מצרכים לעוף:
600 גרם חזה עוף, חתוך לרצועות דקות
2 כפות מיונז
חצי כפית פפריקה חריפה
קורט כמון טחון
קורט טימין מיובש
מלח ופלפל שחור
מעט שמן צמחי (לטיגון)
לממרח אבוקדו וצ'ילי:
אבוקדו גדול ובשל
שתי כפות רוטב צ'ילי מתוק/חריף
כף מיונז
מיץ מרבע לימון
מלח ופלפל לפי הטעם
לטורטיות:
4 טורטיות גדולות
מעט עלי חסה טריים, חתוכים לרצועות
עגבנייה גדולה ובשלה, חתוכה לפרוסות
אופן הכנה:
- מערבבים את נתחי העוף יחד עם המיונז והמצרכים הנוספים (מלבד השמן). מניחים בצד.
- מכינים את סלט האבוקדו: חוצים את האבוקדו ומרוקנים את תוכנו לקערה.
- מועכים מעט בעזרת מזלג ומוסיפים את המיונז, רוטב הצ'ילי, מיץ הלימון ומלח ופלפל לפי הטעם.
- ממשיכים למעוך על לקבלת המרקם האהוב עליכם.
- מסדרים 4 טורטיות על משטח עבודה. על כל טורטייה מניחים את ממרח האבוקדו, פרוסות עגבניה ורצועות חסה.
- מחממים מחבת רחבה על חום גבוה, מוסיפים מעט שמן ומחליקים פנימה בזהירות את העוף המושרה. נותנים לו להשחים מעט על צד אחד ואז מתחילים לערבב בערך 2-3 דקות, עד שכל הנתחים התבשלו לחלוטין.
- כאשר העוף מוכן מחלקים את הנתחים שווה בשווה בין הטורטיות.
- מגלגלים לרול, חותכים במרכז ומגישים מיד.
קרדיט לאתר אחר