כיצד לאשר את ה Paypal שלי בעזרת ויזה נעטן?
הקדמה:
מדי פעם יוצא לי לראות אנשים, חדשים שלא יודעים כיצד לאשר את ה PayPal שלהם בעזרת ויזה נטען.
אז הכנתי לכם מדריך קצרצר כיצד לאשר.
רוצים שהחשבון Paypal שלכם יהיה Verfied ואז לא תצטרכו להתעסק עם Limits ובמיוחד לשלם\לקבל תשלום מאתרים שדורשים Paypal מאושר? פתרון הבעייה הוא לא קשה. עליכם ללכת לדואר, לרכוש ויזה נטענת(ללא קוד!) מחיר הויזה הוא 20 ש''ח, הטענה ראשונית 250 ש''ח.
סה''כ 270 ש''ח. הטענתם תויזה מה עכשיו?
שלב ראשון- הכנסת הויזה לאתר Paypal:
כנסו ל Paypal.com, התחברו למשתמש שלכם.
כעט סמנו עם העכבר על Profile ולחצו על Add\Edit Credit Card כמו בתמונה:

הועברנו לעמוד חדש, מלאו את הפרטים (שם פרטי ושם משפחה), לאחר מכן בחרו ב Visa כמו בתמונה:

לאחר הבחירה יופיעו לכם חלונות, מלאו בהם את הפרטים על הויזה שלכם, בסיום לחצו על "Add Card" למטה.
לאחר ההוספה, אתם צריכים לחזור או תועברו לחלון של ה "Add\Edit Credit Card", ותופיע לכם הויזה שלכם.
בצד ימין ב "Action" יהיה לכם כפתור מתחת ל Edit\Remove שנקרא "Link My Card", לאחר לחיצה עליו, תאשרו ואז תצטרכו להכניס את הקוד שמביאים לכם.

שלב שני- השגת הקוד:
על מנת לקבל את הקוד התקשרו למספר שנמצא בגב כרטיס הויזה שלכם ( 035725512).- הכניסו את מספר כרטיס הויזה שלכם ולחצו סולמית (#)
- הכניסו את תוקף הכרטיס, שתי ספרות לחודש ולאחר מכן שתי ספרות לשנה ולחצו סולמית(#)
- הכניסו את שלוש הספרות בגב הכרטיס ולחצו סולמית(#).
כעט, המחשב יקריא לכם כמה כסף יש בחשבון, אל תבהלו שתשמעו שחסרים לכם 8 שקלים(אלו נועדו על מנת לאשר את החשבון שלכם, ברגע שתאשרו, 8 השקלים ייחזרו לחשבון שלכם).
בסיום הקראת הכסף שלו, לחצו 3- על מנת לעבור לנציג שירות.
ההמתנה קצרה, לא צריך לדאוג.
לאחר שנציג\ה שירות ייענו לכם, אמרו: "אני רוצה את הקוד לאישור ה Paypal", הנציג\ה ייבקשו ממך לאמת את זה שהכרטיס עימך וייבקשו שוב את תוקף הכרטיס ובנוסף 3 ספרות בגב הכרטיס, בסיום האימות הנציג\ה ייביאו לך את 4 הספרות על מנת לאשר בפיפאל.
(*קרו לי מקרים שקבלתי את שלוש הספרות באתר הזה, השאלה אם אתם רוצים לחכות מספר ימים או שיישר לאשר, לא ממליץ על זה)
שלב שלישי- הכנסת הקוד ל Paypal:
גשו שוב לעמוד "Add\Edit Credit Card" ולאחר מכן יופיע לכם שוב בחלון הכי ימני של ה "Action" כפתור שייקרא "Link My Card", לאחר מכן, תפתח לכם חלונית קטנה ובה תצטרכו להכניס את הקוד, לאחר הקשת הקוד לחצו אישור, וסיימתם!
אישרתם את החשבון, ה 8 שקלים חזרו לחשבונכם וכעט תוכלו לשלוח כסף דרך Paypal (והכסף יילקח מחשבון הויזה שלכם).
חשוב לציין שאתם לא צריכים לחכות עד שייופיע ב "Balance" שלכם את סכום הכסף שהטענתם כי זה לא ייקרה, פשוט שלחו והכל יהיה בסדר 
טוב מקווה שזה עזר לכל אלו שלא מבינים, עכשיו לא תסתבכו עם זה כלכך.
(מנהלים ממליץ לנעוץ)
(נכתב על ידי)