שלום, אני בן 14 וחצי ואני רוצה להתחיל בתחום הפיקאפ , יש לי כמה שאלות:
האם כדאי להתחיל עכשיו או שאני צריך לחכות כי אני צעיר?
איך להתחיל, איזה חומר לקרוא, איפה להתנסות ועל מה?
תודה לכל מי שעוזר
שלום, אני בן 14 וחצי ואני רוצה להתחיל בתחום הפיקאפ , יש לי כמה שאלות:
האם כדאי להתחיל עכשיו או שאני צריך לחכות כי אני צעיר?
איך להתחיל, איזה חומר לקרוא, איפה להתנסות ועל מה?
תודה לכל מי שעוזר
לחימה משולבת
קראטה-איגרוף תאילנדי
|
|
יאללה סע אתה בגיל הנכון, לא צריך לקרוא שום ספר ושום בטיח בהתחלה.
קודם כל תצא לשטח פעם ראשונה, אחרי זה תראה מה לא הלך לך ותבדוק בכמה מאמרים פה אם יש תשובה.
אם אין אז תצטרך לגלות אותה לבד, ולפי דעתי עדיף לצאת לשטח במקום לקרוא איזה ספר מסכן..
מה המצב החברתי שלך?
תשובה פשוטה ביותר, חסר לך משהו כרגע בחיים? האם זה בנות? - אם כן מן הסתם שאתה תעשה משהו בנוגע לעניין.
אם אתה מרגיש צורך, להיכנס לתחום ואתה מרגיש שאתה לא יכל להסתדר או יהיה לך קשה בלעדיו... כנס לתחום זה גם ככה כייף רצח.
אם אתה לא מרגיש חסרון בבנות - עזוב את התחום בשקט ותמשיך להינות מהחיים.
זה בכלל לא קשור לגיל, מי שנמצא בגיל הלא מתאים בכלל לא היתה לו את השאלה הזאתי, ילד בן 9 למשל - בגיל הלא מתאים.
MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.
תודה על העזרה המהירה, אני לא יודע אם אני לא יוכל להסתדר בלי זה אבל אני בכל זאת מתעניין והחלטתי לנסות.
הבנתי שהגיל שלי מתאים אבל לאן אני יכול לצאת?
אני לא יכול לצאת למועדונים פאבים וכו'...
אז אם הבנתי נכון, אני צריך למצוא מקום טוב להסתובב בו ,פשוט לנסות להכיר ולראות איפה אני נתקע?
זה לא נראה לי כל כך פשוט, אף פעם לא ניסיתי לעשות את זה.
לחימה משולבת
קראטה-איגרוף תאילנדי
איזה בעיית גיל בגיל 14 וחצי אני מכיר אנשים כולל אני שעשו דברים הרבה יותר מטורפים מלגשת לתחום אומנות הפיתוי שזה בכלל סתם חרטא תתמקד בלהנות מהחיים תעשה דברים שיקדמו אותך בחיים ובחברה אבל תהיה עצמך אל תצטט לי משפטים מספר או מהחנונים של מאפי.
תסתכל איך אתה כל כך פסימי כבר על ההתחלה, אתה חושב שהמקום היחיד להתחיל עם בנות זה בפאבים? ממש לא.
דבר ראשון יש לך מסיבות בגילאים שלך כבר, מ14 או 16 עד 18 ככה.. חוץ מזה, איפה אתה מסתובב שאתה מסתובב? בגינות, קניונים? שם תמצא בנות שם תתחיל עם בנות ושם תסגור מספרים.
ברור שזה לא נראה לך פשוט, גם אמרת למה.. כי אף פעם לא ניסית, אחרי שתנסה אתה תבין כמה זה קל ושמה שהמוח שלך כל הזמן אומר זה שטויות ושאתה סתם מלחיץ את עצמך.
אני חולק על כולכם.
בגילאים האלה הבנות שאתה רוצה, הן בנות מאד ביישניות, הן סגורות, והן לא ממש יודעות איך להגיב לגברים שמפלרטטים איתן באמצע היום.
אתה מוזמן לנסות, אתה מוזמן להכנס לתחום ולהצליח בו..אבל לפי דעתי האחוזי הצלחה שלך בטווח הגילאים האלה נושק ל0. זאת דעתי.
מזה השטויות האלה ?!
בכיתה ד'-ה' כבר מתחילים לצאת עם בנות, מתחילים להתנשק בפה, חבר-חברה, משחקים כמו אמת או חובה ..
הוא פאקינג בן 14 ..
זה קשור לאופי לא משנה בן כמה אתה. ככה אנחנו בני האדם.
הבנות נמשכות לאופי של "גבר" כבר בגיל צעיר.
אני טבעי ואני זוכר שבגיל צעיר וגם בגיל שלו תמיד בנות היו נדלקות עליי והייתי מצליח לסגור, רק שפעם לא הייתי קורא לזה ככה.
וגם לא הייתי רואה את זה ככה חחח
גיל 14 זה כיתה ח' או ט' לא ?
אני חושב שאם הוא לא יהיה מהמושפעים ויקח את זה באיזי הוא יעשה הרבה כיף =]
גאונות היא אחוז אחד השראה ותשעים ותשעה אחוז זעה.
הדבר היחידי שאני מציע לך זה לעבוד כרגע על שפת גוף, שמירת קשר עין וטון דיבור, זה משהו שבאמת יכול להביא אותך לתוצאות.
לנהל נכון שיחה עם חברים בכלל ותמיד להיות במרכז העניינים, עזוב את הקטע של בנות.
מי שמנהל שיחות נכון וגורם לאנשים כייף לדבר איתו והוא "מנהיג" של קבוצה יצליח בסופו של דבר עם בנות בלי בעיה.
אתה צריך לפתח לך כישורים אחרים מלבד בנות, הן יבואו לבד כשהן יראו כמה אתה חברותי בבית הספר כמה כייף לאנשים לדבר איתך, כמה אתה זורם וכו'...
זה כל הסוד שבדבר.
בגילאים האלה ילדים לא מבינים כלום על החיים, אם אתה תפתח את עצמך נכון כבר מהגיל הזה אתה תהיה שולט חברתית אחר כך.
ועוד משהו, אל תספר לאנשים שאתה מתעסק בזה. אין צורך לשמוע את התגובה שלהם, אל תיצור לך תוויות. תעבוד לבד.
ברגע שיהיה לך את הקבוצה שלך עם חבר'ה שהם לא כאפות ומורידים לך את הערך ואתה כביכול "המנהיג" שלה, אתה תהיה מסודר להרבה מאוד זמן. תמיד גם טוב שיהיה לך עוד כל מיני חבר'ה שאתה בקשר טוב איתם, זה תמיד מועיל.
תפתח את הקשרים שלך כבר מהגיל הזה.
השאלה היא אם תדע לעשות את זה נכון או שתוותר על ההתחלה, להיות מוקף באנשים מעלה את הערך של בן אדם שאתה אפילו לא מתאר עד כמה. בכל הגילאים.
נערך לאחרונה על ידי duzap; 26-05-2012 בשעה 14:03.
אחי אני שנה מעליך והתחלתי בערך בגיל שלך אני אומר לך לך על זה יהיו כאלה שיגידו שאתה קטן והבנות לא זורמות אבל זה לא ממש נכון כל הקטע שבגיל שלנו לא באמת צריך פיקאפ כל מה שאתה צריך זה ביטחון צא למסיבות צא עם חברים תכיר בנות אני בגיל שלך גם הייתי כמוך שלילי כזה והיום אתה לא מבין כמה אני נהנה!
עזוב אותך שטויות לך עכשיו תתעסק בדברים אחרים אתה לא מספיק
בשל בשביל להבין את ההיגיון והפסיכולוגיה מאחורי פיקאפ עכשיו המקסימום
שיכול לצאת ממך אם תלמד את זה זה רובוט של מדריך ממאפי
בקיצור חכה איזה שנה תלמד כמו שצריך ותבין
One day, your whole life will flash before your eyes. make it worth watching