קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. כמה טיפים לחיים (הכל בדוק)
    על ידי Hot@Dog בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 57
    הודעה אחרונה: 14-06-2007, 14:47
  2. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 22-04-2006, 14:24
  3. אני לא מאמין כמה טיפשי זה יכול להיות??????
    על ידי Program בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 24-02-2006, 00:56
  4. שלום אני חדש כאן + כמה חתימות שלי
    על ידי Bart בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 03:27
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 45

אני פההההההההההההההההההה בינתייםםם+כמה טיפים ממני

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

Cool אני פההההההההההההההההההה בינתייםםם+כמה טיפים ממני

אז ככה לשאלות אני פה לשבועיים פחות או יותר ואז אני חוזר לקליפורניה שוב אני רק אגיד שזה קשור לפינות שלא סגרתי בארץ שאותן אנלא אפרט רק אגיד שהכל מצויין ואני בדירה של חבר הנסיכה שלי נשארה שם בדירה שלנו (עדיין צריך לשפץ פה ושם כוס אמק ואין לי כוח חחח אבל בזיל הזול קנינו משו שפה בארץ לא תמצאו) גם ככה ברחתי מפה מוקדם מהרגיל ובייקר אמור לטוס גם כן בקרוב ככה שהחלום שלנו אוטוטו מתגשם חוצמזה אני לא אפרט

ומה חסמתם אותי מפורום פיקאפ אין לכם בושה אתם אההה העיקר את סניה והכובעים לא העפתם יא כפכפים נטושים מי עזר לכם הכי הרבה מיייייייייי וואלה מי הבלש שהוריד לי תגישה

סעמק זה מבאס אחולמניוקי לחזור לחור הזה אחרי הגן עדן שעבר עלי נודר אני עובר ברחוב בא לי להקיא אחרי המקסיקניות שיש שם איזה כוסיות יאחושילינג...גם זורמות רצח יענו

קיצר התגעגעתי בעיקר לבייקר העליז כפרה עליו שעינטז במצעד הגאווה כהרגלו (או יותר נכון כהרגלנו רק הפעם לא עשינו את זה ביחד) מחר נפגש עם האח היקר נעשה ישיבה של הביוקר ונתמסטל עד אור הבוקר אח בדם הבחור הזהההה מתגעגע אליו רצח

אה והחומר הכי מעפן שם שם תחומר בארץ בכיס הקטן
    גם האלכוהול מזוקק יותר טוב בהרבה הכל יותר זול אין מדהים פשוטטטט

הכל יותר טוב יענווווו בספר תורה אתם יוצאים כובעים אם אתם לא טסים מפה גם כל המלחמות האלה פה מה אני צריך למות במלחמה כאילו כן זה טוב למות צעיר ויפה אבל לא בגלל ערבוש מסריחחחח אבל הלוווו יש עולם בחוץ נשמות אני?? שווה הרבה יותרררר

בונא אתם לא תאמינו כמה שזה שונה מהמדינה המעפנה הזאת מציע לכל אחד לברוח מפה מי שרוצה לעשות כסף טוב ולהצליח בחיים

שאלות על ארה''ב יתקבלו בברכה אשמח לענות על מה שמעניין אתכם ומה שהספקתי לגלות עדיין משהותי שם.
    אז ככה מה קורה איתכם בארץ וזה, מעמד העוני עדיין מוחא נגד הטייקונים וממשיך לשלם משכנתאות?
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 10-06-2012 בשעה 04:56.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

את האמת אני מאוד מתלבט אם לסגור את האשכול הזה או לא,בנתיים אני משאיר אותו פתוח,רק הספאם הכי קטן שיתחיל,האשכול הזה ינעל.

חוץ מי זה אנישמח שחזרת,ואני שמח שטוב לך שמה,אבל טיילר,בבקשה תמנע מספאם ושמור על איכות הפורום.

אנחנו מקבלים אותך בידייים פתוחות ומוכנים להקשיב למה שיש לך להגיד(חוץ מספאם),
    יום טוב וחיים נפלאים לך גבר

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

1. מה אתה חושב על הצבת מטרות, האם זה כזה אפקטיבי?
    מצד אחד יש אנשים שאומרים שכן, זה מסדר לך את החיים ומאפשר לך
    להגיע לתוצאות טובות יותר. אבל הם אומרים את זה על סמך מה שהם שמעו.
    אני בחיים לא שמעתי על משהו שהצליח והציב מטרות וזה אף פעם לא עזר לי.
    ההפך, זה גרם לי להרגיש אשם וכועס על עצמי שלא הצלחתי לבצע אותן.
    וזה גרם לי להרגיש כבול, כי מה הטעם בלהציב מטרה שעכשיו נראת לי אם מחר לא בא לי לבצע אותה?
    אני טועה?

2. לא הבנתי למה אתה לא יכול להתחבר מארה"ב לפורום, זה שאתה הולך לא אומר שאין לך אינטרנט.

תודה.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    את האמת אני מאוד מתלבט אם לסגור את האשכול הזה או לא,בנתיים אני משאיר אותו פתוח,רק הספאם הכי קטן שיתחיל,האשכול הזה ינעל.

חוץ מי זה אנישמח שחזרת,ואני שמח שטוב לך שמה,אבל טיילר,בבקשה תמנע מספאם ושמור על איכות הפורום.

אנחנו מקבלים אותך בידייים פתוחות ומוכנים להקשיב למה שיש לך להגיד(חוץ מספאם),
    יום טוב וחיים נפלאים לך גבר
    חחח בלי ספאם, עלי (:

וOLE TIMES אז ככה בנוגע לאינטרנט משם..אני שם לא לעשן סמים וללכת למסיבות ולהתחתן ולהביא ילדים...אני עסוק 24\7\365 חחח גם אם אין לי מה לעשות כבר השותפה שלי מוצאת לנו מה לעשות בעיקר לגבי השיפוץ של הדירה עד עכשיו לא סיימתי לשפץ, חיים נורמטיביים אין לי שם לצערי מה לעשות זאת הייתה "טיסת עסקים" לכל דבר. מה לעשות אני כרגע עושה את מה שאתה קורא לו "הצבת מטרות". לסקייפ עם חבר'ה מהארץ בקושי יש לי זמן אז פורומים? חח

פשוט תפרק תמטרה העיקרית לכמה צעדים קטנים וצעדים יותר קטנים ותתחיל לבצע, תתייחס לזה כמו מלחמה עם ה"גורל" שלך, על כל נצחון קטן שאתה מגיע אליו תקנה לך בקבוק או משהו אחר אם אתה בעניין,קח כמה חבר'ה ותחגגו. אם אתה בעניין של נערות ליווי תפנק את עצמך בזה, אם לא תבוא ליזיזה. אני אישית עשיתי ככה והכרתי עוד אנשים שעושים ככה וזה ממש מעלה תמוטיבציה.

מה שכן אל תקח את זה ככה שזה ישנה לך תחיים, למטרות ששוות את עצמן מגיעים לאט ובטוח...אבל מגיעים בסופו של דבר אם זה מה שהיה צריך לקרות.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי OleTimes צפיה בהודעה
    1. מה אתה חושב על הצבת מטרות, האם זה כזה אפקטיבי?
    מצד אחד יש אנשים שאומרים שכן, זה מסדר לך את החיים ומאפשר לך
    להגיע לתוצאות טובות יותר. אבל הם אומרים את זה על סמך מה שהם שמעו.
    אני בחיים לא שמעתי על משהו שהצליח והציב מטרות וזה אף פעם לא עזר לי.
    ההפך, זה גרם לי להרגיש אשם וכועס על עצמי שלא הצלחתי לבצע אותן.
    וזה גרם לי להרגיש כבול, כי מה הטעם בלהציב מטרה שעכשיו נראת לי אם מחר לא בא לי לבצע אותה?
    אני טועה?

2. לא הבנתי למה אתה לא יכול להתחבר מארה"ב לפורום, זה שאתה הולך לא אומר שאין לך אינטרנט.

תודה.
    1-
    כן,כל עוד הביסוס של המטרות שלך לא בא מהאגו שלך,אלא ממה שהרגע דורש ממך באותו הרגע.כשאתה תתחיל לעשות צעדים לעבר המטרות שלך,רק כדי לעשות אותם ואתה תהנה מהתהליך עצמו,אתה תראה כמה איכות יש במה שאתה עושה.
    זאת אומרת בלי באמת לרצות להגיע למה שהצבת,אלא לנסות להנות מהתהליך עצמו,להוציא את המחשבות האלו של ״כמה טוב יהיה לי כשאני יגיע למטרה הזאת״,תהנה ותתמקד במה שאתה עושה באותו הרגע.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

1-
    כן,כל עוד הביסוס של המטרות שלך לא בא מהאגו שלך,אלא ממה שהרגע דורש ממך באותו הרגע.כשאתה תתחיל לעשות צעדים לעבר המטרות שלך,רק כדי לעשות אותם ואתה תהנה מהתהליך עצמו,אתה תראה כמה איכות יש במה שאתה עושה.
    זאת אומרת בלי באמת לרצות להגיע למה שהצבת,אלא לנסות להנות מהתהליך עצמו,להוציא את המחשבות האלו של ״כמה טוב יהיה לי כשאני יגיע למטרה הזאת״,תהנה ותתמקד במה שאתה עושה באותו הרגע.
    אתה יכול להסביר את עצמך יותר בבקשה?
    מזאת אומרת אם אני לא רוצה להגיע למשהו למה שאני סתם אציב אותו?
    במילא לא תהיה לי המוטיבציה ולא הרצון לסיים את המטלה אם אני לא באמת מעוניין בה.

ובגלל זה אני שואל אותכם מה גם אתם חושבים,
    דעתי הייתה שהצבת מטרות לא ממש עוזרת,
    כי מה שאני רוצה לעשות כבר יקרה בלי שאני אציב אותו
    ולהציב סתם מטרות המון פעמים זה מטרות שאתה לא באמת רוצה.

וטיילר, אני אקח את מה שאתה אומר לתשומת ליבי.
    נערך לאחרונה על ידי OleTimes; 10-06-2012 בשעה 18:18.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי OleTimes צפיה בהודעה
    אתה יכול להסביר את עצמך יותר בבקשה?
    מזאת אומרת אם אני לא רוצה להגיע למשהו למה שאני סתם אציב אותו?
    במילא לא תהיה לי המוטיבציה ולא הרצון לסיים את המטלה אם אני לא באמת מעוניין בה.

ובגלל זה אני שואל אותכם מה גם אתם חושבים,
    דעתי הייתה שהצבת מטרות לא ממש עוזרת,
    כי מה שאני רוצה לעשות כבר יקרה בלי שאני אציב אותו
    ולהציב סתם מטרות המון פעמים זה מטרות שאתה לא באמת רוצה.

וטיילר, אני אקח את מה שאתה אומר לתשומת ליבי.
    תתחיל לעשות את מה שאתה עושה מתוך הנאה ומתוך מה שהרגע דורש ממך.תמצא הנאה במה שאתה עושה,תן מעצמך 100% במקום להיות מרוכז "כמה טוב יהיה לי כשאני יגיע למטרה הזאת"
    אם אתה לא יכול ללמוד להנות מהתהליך עצמו,המטרה שלך לא שווה כלום,כי כשאתה באמת נהנה מהדרך,אתה לא צריך מוטיבצייה,אתה פשוט ממשיך לעשות את מה שאתה אוהב.
    תלמד להנות מהדרך,במקום לחשוב על היעד שלך.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

ברוך הבא טיילר.

אני חייב להגיד לך משהו מההודעות שניהלנו יצא לי הרושם שאתה איך להגיד את זה "אדם בעייתי" בלשון המעטה היה לי ציור שלך בראש כאדם חסר גבולות ,לפני כמה זמן דפדפתי בפורום וראיתי תמונה שלך שהעלתה לפורום ופתאום אני רואה בחור חמוד ,נראה ממש ילד טוב לפי התמונה הייתי אומר אפילו אמא תרזה.

היה לי מן תמונה שלך בראש לפי ההודעות שלך שאתה אדם די מסוכן לחברה (תסלח לי זה הרושם שיצא לי מההודעות שלך אני לא שופט אף אחד) ופתאום אני רואה תמונה של בחור בחור ממש טוב. זהו הייתי חייב להגיד לך!

אני מקווה שאתה נהנה בארצות הברית ועושה חיים.
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 10-06-2012 בשעה 21:10.
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

היי טיילר

מקווה שאתה חוגג את החיים ידידי

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי aaa-aaa צפיה בהודעה
    ברוך הבא טיילר.

אני חייב להגיד לך משהו מההודעות שניהלנו יצא לי הרושם שאתה איך להגיד את זה "אדם בעייתי" בלשון המעטה היה לי ציור שלך בראש כאדם חסר גבולות ,לפני כמה זמן דפדפתי בפורום וראיתי תמונה שלך שהעלתה לפורום ופתאום אני רואה בחור חמוד ,נראה ממש ילד טוב לפי התמונה הייתי אומר אפילו אמא תרזה.

היה לי מן תמונה שלך בראש לפי ההודעות שלך שאתה אדם די מסוכן לחברה (תסלח לי זה הרושם שיצא לי מההודעות שלך אני לא שופט אף אחד) ופתאום אני רואה תמונה של בחור בחור ממש טוב. זהו הייתי חייב להגיד לך!

אני מקווה שאתה נהנה בארצות הברית ועושה חיים.

ומבחינת הדיון פה, עדיף שהמטרה תבוא מה"אגו" מאשר שהיא תבוא מהסביבה - (מערכת, ממשלה, הורים, מורים, חברים)..

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה

ומבחינת הדיון פה, עדיף שהמטרה תבוא מה"אגו" מאשר שהיא תבוא מהסביבה - (מערכת, ממשלה, הורים, מורים, חברים)..
    שום סביבה,שום ממשלה,הורים מורים או חברים,רק מה שהרגע דורש ממך,רק מה שאתה צריך לעשות באותו הרגע.​

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

שום סביבה,שום ממשלה,הורים מורים או חברים,רק מה שהרגע דורש ממך,רק מה שאתה צריך לעשות באותו הרגע.​
    לך תסביר את זה לשמוק הממוצע ברחוב שחושב שה"ערכים" בשקל שהחדירו לו לראש זה תורה מסיני ומי שלא מציית להם הוא יגמור בתור נרקומן הומלס או בכלא או פקה פקה...כשבפועל קורה ההפך.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

לך תסביר את זה לשמוק הממוצע ברחוב שחושב שה"ערכים" בשקל שהחדירו לו לראש זה תורה מסיני ומי שלא מציית להם הוא יגמור בתור נרקומן הומלס או בכלא או פקה פקה...כשבפועל קורה ההפך.
    חחחחחחחחח אני אוהב את ההומור שלך.
    אבל יש לי שאלה,מה תעשה כשתאבד את מה שיש לך?את החברה שלך(אם הבנתי נכון),את הכסף שלך ובקיצור מה שבנית לעצמך(הנסיעה,העבודה),האם אתה עדיין תשאר אותו טיילר שהפורום מכיר?איך תגיב לסיטואצייה הזאת ומי אז אתה תהיה?

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

כן אז לך תגנוב תרצח תהמר תשתה ,תאנוס ,תצרוך סמים ,תרמה אנשים ונראה מה יקרה לך. באמת תעשה ניסוי אתה תמיד אומר שהמערכת החדירה לנו לראש ערכים שגויים אז לך על זה תעשה בדיוק הפוך מהמערכת ונראה מה יקרה לך ? אם תצליח להחזיק מעמד יותר מ 10 שנים אני מצטרף אליך לחגיגה.
    תוכיח לנו שהמערכת שגויה והערכים שהעולם בנה הם שגויים ואני איתך.
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

ציטוט נכתב במקור על ידי aaa-aaa צפיה בהודעה
    כן אז לך תגנוב תרצח תהמר תשתה ,תאנוס ,תצרוך סמים ,תרמה אנשים ונראה מה יקרה לך. באמת תעשה ניסוי אתה תמיד אומר שהמערכת החדירה לנו לראש ערכים שגויים אז לך על זה תעשה בדיוק הפוך מהמערכת ונראה מה יקרה לך ? אם תצליח להחזיק מעמד יותר מ 10 שנים אני מצטרף אליך לחגיגה.
    תוכיח לנו שהמערכת שגויה והערכים שהעולם בנה הם שגויים ואני איתך.
    אף אידיוט עוד לא הגיע רחוק בחיים בזכות זה שהוא התחתן בגיל 25, הביא ילדים בגיל 30, הסתפק בעבודה עם שכר ממוצע ולא עשה סמים למה זה אסור והורס את הגוף.
    הוא לא צריך להוכיח לך כלום תפתח את העיניים זה קורה מתחת לאף שלך.

You feel intimidated asshole?

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,438 | הודעות: 8,151,020 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect