מכינים לבד: רוטב ברביקיו
מרכיבים:
3 כפות קטשופ
1 כפית חרדל
2 כפות מלאות רוטב סויה
2 כפיות דבש
חצי בצל
1 כפית צ'ילי יבש
2 שיני שום כתושות
6 כפות אספרסו או קפה מאוד חזק (בערך ¼ כוס)
אופן ההכנה:
1. מערבבים בקערה את הקטשופ, החרדל, רוטב הסויה, הדבש ושיני השום הכתושות.
2. חותכים את הבצל לקוביות קטנות ומטגנים במעט שמן.
3. מוסיפים אל המחבת פלפל צ'ילי, מערבבים עוד כחצי דקה ומוסיפים את הקפה. מאדים במשך דקה.
4. מאחדים את תוכן המחבת עם תערובת הקטשופ. טועמים ומתקנים תיבול.
---------------
* כמות הרוטב במתכון מספיקה בדיוק לפרפר חזה אחד.
* כמו תמיד, אפשר לשחק עם התיבול. לקבלת חריפות נוספת אפשר להוסיף טבסקו.
קרדיט לאתר mako





ציטוט ההודעה