קרדיט לאתר אחר.
טוב אז למי שלא יודע זה Valefor hat

והוא נותן LUK:12 , Max HP:20, Weapon+Magic def : 60 ו ACC:8 והוא לרמה 18.
יש משימה ברמה 18 לכל הגנבים שנותן לכם Dark Lord (

) הוא נימצא ב Kerning City ב Fusion Jezz Bar
*
הערה: כשאתם בקרנינג אני מציע ללכת לחנות וליקנות סקרול חזרה לקרנינג(אתם תבינו אח"כ למה).
כדי לעשות אותה צריך ללכת לדימון דור(

) בקרנינג ולהרוג את הדימון Valefor (

) אבל כשמנסים להיכנס לדימון דור זה לא נותן בגלל שאתה פנטום.
אז מצאתי דרך לעשות את המשימה.
קודם כל אתם צרכים להיות מיתחת לרמה 40 ומעל רמה 30 , למה? אתם שואלים התשובה היא שברמה 30 אתם יכולים ללכת ל PQ Astaroth ומעל רמה 40 אי אפשר לעשות את המשימה.
הדרך המהירה ביותר להגיע לשם היא דרך הפורטל הזה:

שדרכו אפשר להגיע לכל pq תילחצו עליו ותיבחרו בASTAROTH
תגיעו למפה שבה אין כלום חוץ מהדלת הזאת :

עכשיו אם אתה רוצים אתם יכולים לעשות את הPQ (שבישבילו צריך 3-4 אנשים)אבל אם לא אפשר לילחוץ על הדלת וליבחור באפשרות השנייה (שבה אתם מבקשים לצאת) כשאתם בוחרים לצאת אתם תגיעו למקום באלינייה שבו יש מכשפות מעופפות שכרגע לא מעניינות אותנו אבל מה שכן מעניין אותנו היא הדלת שיש שם תילחצו על הדלת ותיבחרו באפשרות הראשונה ואתם תגיעו למקום שבו יש את כל סוגי הדימונים וכמובן גם את ה Valefor שצריכים להרוג בישביל המשימה, כדי לצאת מהמקום שאליו היגעתם אתם צריכים להרוג את כל המפלצות ב"קומה" ואז ללכת לסוף הקומה ולהישתגר למעלה בפרח המוזר שיש שם, בסוף אתם תגיעו לקומה האחרונה שם יש סולם תעלו עליו ותילחצו על החץ למעלה(שיגור) ליד הדבר הירוק שניראה כמו בועה (אין לי מושג מה זה...)
זה יחזיר אתכם לאלינייה , אם הקשבתם לעצה שלי למעלה אז תישתמשו בסקרול כדי לחזור לקרנינג ואם לא אז תעשו את הדרך ברגל...
לכו חזרה ל Dark Lord ותשלימו את המשימה וזהו יש לכם את הכובע.
בהצלחה !
.