MONDAY NIGHT RAW 13.8.12 תגיבוו השקעתי המון
קרב ראשון:
CM פאנק נגד ביג שואו
מנצח: CM PUNK דניאל בראיין התערב ותקף את פאנק ופאנק ניצח מפסילה הוא המשיך לתקוף את פאנק ואז סינה נכנס הרביץ לביג שואו והעיף אותו מהזירה ואז בראין הביא לו בעיטה והוא העיף גם את בראיין ואז רואים את פאנק וסינה עומדים בזירה יחד וביג שואו ובראיין מחוץ לזירה ואז AJ נכנסת וקובעת שהערב במיין אבנט סינה ופאנק נגד ביג שואו ובראיין
קרב שני:
JTG נגד רייבק
מנצח: רייבק קרב חלש משעמם כרגיל מביאים לרייבק יריבים מעפנים והוא שובר להם תחיים
היית סלייטר מתחיל לדבר ואז טרות נכנס
קרב שלישי:
הית' סלייטר נגד R טרות'
מנצח: קרב מעפן כרגיל סלייטר אכל מכות אחרי הקרב דארן יאנג והשותף שלו תוקפים את טרות
קרב רביעי:
סין קארה נגד טנסאי . טנסאי נכנס ומעיף את הסיני הזה שאיתו הטמבל הזה . במהלך הקרב עוד פעם הטמבל של טנסאי עולה לזירה וסין קארה תוקף אותו ואז מעיף את טנסאי על החבלים והטמבל נופל
מנצח: סין קארה מצבע תפינישר שלו ומנצח שוב עולה הסיני הזה של טנסאי וטנסאי תוקף אותו שובר לו תצורה
קרב חמישי:
ג'ריקו נגד מיז נגד דולף זיגלר
לפני הקרב היו הרבה דיבורים עם לולר גריקו ואלה ואז דולף נכנס ומתחיל להשוויץ ויורד על כולם ואז מיז נכנס ויורד על דולף ואז גריקו תוקף את המיז ואת דולף . בקיצור סידרו את הזירה לקרב ומתחיל הקרב . בהתחלה גריקו שולט בקרב מיז ודוף תוקפים את גריקו במהלך הקרב שגריקו היה על הרצפה מיז שואל את הקהל זה הגיבור שלכם ? גריקו שוב שולט ומעיף את מיז ודולף מהזירה רואים את מיז וגריקו בזירה דולף שוכב מחוץ לזירה גריקו ומיז בפינת הזירה גריקו מוכן לסופלקס דולף זיגלר מרים את גריקו וגריקו כבר עם מיז בסופלקס אז לא רק שריקו קיבל פאור בומב מיז קיבל תסופלק של גריקו זה יצא ששניהם נפגעו מיז עושה לדולף תפינישר שלו אבל גריקו מפריע דולף חוזר לזירה ומעיף את מיז וחוטף קורברייקר מגריקו גריקו מצמיד 2..1 ויקי שמה את הרגל של דולף על החבל והשופט לא שם לב הקרב ממשיך מיז מתכונן לפינישר שלו על גריקו אבל גריקו הופך אותו ועושה לו את הוולס אוף גריקו ואז ויקי עולה לזירה השופט מתעסק בה ואומר לה לרדת ומיז כבר נכנעעעעע !!! אבל השופט לא ראה ואז זיגלר נכנס עושה לגריקוווו את הפינישר שלו מצמיייייד 3..2..1
מנצח: זיגלרררררררררררררררררר מנצחחחחחחחח !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קרב ענקקקקקקקקקקק נהנתי מכל רגעעעעעעעע הקרב הכי יפה הערב !
רואים את פאנק ואיב מדברים על הקרב שלה הערב ועל האליפות של פאנק .. רואים שוב את מה שקרה הערב עם סינה וביג שואו ופאנק ובראיין ואז רואים את סינה מדבר עם פאנק על הקרב הערב ועל זה שלמרות שפאנק קיבל קרב משולש הוא הולך לנצח ולהישאר האלוף !
קרב שישי:
קייטלין וליילה נגד בת' פוניקס ואיב
מנצחות: קייטלין וליילה אין לי מה לפרט על הקרב אני לא כזה מבין בזה של הנשים
קרב שביעי:
ביג שואו ודניאל בריאן נגד CM פאנק וג'ון סינה
ביג שואו נכנס קודם אחריו בראיין .. אחריהם נכנס פאנק (אני לא מבין למה הוא נכנס קודם הוא האלוף והוא אמור להיכנס האחרון זה פשוט הWWE יותר מדי אוהב את סינה ואת הרייטינג שהוא מביא ..
הקרב מתחיל : סינה עם בראיין סינה מפיל את בראיין ואז פאנק נותן לו כיף על הגב מאחורה ונכנס לקרב מסתכל על סינה ומסמן לו לצאת מהזירה בראאין קם והוא ופאנק מתחילים להתאבק פאנק הופך אותו ואז סינה מביא לו כיף מאחורה בגב והוא נכנס ואז ביג שואו מתעצבן ומבקש מבראיין שיביא לו כיף ואז הם מתחילים בראיין ושואו בראיין אומר NO שואו אומר YES בראיין ממשיך להלחם סינה מתחיל להתאבק איתו ומראה יכולות האבקות מדהימות כוללות קפיצות ותרגילים ממש יפים מאוד הופתעתי ממנו הוא הרשים מאוד פאנק מנסה לתת לו כיף אבל הוא לא מגיע .. ממשיכים ביג שואו נכנס ומרביץ לסינה שואו שולט בקרב פה ושם סינה מנסהה להרביץ לו אבל אחרי כמה מכות ביג שואו מפיל אותו בראין נותן לביג שואו כיף בלי שהוא שם לב ונכנס לזירה בראיין רץ מקצה אחד לקצה שני של הזירה כדי לתקוף את סינה וסינה מצליח להתחמק סינה שוכב ליד פאנק פאנק מביא לו כיף עולה על החבלים וקופץ על בראייין תרגיל ענק פאנק שולט מביא לבראיין קלוזללין פאנק מצמיד ביג שואו נכנס ומעיף את פאנק מבראיין בראיין נותן לשואו כיף ואז שואו מתחיל לפוצץ את פאנק זה נמשך כמה זמן פה ושם פאנק טיפה הרביץ לו אבל ביג שואו שולט בקרב בראיין שוב נותן לביג שואו כיף בגב וביג שואו מתעצבן ובראיין מתחיל לצעוק NO NO NO ביג שואו הולכ לשבת איפה שהשדרנים בראיין ופאנק מתאבקים פאנק מפיל את בראיין בראיין שוכב ואז פאנק צוחק על סינה מרים את היד עושה יו כנט סי מי לבראיין ואז הקהל שר יו כנט סי מי בראין עולה לחבל כדי לתפוס תנופה והווווווווופ סינה מביא לו כיף בראין מחייך סינה נכנס סינה רץ מקצה הזירה לקצה שני ומביא קפיצה שפוגעת בבראין קפיצה ענקית תרגיל ענק של סינה ממש הופתעתי ממנו הוא הציג יכולות מדהימות הקרב הזה ואז סינה מפיל את בראיין וכדי לעצבן את פאנק עושה את התנועה של השעון שהגיע הזמן לישון ולעשות גו טו סליפ בראיין לוקח תחגורה ויורד מהזירה ועמד מחוץ לזירה בראיין מגיע מאחורה מצמיד את סינה 2..1 וסייייינהההה עושה קיק אאוט מרים את בראיין לAA סופר ומנצחחחחחחחחחחחחחחחחחח !!!!!!
מנצחים: אלוף הWWE פאנק ! וגון סינה !
גון סינה עולה על קצה הזירה ומרים ידיים ועושה תפוזות ליד האוהדים ביג שואו עולה כדי להרביץ לסינהההההה ואז בום פאנק עולהההההה ומביא לו תחגורה בפנים ביג שואווו נופל סינה יורד משם ורואה שפאנק הרביץ לשואו פאנק וסינה מסתכלים אחד על השני פאנק מתקרב לסינה ומביא לו את היד כדי ללחוץ לו והם מסתכלים אחד על השני ופאנק עם היד סינה לו לוחץ לו יד ואז פאנק כועס ויוצא מהזירה והקהל צועק בוז אני לא בטוח למי זה היה אני חושב לפאנק כי אחרי שפאנק יצא הושמעה המוזיקה של סינה וכולם עודדו אותו רואים את פאנק כועס וגוש מתיוז מראיין אותו ופאנק אומר שהוא מאוד כועס על סינה שהוא השפיל אותו אבל בסאמר סלאם הוא יראה לכולם מי זה סי אם פאנק !
ממשיכים : בכל הערב אמרו שהערב ברוק ואייץ יחתמו על חוזה הערב .. רואים את ברוק ואת היימן מדברים לא ברור מה הם אמרו
קרב שמיני :
דמיאן סנדאו נגד כריסטיאן
כריסטיאן שולט בקרב רואים את ברודוס נכנס סנדאו ממשיך להתאבק ומנצח בקרב
מנצח : סנדאו
רואים את שון מייקלס מסתובב ואז הולך אחורה וברוק לסנר מולו ברוק משלב ידיים שון מייקלס הולך וברוק מחייך ..
ממשיכים :
ברוק ופול היימן נכנסים לזירה פול מדבר בעיקר על ברוק לסנר ואומר שהוא ינצח את טריפל בסאמר סלאם והערב הם יחתמו על החוזה הוא אומר שטריפל אייץ צריך לפחד מברוק כי ברוק הולך לגמור אותו במיין אבנט של סאמר סלאם הוא מרים את החוזה ומראה אותו וממשיך לשבח ולהלל את ברוק וברוק מחייך ממשיכים לדבר לשבח את ברוק והכל ואז מי נכנס ? שון מייייייייקלס !!!!!!!!! אחריו נכנס טריפל אייץ עם חליפה הוא מוריד את הזקט של החליפה ברוקקקקקק וטריפל אייץ מסתכלים אחד על השני וזה נראה שהולך להתחיל ברול איץ לוקח עט מדפדף בדפים וכל שנייה מסתכל על ברוק הוא סיים לחתום ברוק חותםםםם זורק את החוזה על טריפל אייץ ויורד עם פול מהזירה רואים את טריפל ואת מייקלס מדברים על ברוק טריפל אייץ שואל את מייקלס אם הוא מפחד והם מדברים על הקרב בסאמר סלאם מייקלס הולך .. ורואים את מה שקרה בקרב הזוגות הערב גוש מתיוז מדבר עם ביג שואו וביג שואו אומר שבהסאמר סלאם הוא ינצח ואז שומעים צופר של אוטו וגוש מתיוז רץץ לחנייה ורואים את המכונית של מייקלס תקועה במכונית של פול היימן ומייקלס מוציא את הראש מהחלווווון ורב עם פולל ואז ברוק בה מוציא את מייקלס מהחלון של המכנית שלו והוא הרביץ לו את הקטע שהוא מרביץ לו לא ראו כי הייתה בעיה במצלמה כנראה מייקלס נתקע במצלמה או משו רואים את כולם בשוק AJ בלחץ עוד שנייה בוכה טריפל אייץ בא ושואל איפה שון וצורח על AJ והיא אומרת לו שברוק לקח אותווו טריפל נותן מכה למכונית ורץ רואים את ברוק והיימן נכנסים ושון על הכתפיים של מייקלס הוא מכניס אותו לזירה החולצהה של מייקלס קרועה כבר לסנר מביא לשון F5 שון מייקלס תוקף אותו עושה לו תהכנעה שלו טריפל נכנס ופול אומר לו משו אני לא כל כך הבנתי מה הוא אמר כנראה הוא אמר לו לא להיכנס או משוו הוא אמר משו עם בסט פרינד כי טריפל לא נכנס לזירה ישר הוא נכנס ורדף אחרי ברוק ברוק רץץץץ ובורח מטריפל פולל וברוק בורחים מהזירה טריפל עוזב את ברוק והולך לעזור למייקלס מייקלס תופס את היד נכנס רופא לטפל במייקלס מייקלס צורחחחח ברוק מחייך וטריפל אייץ אומר לברוק אני אראה אותך בסאמר סלאם ברוק יוצא עם היימן ואז חוזר בריצההה ואז טריפל אומר לו קדימה תבוא היימן עוצר את ברוק ואז ברוק אמר הצביע על אייץ אייץ מוריד את החולצה המכופתרת שלו חש עם השרירים שלו ברוק מחייך וראו יורדת מהאוויר .. לדעתי הייתה תכנית טובה ואני חושב שברוק יענש מהחדשות של הWWE שון מייקלס שבר את היד אני לא יודע עד כמה זה נכון אני מאמין שנדע בסאמר סלאם !
בבקשה תגיבו אם כתבתי טוב אני השקעתי ממש הרבה יותר משעה אני יושב על זה בבקשה להגיב אני כתבתי את זה לבד

ציטוט ההודעה