היי חברים רציתי לשאול האם יש אפשרות לקנות ראוטר שמתאים לאינטרנט המהיר של בזק ושאני לא אצטרך לקנות אותו מבזק עצמם?
היי חברים רציתי לשאול האם יש אפשרות לקנות ראוטר שמתאים לאינטרנט המהיר של בזק ושאני לא אצטרך לקנות אותו מבזק עצמם?
|
|
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)
כי חבר אמר לי שאני אצטרך גם מודם(לא הבנתי איך זה קשור כי אצלי זה רשת ביתית של 3 מחשבים ביחד) ואת זה אפשר לקנות רק בבזק.
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)
http://www.bezeq.co.il/Internet/wire...Images/nat.png
יש לי נתב אלחוטי בשם NETGEAR 2200 של בזק האם בנוסף לנתב אני צריך להוסיף עוד משו?
נערך לאחרונה על ידי oz1987; 11-06-2012 בשעה 14:58.
הנטגיר הזה הוא ראוטר משולב עם מודם (מובנה)... שים לב שיש לך כבל טלפון שיוצא ממנו ומתחבר לשקע בזק..
אם אתה רוצה לקנות ראוטר אחר בשביל לדוגמה קליטה יותר טובה או ניהול יותר טוב של הרשת בבית אז יש לך אפשרות להפוך
את הנטגיר הזה שיתפקד כמודם בלבד.. בממשק שלו בBASIC SETTIGS יש לך למטה BRIDGE..
ואז אתה מחבר אליו לאחד הפורטים את הראוטר שקנית..
אם אתה מתכוון לשדרג ל20M או יותר אז זה מחייב אותך להשיג ראוטר/מודם תומך בטכנולוגית VDSL2 - הנטגיר שלך לא מתאים.
אם אתה מתכוון להשאר עד מקסימום 15M אז אתה בסדר.
נערך לאחרונה על ידי Pope; 11-07-2012 בשעה 05:41.
סליחה על ההקפצה חברים בגלל שלא ידעתי היכן לפתוח ת'שאלה אז שאלתי אותה כאן כי זה גם ככה מתקשר לשאלה ששאלתי כאן על האינטרנט המהיר,
האם צריך לקרות "משו מיוחד" בשביל לשדרג ל30M? כלומר האם בעיקרון בשביל לשדרג ל-30M מבחינת התשתית של בזק אני סה"כ צריך להתקשר אליהם ומשם הם משדרגים לי?
ועם הספק שלי(שבמקרה שלי זה בזק בינלאומי) מה שאני צריך מהם סך הכל זה גם לשדרג אצלם ל-30M וגם לרכוש ראוטר תואם?
אגב בנוגע לראוטר יש סיכוי שאני אוכל לקבל את הראוטר עם הטכנאי שיבוא להתקין את האינטרנט או שבזק בינלאומי יעשו לי "מסע כומתה" ויגידו לי לקנות אותו בבזק סטור?
נערך לאחרונה על ידי oz1987; 23-07-2012 בשעה 05:49.