קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. [מתכון]עוגת גבינה-קלה להכנה וטעימה מאוד
    על ידי Mr.Kroter בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 07-02-2008, 00:01
  2. [מתכון] עוגת גבינה טעימה!!!
    על ידי -iDo- בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 26-01-2008, 11:46
  3. [מתכון] עוגת גבינה וניל
    על ידי avidorturgi בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 04-12-2007, 21:50
  4. [מתכון] עוגת גבינה עם דבש
    על ידי SpiderPig בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 29-10-2007, 22:25
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

סנונית ראשונה לחג או: עוגת גבינה ומרציפן

  1. #1
    משתמש באטרף האוואטר של Pumba
    תאריך הצטרפות
    10/2010
    הודעות
    12,208
    לייקים
    1066
    נקודות
    2,014
    מין: זכר

    ברירת מחדל סנונית ראשונה לחג או: עוגת גבינה ומרציפן

    מצרכים לבסיס:
    200 גרם עוגיות לוטוס (או עוגיות חמאה)
    50 גרם (חצי כוס) שקדים טחונים
    70 גרם חמאה מומסת

    לעוגה:
    200 גרם מרציפן
    400 גרם גבינת ריקוטה
    400 גרם גבינת שמנת
    200 גרם (גביע) שמנת חמוצה
    4 ביצים, גודל L
    150 גרם (3/4 כוס) סוכר
    2 כפיות תמצית שקדים (לא חובה)
    לציפוי:
    200 גרם (גביע) שמנת חמוצה
    2 כפות סוכר
    50 גרם שברי שקדים/שקדים פרוסים

    אופן הכנת הבסיס:
    • טוחנים את העוגיות לפירורים דקים ומניחים בקערה. מוסיפים את השקדים והחמאה המומסת ומערבבים היטב לקבלת תערובת פירורית לחה.
    • מהדקים היטב את התערובת לבסיס התבנית ומניחים בצד עד לשימוש.
    • מחממים תנור ל-160 מעלות.

    הכנת העוגה:
    • חותכים את המרציפן לקוביות, שמים בקערת המיקסר עם וו גיטרה ומערבלים כשתי דקות עד לריכוך. מוסיפים לקערה את הגבינות, שמנת חמוצה, סוכר ותמצית שקדים ומערבלים לקבלת תערובת אחידה.
    • מוסיפים את הביצים, אחת אחת, עד להטמעה בתערובת וקבלת תערובת אחידה.
    • יוצקים בעדינות (התערובת נוזלית!) את התערובת על הבסיס, ואופים כשעה ורבע במרכז התנור, שחומם מראש, עד להשחמה קלה של העוגה. מוציאים מהתנור (העוגה תהיה מעט רוטטת במרכז וזה בסדר) ומצנים לטמפ' החדר.

    הכנת הציפוי:
    • ניתן לצפות את העוגה רק לאחר שהגיעה לטמפ' החדר.
    • שמים בקערה את השמנת החמוצה והסוכר וטורפים היטב לתערובת אחידה וחלקה. מוזגים את הציפוי על העוגה ומיישרים בעזרת פלטה (או לקקן). מעבירים את העוגה למקרר לקירור למשך לילה.
    • לאחר לילה במקרר, מקשטים את "מסגרת" העוגה בשברי שקדים או שקדים פרוסים ומגישים.




    ספוילר:


    לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה




  2. קישורים ממומנים

  3. #2
    משתמש מתחיל
    שם פרטי
    rhnqriwl
    תאריך הצטרפות
    06/2012
    גיל
    34
    הודעות
    21
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    תודה רבה

+ תגובה לנושא


הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,767 | הודעות: 8,151,349 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect