קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] אז מה זה אימון אישי ? מקצוע, טרנד, או דרך חיים ?
    על ידי Mr. Ingidao בפורום אימון אישי - קואצ'ינג
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 24-11-2011, 16:48
  2. [סרטון] כל פורום "אימון אישי - קואצ'ינג" - זה בשבילכם.
    על ידי you may call me V בפורום אימון אישי - קואצ'ינג
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 02-07-2011, 12:02
  3. [אתגר] פורום אימון אישי - קואצ'ינג!!
    על ידי XsonicX בפורום אתגרי אטרף
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 04-02-2011, 23:43
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

״קואצ׳ינג - אימון אישי״ הלך לאיבוד בתודעתו של כל אחד מחברי הפורום בעקבות קריאת ספרים

משתמש מתחיל האוואטר של you may call me V
    שם פרטי
    V (וי)
    לייקים
    102
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    “Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth.”

ברירת מחדל ״קואצ׳ינג - אימון אישי״ הלך לאיבוד בתודעתו של כל אחד מחברי הפורום בעקבות קריאת ספרים

״קואצ׳ינג - אימון אישי״ הלך לאיבוד בתודעתו של כל אחד מחברי הפורום בעקבות קריאת ספרים של אנשים שונים בעלי דעות שונות.
    ברוב האשכולות נכתב שכמעט כל הספרים כתובים בנוסח שונה, אך באים להעביר מסר זהה לחלוטין.

חשוב להבהיר! - כל ספר שקראת עד היום בנושא "מודעות עצמית, ושיפור אישי" העביר לך מסר המנוסח בדרכו של הכותב.
    כאשר הבנת את המסר של הכותב בדיוק בדרך שבה אתה מבין ומתחבר לכתוב - האם חייך באמת השתנו?
    - כמובן שלא!
    הרי כיצד השתנו? קראת? שאבת מידע חדש? אתה רואה כעת דברים אחרת? - יופי. מה הלאה?

עם כל הכבוד, קריאת ספרים, פרט למצבור ידע נוסף אינה מובילה לדבר.
    התופעה בעקבות קריאת הספרים היא שאתה מחכים יותר ויותר, ולומד את דעותיהם וזוויותיהם של אנשים מכובדים שהקדישו את חייהם לנושא הכתוב, שהרי ברור שמטרת הספר היא להעביר את אותו המסר בדיוק כמו כל כותב בנושא הפסיכולוגיה, רק בנוסח שונה - אך האם כל מה שלמדת, זווית הראייה החדשה שלך, האם כל זה באמת שינה את חייך? - ושוב, כמובן שלא.

בוא נדבר רגע על המציאות, העולם שמעבר לרוחניות, מחשבות, וכל השאר. העולם האמיתי הוא קשה מאין כמוהו!
    למה אני מספר לך את זה? - אני זוכר שהבטחתי לכם וגם לי שאכתוב מספר מאמרים בפורום, ככה לפחות אתם קוראים לזה. אם אתם רוצים אמת, ושאני לא אמכור מילים, אז אני כותב לכם את החיים שלי, ובגלל שאני מאמין בקואצ'ינג בדיוק כמו כל אחד מכם, אני מפרש את סיפוריי באותם ציטוטים אשר נאמרו בזמן אמת. פשוט אני כותב את השיחה כמו שהיא התנהלה, ומה מדהים - שזו הדרך היחידה שאפשר להגיד שיש אמת, משל, ואפשרות למידה - רק דרך הכתיבה של מה שנאמר בדיוק בזמן השיחה.

לפעמים אני יושב מול המחשב וחושב מה לכתוב לכם. אני חושב מה אפשר לכתוב לאותם אנשים שקראו הכל,שמעו כל משפט אפשרי, מה אפשר לכתוב להם? - ואתם יודעים מה?.. - לא עולה לי כלום.. אתם יודעים למה? - כי להמציא מאמרים, לחפש מנטרות או משפטים לא ישנו את חייכם. - צריך משהו שינער אותכם, ופשוט יגרום לכם לקום - ולהתחיל לעשות!

אם הייתי רושם ציטוטים, או מנטרות מספרים - כמה באמת הייתם מתחברים? כמה באמת זה היה משנה את חייכם? - לא היה משנה כלום!
    אך כאשר סיפרתי לכם סיפור מחיי האישיים, ראיתם אדם שבור ששינה את דרכו במספר צעדים, וזה מה שנתן לכם כוח להגיד - "אם הוא יכול, אז גם אני יכול".

אבל אם כבר החלטנו לדבר פעם אחת באמת, בואו נסכם משהו:
    מה שלא ארשום, מה שלא אספר, מילותיי לעולם לא יעברו ללבותיכם, אלא למוחכם בלבד. הרי לא חוויתם את הכאב על בשרכם, אז הכיצד תבינו את ההרגשה? - אי אפשר ללמוד ממילים, אלא מניסיון בלבד, וכאשר מנסים, הניסיון מביא איתו את הפחד הראשוני, הכאב הראשוני שהוא הכואב ביותר, וכן, אחריו כישלונות רבים יבואו. - אך זאת דרך החיים.
    אם תחשבו על כל מה שקראתם עד היום, הדרך לפסגה, ההליכה במסלול הארוך ללא קיצורים, והשאיפה לעלייה שלא משנה כמה תכאב - על זה מדובר. התגברות על הפחד, הניסיון הראשון, וההתמודדות עם הכאב שיפגע בך ב-100% בפעם הראשונה, מה שיוביל אותך למסקנות חדשות. - מסקנות אמיתיות שלעולם לא יגיעו מהספרים שאתם קורא.

כעת, איך אגרום לך לעזור אומץ וללכת לנסות, כשאני עוד מצהיר שאתה הולך לפחד כל הדרך ולסבול רגשית ואף פיזית עד למצב נפשי רעוע? הכיצד אוכל להגיד לך לנסות? - אז זהו... שלא אוכל.
    האדם היחיד שיכול באמת לגרום לך ללכת ולנסות זהו אתה עצמך בלבד.
    כאן הקואצ׳ינג משחק את התפקיד החשוב מכל - עד כמה אתה רוצה לשנות את חייך? באמת עד כמה נמאס לך לחיות בצורה הנוכחית, להסתכל על אחרים ולהגיד שזה עניין של גורל ומזל, האם אתה באמת מוכן להחליט ולהגיד בפעם האחרונה - לא עוד! - האם תעשה הכל, את הכל! כדי לשנות את חייך?
    התשובה היא כן.

זה לא עוד אשכול מוטיבציה שאמור לתת לך כוח להגיד שמעכשיו אתה עושה שינוי.
    קואצ׳ינג כמו שכבר הבנת הוא מסע מפרך של תהפוכות שצריכות לגרום לך לשנן, להבין, לדעת, ולחוש - שכל פעולותייך צריכות להיות למענך, ולא במטרת להרשים את.. או בכדי שהיא... אלא רק אותך. אתה משנה את חייך למענך, כי אינך מוכן עוד לקבל את הדרך הנוכחית בה חייך נמצאים.

"הגבר החדש איננו בריון מוג לב, שעושה פוזות של קינג-קונג השולט כביכול בעולם כולו. הוא גם איננו חנון ניו-אייג'י חייכן וחסר עמוד שידרה, שכוכבים מנצנצים בעיניו. אין לו צורך להיות כל הזמן צודק, או לחילופין ללכת על בטוח ולעבוד תמיד בשיתוף פעולה; הוא גם איננו טיפוס שבהכרח חולק הכול עם כולם, כמו איזה אנדרוגינוס נחמד. הוא פשוט חי את חייו מתוך הגרעין העמוק ביותר של עצמיותו, מעניק את מתנותיו ללא מורא, ומרגיש באופן תדיר מבעד לחמקמקותו של הרגע אל תוך הפתיחה הגדולה של הקיום, כשהוא מחויב לחלוטין להעצים את האהבה בעולם בכל דרך אפשרית."

אני לא סתם נמצא כאן בפורום הזה, אני לא סתם כותב דברים מתוך כוונה שתכתבו תגובות של "אחלה מאמר", "יפה יפה" - באמת כמה שזה לא אכפת לי. אפילו לא ניסיתי כבר לכתוב בשפה גבוהה (ושפה גבוהה פשוט מאפשרת לכתוב "קצר ולעניין").
    אני בסך הכל מבקש שפעם אחת תפנים שצריך לפעול בכדי לחיות חיים נכונים! - אם תשב ותחשוב כל היום, דבר בחייך לא ישתנה. אך אם תפעל, חייך ישתנו מהקצה אל הקצה. - החלטה אחת יכולה לשנות את חייך בין רגע!
    ואם אתה צריך עזרה, כי אתה לא בטוח מה לעשות, מתלבט לגבי דבר מסויים, קורה לך משהו ששובר אותך נפשית או/ו פיזית ופשוט אין לך עם מי לדבר, כך שאתה מחפש תשובות בספרים. - קבל המלצה: הפורום הזה נועד בכדי לעזור לך, ולא בכדי לפרסם כל מיני שטויות. התפקיד שלנו לעזור לך, והתפקיד שלך זה לספר לנו.
    ואם אינך יודע למי לפנות, וחשוב לך שלא כל הפורום ידע על בעיותייך, תמיד תוכל לפרסם כאנונימי, או שתוכל לפנות למישהו שאתה יכול לסמוך עליו, בין אם במציאות, ובין אם בפורום.
    תשנה את חייך, כי אף אחד אחר לא יעשה זאת. חייה כמו שאתה רוצה, כי גם אם הדרך קשה - והיא קשה. - אתה לא צריך קל, אתה צריך אפשרי.

שלך, V.

אז לבסוף, אני הוא V (וי) - ומי אתה?

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

תודה וי על הפוסט שלך.
    אבל אני לא יכול להסכים עם מה שאמרת,מפניי שאני לא חוויתי את זה,לי בדיוק קרה ההפך.

קראתי,הבנתי,הפנמתי ויישמתי את הספר.
    והשינוי שאני עובר עכשיו,הוא עצום.
    אהבה,אושר ושלווה מלווים אותי הרבה בחיים,אני פחות תקוע בראש שמה,אני פחות סובל,אני נוכח יותר,אני ח-י יותר.
    והשינוי הזה לא דרש ממני שום מעשה מיוחד,למעשה השינוי שאני עובר משפיע על המעשים שלי והצורה בהם אני עושה אותם.
    החלפתי את העדיפויות שלי בחיים,במקום לעשות,להיות.
    לעשות הוא בסך הכל משהו חיצוני,משהו משני,בעוד שלהיות הוא משהו פנימי,משהו עמוק.

זה הפנימי שמשפיע על החיצוני,לא החיצוני על הפנימי.

שלך,awake.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

יום נעים
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 29-07-2017 בשעה 12:18.

שם פרטי
    V (וי)
    לייקים
    102
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    “Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth.”

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    תודה וי על הפוסט שלך.
    אבל אני לא יכול להסכים עם מה שאמרת,מפניי שאני לא חוויתי את זה,לי בדיוק קרה ההפך.

קראתי,הבנתי,הפנמתי ויישמתי את הספר.
    והשינוי שאני עובר עכשיו,הוא עצום.
    אהבה,אושר ושלווה מלווים אותי הרבה בחיים,אני פחות תקוע בראש שמה,אני פחות סובל,אני נוכח יותר,אני ח-י יותר.
    והשינוי הזה לא דרש ממני שום מעשה מיוחד,למעשה השינוי שאני עובר משפיע על המעשים שלי והצורה בהם אני עושה אותם.
    החלפתי את העדיפויות שלי בחיים,במקום לעשות,להיות.
    לעשות הוא בסך הכל משהו חיצוני,משהו משני,בעוד שלהיות הוא משהו פנימי,משהו עמוק.

זה הפנימי שמשפיע על החיצוני,לא החיצוני על הפנימי.

שלך,awake.
    "מפני שלא חוויתי את זה." - אין דבר רחוק יותר מן האמת.
    מאמרים, משפטים, או משלים, אינם יוכלו לשנות את תפיסתך גם במחיר ההבנה שהדרך המעשית היא היחידה שתוכל לתת לך את הצ'אנס להיות אדם דגול, מכובד, וראוי להערצה בעייני כל ובפרט בעייני עצמך. (וניתן להרחיב על כך במשך שעות...)
    אך אנסה בכל זאת, ואדבר איתך באגרסיביות אך עם כל הכבוד, גם אם זה יערער את אמונתך ויפעיל בך רגש שלילי:
    אם תמשיך בתפיסתך הנוכחית של השלווה, השקט הפנימי, וכל שאר האמונות שלך - אתה תיפול מהר יותר מסלע המתגלגל מקצה הצוק הגבוה בעולם אל עברו של התהום העמוקה ביותר!
    עליך לשנות את תפיסתך כעת, ממש עכשיו! - ולהבין שאתה חייב להתחיל להפסיק עם כל הרוחניות, ולהתחיל לפעול בכדי שחייך ישתנו!
    הרי זה לא ישנה כמה שליו, או רגוע אתה תהיה (אם כי זה חשוב במידה 'מסויימת') - כי אני יכול להכיר לך את ההומלס הכי רגוע שפגשת בחיים שלך.. אבל כאשר מגיע הלילה ושנינו הולכים לישון, אני ישן במיטה הזוגית והנוחה עם בת זוגתי שאותה אני אוהב, ולעומתי אותו הומלס רגוע ישן לבדו על איזה חתיכת קרטון שהוא מצא ליד התחנה המרכזית, אבל חוץ מזה הוא ממש רגוע, אתה יודע.. לוקח ת`חיים באיזי..
    אתה מוכרח ליצור שינוי ממשי כלשהו בחייך! פשוט מוכרח! - אין דרך אחרת, פרט מלקחת אחריות על חייך שלך, וכמו שאתה רואה ומכיר, האנשים הגדולים ביותר שחיים את החיים המלאים ביותר ולא משנה מה מקצועם - בין אם זמרים, או אנשי עסקים - אותם אנשים עבדו קשה, ועדיין עובדים קשה בכדי לחיות את חייהם כפי שהם דורשים.
    הם פועלים בכל יום, בכל שעה, בכל דקה, למען המטרות שלהם כל אחד בתחומו - ועדיין יש להם זמן לעצמם.

אם תבחר בתפיסה הנכונה של ביצוע פעולות למען שיפור חייך, אני מבטיח לך באופן אישי, אפילו מוכן להישבע. - אתה תגיע לגדולות!
    - (אולי בהתחלה תבצע שינויים קטנים, אך עם השנים, ככל שתגדל ויותר אחריות תיפול על כתפייך, תוכל להשתמש בתפיסה החדשה שלך בכדי לצעוד בכל דרך בה תבחר - אתה תמיד תוכל לפעול למען המטרות שלך!
    אמנם תאלץ להקריב דברים בטווח הקצר למען הטווח הארוך, אך בסופו של דבר זה מה שאכן יביא לך את השינוי/המטרה/התוצאה - או איך שלא תקרא לזה - זה פשוט ישנה את חייך!!!) -

רק כך, בהמשך החיים, כאשר תתבגר ותהיה כבר נער אחרי צבא, אתה תבין שעשית כל מה שדרוש על מנת לחיות חיים מלאים בעלי אפשרויות בלתי פוסקות מאשר אותם בני אדם אשר שאבו ידע בלתי פוסק שלווה בכל דרכו בבטלה - עד מצב שהם יכולים לסכם את חייהם ברביצה מול המחשב, מול הספרים, הטיולים במרחק 500 מטר מהבית או הטיול עם ההורים.
    בנוסף, פתח אנציקלופדיה ותיווכח לדעת - (חוויה = סיוט בזמן עבר / זיכרון שישאר לעד / דבר שאתה עושה בפעם הראשונה בחייך).

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    V, ברעיון הכללי אאני מסכים איתך לגמרי.
    אם אני אמשיך לפרסם כאן פוסטים, אדאג שהם יהיו סרטים להמחשה או פשוט "דיווחי שטח" המכילים בתוכם רעיון.
    אולי זה יהיה יותר משעמם, עם פחות משפטי מחץ למיניהם, אבל ייתכן שזה מה שכולנו כאן באמת צריכים (פעם זה היה, אגב).

רק שים לב לדבר אחד,
    כתבת כאן דעה מסויימת, ואף על פי שלדעתך מילים לא משפיעות על המערכת הלימבית שלנו (רגשות/כאב וכולי), שים לב שהצלחת להשפיע לפחות על בן אדם אחד שהפעם ינהג אחרת... בזכותך. ככה שאל לך להמעיט מערכן של אותיות כתובות על מסך, למרות הכל.

סוף שבוע פרוע ומדהים לכולם, אוהב את האנשים כאן
    תמיד תוכל לתת משפטי מפתח, במיוחד אם יהיה לזה קשר הדוק לסיפור שאתה מספר - לדוגמא: אדם שמן נתן את כולו ונהפך לאטלט.
    כאשר החליט לכתוב מאמר על כך, רשם בין שורותיו את המשפט: "אדם קוצר את מה שהוא זורע" - אותו משפט יהווה כוח לכל אדם שרוצה לעשות שינוי זהה, וכאשר יופגש בהמשך חייו עם משפט זה - הוא יזכור את הסיפור מאחורי המשפט, הסיפור על האדם, אותו אחד שהצליח לשנות את חייו.
    נערך לאחרונה על ידי you may call me V; 07-06-2012 בשעה 12:42.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי you may call me V צפיה בהודעה
    "מפני שלא חוויתי את זה." - אין דבר רחוק יותר מן האמת.
    מאמרים, משפטים, או משלים, אינם יוכלו לשנות את תפיסתך גם במחיר ההבנה שהדרך המעשית היא היחידה שתוכל לתת לך את הצ'אנס להיות אדם דגול, מכובד, וראוי להערצה בעייני כל ובפרט בעייני עצמך. (וניתן להרחיב על כך במשך שעות...)
    אך אנסה בכל זאת, ואדבר איתך באגרסיביות אך עם כל הכבוד, גם אם זה יערער את אמונתך ויפעיל בך רגש שלילי:
    אם תמשיך בתפיסתך הנוכחית של השלווה, השקט הפנימי, וכל שאר האמונות שלך - אתה תיפול מהר יותר מסלע המתגלגל מקצה הצוק הגבוה בעולם אל עברו של התהום העמוקה ביותר!
    עליך לשנות את תפיסתך כעת, ממש עכשיו! - ולהבין שאתה חייב להתחיל להפסיק עם כל הרוחניות, ולהתחיל לפעול בכדי שחייך ישתנו!
    הרי זה לא ישנה כמה שליו, או רגוע אתה תהיה (אם כי זה חשוב במידה 'מסויימת') - כי אני יכול להכיר לך את ההומלס הכי רגוע שפגשת בחיים שלך.. אבל כאשר מגיע הלילה ושנינו הולכים לישון, אני ישן במיטה הזוגית והנוחה עם בת זוגתי שאותה אני אוהב, ולעומתי אותו הומלס רגוע ישן לבדו על איזה חתיכת קרטון שהוא מצא ליד התחנה המרכזית, אבל חוץ מזה הוא ממש רגוע, אתה יודע.. לוקח ת`חיים באיזי..
    אתה מוכרח ליצור שינוי ממשי כלשהו בחייך! פשוט מוכרח! - אין דרך אחרת, פרט מלקחת אחריות על חייך שלך. יש דברים שלא ניתנים לשינוי, וכמו שאתה רואה ומכיר, האנשים הגדולים ביותר שחיים את החיים המלאים ביותר ולא משנה מה מקצועם - בין אם זמרים, או אנשי עסקים - אותם אנשים עבדו קשה, ועדיין עובדים קשה בכדי לחיות את חייהם כפי שהם דורשים.
    הם פועלים בכל יום, בכל שעה, בכל דקה, למען המטרות שלהם כל אחד בתחומו - ועדיין יש להם זמן לעצמם.

אם תבחר בתפיסה הנכונה של ביצוע פעולות למען שיפור חייך, אני מבטיח לך באופן אישי, אפילו מוכן להישבע. - אתה תגיע לגדולות!
    - (אולי בהתחלה תבצע שינויים קטנים, אך עם השנים, ככל שתגדל ויותר אחריות תיפול על כתפייך, תוכל להשתמש בתפיסה החדשה שלך בכדי לצעוד בכל דרך בה תבחר - אתה תמיד תוכל לפעול למען המטרות שלך!
    אמנם תאלץ להקריב דברים בטווח הקצר למען הטווח הארוך, אך בסופו של דבר זה מה שאכן יביא לך את השינוי/המטרה/התוצאה - או איך שלא תקרא לזה - זה פשוט ישנה את חייך!!!) -

רק כך, בהמשך החיים, כאשר תתבגר ותהיה כבר נער אחרי צבא, אתה תבין שעשית כל מה שדרוש על מנת לחיות חיים מלאים בעלי אפשרויות בלתי פוסקות מאשר אותם בני אדם אשר שאבו ידע בלתי פוסק שלווה בכל דרכו בבטלה - עד מצב שהם יכולים לסכם את חייהם ברביצה מול המחשב, מול הספרים, הטיולים במרחק 500 מטר מהבית או הטיול עם ההורים.
    בנוסף, פתח אנציקלופדיה ותיווכח לדעת - (חוויה = סיוט בזמן עבר / זיכרון שישאר לעד / דבר שאתה עושה בפעם הראשונה בחייך).

תמיד תוכל לתת משפטי מפתח, במיוחד אם יהיה לזה קשר הדוק לסיפור שאתה מספר - לדוגמא: אדם שמן נתן את כולו ונהפך לאטלט.
    כאשר החליט לכתוב מאמר על כך, רשם בין שורותיו את המשפט: "אדם קוצר את מה שהוא זורע" - אותו משפט יהווה כוח לכל אדם שרוצה לעשות שינוי זהה, וכאשר יופגש בהמשך חייו עם משפט זה - הוא יזכור את הסיפור מאחורי המשפט, הסיפור על האדם, אותו אחד שהצליח לשנות את חייו.
    אתה לא מבין.
    מאחוריי הרוחניות,אין גישה,אין אמונה,אין דעה,אין אגו,אין שום דבר חומרי שלוקח איזה שהיא צורה.
    זה מעל המעשים,זה מעל המחשבה,זה מעל הזמן,זאת התודעה שלך,זה הטבע,זה הכל.
    מעשים ומטרות לא ייגרמו לי להיות מאושר,זה לא מגיע מי שמה,זה מגיע מבפנים ממקום הרבה יותר עמוק.הגעתי להרבה מטרות בחיים שלי אבל הרגשה כזאת אי אפשר להסביר,זה אפילו לא הרגשה,זה פשוט מה שאני.

כמו שכבר ציינתי,מעשים זה דבר חיצוני ומשני.זה אף פעם לא יתעלה על להיות.בעצם,אין על מה להתעלות,כי זה לא משהו חומרי,זה מעבר.
    אתה מבין,כמה שזה נשמע מצחיק,אין לי על מה להתווכח אפילו,כי זה לא משהו,זה לא חיצוני,לא דעה,לא אמונה ואפילו לא גישה.
    אני עדיין פועל,אני עדיין עושה את מה שצריך ולא את מה שאני רוצה,אבל האיך שבמעשים שלי,השתנה לגמריי.
    התודעה מלווה אותי במעשים שלי,נוכחות וכוחו של הרגע גם כן.

אני כבר לא רואה במטרות שלי כמטרות,רואה כמעשים בלבד,מעשים אותם אני נהנה לעשות,כל רגע הוא מהנה ומעניין בשבילי.

שם פרטי
    V (וי)
    לייקים
    102
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אתה מתמיד מאד בגישה שלך, וזה דבר ראוי להערצה.
    אך כמו שנאמר, עד שלא תחווה מפלה (לא משנה באיזה תחום), אתה אף פעם לא באמת תבין.
    תן לזמן לעבור... ומי יודע. או שתצליח בגישתך לחיות חיים מדהימים.. או שתחווה מפולת נוראית שתשנה את גישתך בהמשך.
    אני מאחל לך הצלחה, ושבת שלום.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי you may call me V צפיה בהודעה
    אתה מתמיד מאד בגישה שלך, וזה דבר ראוי להערצה.
    אך כמו שנאמר, עד שלא תחווה מפלה (לא משנה באיזה תחום), אתה אף פעם לא באמת תבין.
    תן לזמן לעבור... ומי יודע. או שתצליח בגישתך לחיות חיים מדהימים.. או שתחווה מפולת נוראית שתשנה את גישתך בהמשך.
    אני מאחל לך הצלחה, ושבת שלום.
    אי אפשר לאבד את הרגע,כשהשתלת בך את זרעי הרגע,התודעה,זהו,התהליך התחיל והוא רק ימשיך.
    אבל חומרניות אתה כן יכול לאבד,בגלל שזה חומרי,זה לוקח צורה וזה חיצוני.
    לא סתם הבודהה אמרו כדי להתעורר,בנאדם צריך לסבול,צריך לאבד משהו בחיים כדי להפסיק להזדהות עם זה.

In order to gain everything,you must to lose everything.
    -buddha

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:42.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,532 | הודעות: 8,151,114 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect