מרגש חובה לצפות.
מרגש חובה לצפות.
|
|
כמה צעקות, כמה שטויות :/
איך הוא מעז בכלל לשים תמונות של ארונות קבורה לשטויות האלה, הייתי תובע אותו במקום המשפחה
נערך לאחרונה על ידי Shinx; 28-06-2012 בשעה 07:07.
אני לא אגיד שזה שטויות כי אני לא באמת יודעת אבל זאת לא הדרך לגרום לבנות ללכת צנוע..
שהרבנים האלה יקלטו את זה כבר.. זה שהם צועקים מאיימים ומפחידים רק גורמים לבנות ללכת פחות צנוע
נערך לאחרונה על ידי ענבר_; 28-06-2012 בשעה 08:25.
תן לי לשאול אותך שאלה רצינית באמת תתעלה מעל לשפה הרדודה ותתייחס לזה בשיא הרצינות.
תגיד לי הכל בסדר איתך, זה נישמע לך מרגש ואמיתי?!
זה זלזול באינטלגנציה האנושית!
זה פרופגנדה זולה ורדודה עם מסר עצוב והאשמות לכל כיוון.
ביני לבינך בלי שאף אחד שומע כן, אני הייתי מתבייש לעמוד בתוך הנעליים שלך עם תפיסה כל כך מעוותת על אופי האדם ועל האחריות האישית שלו.
עצוב לי כל פעם מחדש לשמוע אנשים שמטילים את אחריות הצרות הפרטיות שלהם על אנשים שעל לא עוול בכפם חיו את חייהם הפרטיים עם אמונתם הפרטית ולא פגעו באף אחד.
עצוב יותר שאחרי שאתה כניראה קורא את השורה הקודמת הדבר הראשון שעולה לך בראש הוא שאלוהים שומע ורואה ומעניש את כל עמו ישראל על אותו עוול עלק של אותה בחורה שמשתמשת בזכות הליברלית שלה כדי ללבוש חולצה שהיא מרגישה בנוח איתה.
בחייך זה אל שאתה רוצה להאמין בו?
אל שמעניש אותך על מעשה של אדם אחר שלא קשור אליך?
אל שיעניש אותך על עוול של אבותיך? על מה?
מה עשית אתה רע בחייך הקצרים שעליך לשלם על מעשה רע שאביך עשה ועוד מידי האל שלך!
אל נקמן ורע יש לך אדוני אל חסר רחמים.
עצוב לי להסתכל על הנעליים שלך ולראות את האדם העומד בתוכם, קח לעצמך מספר דקות בכל יום ותחטא במחשבה עצמאית אני מבטיח לך הארה הזאת שחסרה לך כדי להבין שאתה חי בתוך שקר רק כי אתה מפחד עוד תכה בך.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
דוגמנית ניצלה ממחלה קשה
והנה עוד פרופוגנדות זולות כל הכבוד אדוני היקר חירש ועיוור אתה אדוני.
אתה בטח הלקוח הכי קל בשכונה שלך
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
נוראי..