כל המאמינים פה מקווים ללכת לגן עדן,
אבל אני חשבתי על זה קצת ו...לא קצת מפחיד?
כאילו...מה תעשו שם אינסוף זמן?
תשחקו גולף?
עוד דבר: בקשר למטרת החיים,
רציתי לשאול: למה אתם חיים? מה המטרה שלכם?
כל המאמינים פה מקווים ללכת לגן עדן,
אבל אני חשבתי על זה קצת ו...לא קצת מפחיד?
כאילו...מה תעשו שם אינסוף זמן?
תשחקו גולף?
עוד דבר: בקשר למטרת החיים,
רציתי לשאול: למה אתם חיים? מה המטרה שלכם?
One Shot - One Kill
|
|
בעיקרון בגן עדן אתה אמור להתענג בתענוג רוחני אין סופי, ואתה לעולם לא תשתעמם ממנו.
מטרת החיים היא לעשות את מה שאלוהים מצווה עליך.
קרדיט לי
"אם חפץ אתה בשלוות נפש ובאושר - האמן, אם נוהה אתה אחרי האמת - חקור..."
פרידריך ניטשה.
אה באמת? אז אתה אומר שאתה יכול לבחור לא לעשות זאת...
אתה יכול לנסות לא לאונן חודש? הרי זה מבחירה, ואתה יכול פשוטל בחור לא לעשות את זה והופ! אתה לא תאונן בחיים.
אתה עבד לעוד רצונות - אתה חייב להדליק תטלוויזיה בשבת, אתה יכול גם לבחור שלא - אבל אתה לא תעשה את זה כי אתה חייב. אני יודע שאתה לא מאמין ואין לך סיבה לעשות זאת, אבל תבין את העקרון של להיות עבד לרצונות שלך.
כמו שאמרו ציטוט אחד למטה.
ובסוף יהיה לך את מה שאמרת שורה לפני.
לא.
עבד זה אחד שמשועבד לרצונות שלו ולא יכול לעצור אותם. כמו בהמה - היא רואה אוכל, בולעת אותו לא משנה מה זה, למשל.
חבר!
הרצונות שלך קיימים בשל סיבה מסוימת D-:
אם אתה רוצה לאונן - יש סיבה לכך, זה לא סתם,
אתה יודע מה הדבר הראשון שמלמדים אותך בפסיכולוגיה?
לאונן זה כיף!
נותן לך דופמין, מעלה לך את תחושת הכיף,
ככה תצליח לשרוד יו תר טוב.
מכיוון שאנחנו כבר לא בטבע,
אנחנו לא צריכים לשרוד, אבל אנחנו כן צריכים לעבור דרך העבודה, הלימודים,
וקצת דופמין פה ושם לא יזיק
Comprendo Amigo?
אתה בדיוק כמו בהמה - כי אתה באמת בהמה,
אתה קוף, אתה הומו-ספיאנס-ספיאנס,
בדיוק כמו שהיית לפני 200 אלף שנה.
אז פתח איזה אתר פורנו,
ותהנה![]()
One Shot - One Kill
הבנה לוקה בביולוגיה יש לך, בוי. זה עצוב.
נועם, גם אתה מציג דברים בטיפשות יתרה. עבד זה לעשות מה שאומרים לך לעשות, תוך כדי התעלמות מהרצונות שלך לעשות זאת. כמו ״מצוות״ מהמילה ציווי, פקודה. לגבי אוננות, זה דבר טבעי לגמרי. ואפילו יותר מזה, אם אין לך רצון לאונן זה אומר שמשהו בך לא בסדר. זה לא טבעי. יש לנו בני האדם (כדי ללמד אותך עד משהו על הדרך לא יזיק לך. אז בני אדם =הומו סאפיינס סאפיינס. אותו זן של קופים שהופיע לפני 200 אלף שנים. גם אם לא תסכים עם זה, זה לא עושה את זה פחות נכון.) צרכים. חלק מהצרכים זה לאכול, לשרוד, להתרבות. אוננות שומרת על פעילות מינית, פעילות נורמטיבית ובריאה. כמו שינה. אתה לא יכול לטעון שאנחנו אבדים לצרכים שלנו, בגלל שאם נתעלם מהם, נמות. יש צרכים שיהרגו אותנו כאינדיוידואל ויש שיהרגו אותנו כקבוצת אורגניזמים.
ובחיי שלא יזיק לך ללמוד קצת. בני האדם לא צצו יום אחד מתוך האדמה, שחרר.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.