכל יותר זול אין מדהים פשוטטטט
הכל יותר טוב יענווווו בספר תורה אתם יוצאים כובעים אם אתם לא טסים מפה גם כל המלחמות האלה פה מה אני צריך למות במלחמה כאילו כן זה טוב למות צעיר ויפה אבל לא בגלל ערבוש מסריחחחח אבל הלוווו יש עולם בחוץ נשמות אני?? שווה הרבה יותרררר
בונא אתם לא תאמינו כמה שזה שונה מהמדינה המעפנה הזאת מציע לכל אחד לברוח מפה מי שרוצה לעשות כסף טוב ולהצליח בחיים
שאלות על ארה''ב יתקבלו בברכה אשמח לענות על מה שמעניין אתכם ומה שהספקתי לגלות עדיין משהותי שם.
אז ככה מה קורה איתכם בארץ וזה, מעמד העוני עדיין מוחא נגד הטייקונים וממשיך לשלם משכנתאות?![]()

חוצמזה אני לא אפרט