מצרכים לעוף:

600 גרם חזה עוף, חתוך לרצועות דקות

2 כפות מיונז

חצי כפית פפריקה חריפה

קורט כמון טחון

קורט טימין מיובש

מלח ופלפל שחור

מעט שמן צמחי (לטיגון)


לממרח אבוקדו וצ'ילי:

אבוקדו גדול ובשל

שתי כפות רוטב צ'ילי מתוק/חריף

כף מיונז

מיץ מרבע לימון

מלח ופלפל לפי הטעם


לטורטיות:

4 טורטיות גדולות

מעט עלי חסה טריים, חתוכים לרצועות

עגבנייה גדולה ובשלה, חתוכה לפרוסות




אופן הכנה:
  • מערבבים את נתחי העוף יחד עם המיונז והמצרכים הנוספים (מלבד השמן). מניחים בצד.
  • מכינים את סלט האבוקדו: חוצים את האבוקדו ומרוקנים את תוכנו לקערה.
  • מועכים מעט בעזרת מזלג ומוסיפים את המיונז, רוטב הצ'ילי, מיץ הלימון ומלח ופלפל לפי הטעם.
  • ממשיכים למעוך על לקבלת המרקם האהוב עליכם.
  • מסדרים 4 טורטיות על משטח עבודה. על כל טורטייה מניחים את ממרח האבוקדו, פרוסות עגבניה ורצועות חסה.
  • מחממים מחבת רחבה על חום גבוה, מוסיפים מעט שמן ומחליקים פנימה בזהירות את העוף המושרה. נותנים לו להשחים מעט על צד אחד ואז מתחילים לערבב בערך 2-3 דקות, עד שכל הנתחים התבשלו לחלוטין.
  • כאשר העוף מוכן מחלקים את הנתחים שווה בשווה בין הטורטיות.
  • מגלגלים לרול, חותכים במרכז ומגישים מיד.

קרדיט לאתר אחר